Бихте ли се качели отново в такси?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Re: Бихте ли се качели отново в такси?

Мнение от BMWPetar » 09 Яну 2011, 0:29

човекът е реагирал съвсем нормално, дано сега не му прее*ат живота само...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Яну 2011, 0:30

Тая тема ми напомня само за каубойци и за ей тая сценка от един филм :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сега малко по-сериозно - опита сочи, че ако сте културни и сдържани е далеч по-полезно, разни побоища и престрелки не водят никога до нищо хубаво, така че нема нужда.
Последна промяна cod-cdbp на 09 Яну 2011, 0:32, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 09 Яну 2011, 0:32

Първо, затова нямам пистолет - щото не мисля, че мога да гръмна човек. Второ - защо слизаш от колата, като знаеш, че не можеш да се биеш...аз така правя - не слизам :mhihi: . Въпреки че съм 2 метра и 120 кила просто не ми се занимава с идиоти, пък и не знаеш на кой можеш да попаднеш. Като слизаш и се правиш на мъж, ще си носиш последствията :winky: . Вече, ако ти счупи стъклото и те изкара през него, можеш да му изпразниш и 2 пълнителя ако имаш :mhihi: :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Яну 2011, 0:36

Maverick_VS написа:Вече, ако ти счупи стъклото и те изкара през него, можеш да му изпразниш и 2 пълнителя ако имаш :mhihi: :mhihi:

А ти какво мислиш, че щеше да стане в тоя случай? Ония да крещи отвън, а другия да седи вътре и да му се плези и накрая майките им да дойдат да си ги приберат??!?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 09 Яну 2011, 0:37

Можеше да светне светофара докато бакшиша крещи на стъклото и всеки да си се прибере без драми :winky:. Сега единият го шият, другият ще го съдят, заради едно засичане :kuku:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Яну 2011, 0:39

Мхм... при наличието на такъв борец като тоя 25-годишния... само с викане щяха да си останат... ти само виж на видеото с камерите как със засилка излиза от таксито... все едно някой го изрита отвътре...

Ше го съдят... и най-много условна... при толкова медиен интерес и информация за случката... ама после всеки ще го знае, че носи пистолет... а тоя бастун 25-годишен ше си има едно на ум като реши да се прави на "каратист"...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Яