Бихте ли се качели отново в такси?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Бихте ли се качели отново в такси?

Мнение от SKISA » 08 Яну 2011, 22:58

ми като гледам статистиката от оная тема, от тая тема и от всички хора ,които познавам шси помисла ,че попадам на такива, щото повечето са такива.... такива некви мисли ми идват.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 08 Яну 2011, 22:58

Истината е, че много хора ги ползват и естествено затова има толкога много сган по улицата.
Всеки неграмотен некадърник става бакшиш и по между другото краде, разпространява наркотици и проституция(индиректно разбира се).
Ако тази паплач се намали ще спечели цялото общество.
Аз лично не ги ползвам от години, и като други предпочитам да ходя с километри пеш отколко да ползвам "услугите" им.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 08 Яну 2011, 23:01

SKISA написа:ми извинявай ,ма аз па давам колкото струва... и тва ,че ми е кеф ,че съм се върнал ще го дам на друг - не на тех.
през целият си живот съм ползвал такси около 20-30 пъти общо. от тях 2/3ти и повече са били пълен провал и ядове. за тва и не ги харесвам ,ма хич. и не се качвам често не щото са гръмнали са некъв тъпак, а щото са си гадове по дифоулт....

:bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 08 Яну 2011, 23:09

За тех писах, че е ясно, тва че предлагат картички, пак е ясно...но питах и за темата дали е коректна?

п.п. 60 акта, ми секи следващ акт отменя предходния, щом книжката ти е в теб караш.

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Яну 2011, 23:21

акт не се отменя със следващ , а просто слагат още един.
а иначе тоя е нямал и точки и въпроса е защо не са му взели книжката при поредният акт ,а е карал....
тва няма много връзка с гръмването му ,но показва що за хора са.....

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 08 Яну 2011, 23:29

А защо измествате темата към за или против бакшишите :confused: . От едно засичане на пътя следва прострелян в гърдите човек - тоя народ тотално изперка :censored: . Ония стрелеца голям "мъж" излязъл - вади пистолет и стреля в гърдите - можеше поне в краката да стреля или във въздуха :confused: . Аман от такива "мъже" - слизат да се правят на бабаити и като изядат шамарите вадят я нож, я пистолет. Като слизаш да се биеш, се бий като хората поне :mhihi: :confused: . Като гледам (от записа от камерата) не са го наобиколили 20 бакшиша, че да вади оръжие - дано си полежи стабилно...

ПС: Странно мислене имате някои тук - повече ви е жал за животно, отколкото за човек - по мои наблюдения...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 08 Яну 2011, 23:31

Който търси намира! Еми бакшиша си го е получил!

Такси ползвам в краен случай :yes:

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Яну 2011, 23:33

да бе добре! как па виде на камерата!? аз видех друго ,да не кажа ,че не се вижда ,но важното се вижда- бакшиша слиза да се саморазправя!!!!!
човека е нападнат, оня е ударил жената с него и го е нападнал с ритници . не е извадил пистолета ,щото са го засекли ,а за да се защити.... или трябваше да изчака "свестният" бакшиш да го пребие ,да го осакати и тогава да стреля!?!? ми там е уцелил ...! сори! дано и оня полежи в пирогов, въпреки че казват ,че му се е разминало.... а органите да огледат хубаво ситуацията и ако преценят ,че е действал при самоотбрана да го пуснат човека.
от едно нападение за глупаво засичане имаме пострадал!! не от засичане имаме прострелян!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 08 Яну 2011, 23:38

Maverick_VS написа:Като гледам (от записа от камерата) не са го наобиколили 20 бакшиша, че да вади оръжие - дано си полежи стабилно...

ПС: Странно мислене имате някои тук - повече ви е жал за животно, отколкото за човек - по мои наблюдения...

Както беше казано в мнението над мен - нападнал го е, оня к'во да прави? Предполага се, че не може да се отбрани без допълнителни средства, еми проблем на таксиджията е. Има и хора от тях, нямам против съсловието, работа като работа. Коментирам конкретния случай, що няма тема за този в Пловдив, когото са намушкали с нож? Няма какво да се коментира там...
П.П.: Аз не мога да разбера, какво може да направи човек, имащ оръжие, когато слезе някой да го бие. :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 08 Яну 2011, 23:44

SKISA написа:акт не се отменя със следващ , а просто слагат още един.

Отменя за да караш....смисъл караш легално с акта.
Имат да ти взимат книжката за 3 месеца, минава се месец отиваш в кат, няма постановления, караш каката да ти увеличи срока караш още 2 месеца. полсе правиш червен светофар, караш още един месец /ако пак няма решение, караш пак каката / и т.н......та тва имах в предвид не, че отменя като нарушение.

Ryapoff написа:[
П.П.: Аз не мога да разбера, какво може да направи човек, имащ оръжие, когато слезе някой да го бие. :dunno:

Ми как беше / не помня точно/ има си закон, има неизбежна отбрана, демек ония тряя да те е наръгал три пъти в гърлото и тогава да стреляш.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 08 Яну 2011, 23:54

Хубаво бе, Скис, бакшиша слиза първи да се разправя (въпреки че като гледам и двете коли май са спрели, т.е. са се разбрали да се "изяснят" преди това, но да приемем, че бакшиша слиза първи). Е извинявай, ти не си ли слизал да се разправяш, или на теб не са ли слизали - колко хора си застрелял :roll: :mhihi: ?! Това не е нормално...Не е слязъл с винкел или нож. Да не говорим, че пише, че Полото е предизвиквало засичането. Да не говорим, че можеше просто да си продължи, а не да слиза и той (поне аз така правя :mhihi: ), не е като да е в задръстване. Не знам, просто на мен не ми се вижда нормално ей така да си застреляш човек... :confused:

Не защитавам бакшиша - ясно е, че не е стока с тия 62 акта - говоря принципно. Ей така няк'в те засича, слизате да се разправяте и ти го застрелваш...това нормално ли ви се вижда :confused: ?!

Пп. Превишаване пределите на неизбежната самоотбрана, Сондьор ;)
Последна промяна Maverick_VS на 08 Яну 2011, 23:56, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Яну 2011, 23:55

по закона не баш, но по отсъждания и виждане на прокуратурата требва не само три пъти да те е наръгал, да са те аутопсирали ,да са те закопали и да са окосили два пъти отгоре и тогава имаш право да отвърнеш със стрелба. .... за съжаление. дано има добри адвокати човека и дано се огледа записа по-читаво....

Аватар

Мнение от SKISA » 09 Яну 2011, 0:01

Maverick_VS написа:Хубаво бе, Скис, бакшиша слиза първи да се разправя (въпреки че като гледам и двете коли май са спрели, т.е. са се разбрали да се "изяснят" преди това, но да приемем, че бакшиша слиза първи). Е извинявай, ти не си ли слизал да се разправяш, или на теб не са ли слизали - колко хора си застрелял :roll: :mhihi: ?! Това не е нормално...Не е слязъл с винкел или нож. Да не говорим, че пише, че Полото е предизвиквало засичането. Да не говорим, че можеше просто да си продължи, а не да слиза и той (поне аз така правя :mhihi: ), не е като да е в задръстване. Не знам, просто на мен не ми се вижда нормално ей така да си застреляш човек... :confused:

Не защитавам бакшиша - ясно е, че не е стока с тия 62 акта - говоря принципно. Ей така няк'в те засича, слизате да се разправяте и ти го застрелваш...това нормално ли ви се вижда :confused: ?!

не съм бил там и не знам точно кво е станало... ако има свидетели ,или на камерата се види по-добре дано се види....!
аз видях следното:
полото е спряло ,щото е кръстовище и е затапено отпред от друга кола.
бакшиша слезе и мина откъм пасажерската врата!
от там само се вижда ,че нещо става ,но какво не знам и не виждам добре....
тва видях.
и ако бакшиша го е свалил и го е почнал с шутове и човека се е уплашил за живота си или на близките си е извадил оръжието си и е стрелял.
не оправдавам безразборно вадене ,но имах случка да ми вадят пистолет на кръстовище и извадих и аз.... ! размина се без ядове ,но бъди сигурен, че ако оня беше пукнал щех да отвърна с всички възможни средства ,за да остана аз жив.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 09 Яну 2011, 0:09

Е то като ти извадят, тогава вади и РПГ и всичко :mhihi: - тогава е ясно :winky:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Яну 2011, 0:24

Ае вие добре защитавате тоя 25-годишен сульо, ама ми е интересно ако някой на вас така ви скочи да ви бие и удари и жена ви и вас почне да ви млати и не можете да се защитите адекватно и имате пистолет... ще си го държите в джоба ли? Доооообре маме, дооооообре....

Още повече, че те явно са си се засичали и бакшиша е решил да излезне едва тогава, когато тоя е бил "заклещен" пред него и е бил "готов, на место"... и тогава вече е лесно, не мое'ти избЕга с колата... и аз бих го гръмнал (вярно, не в гърдите) със сигурност... боклук...

Да не говорим, че после бакшишите разбирали-неразбрали се събират и правят митинг-блокиране пред Парламента... ей тва е достоверен пример за "не знам от къде ми е дошло" пример за некадърна пасмина от народ, дето се води "вчерашна".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата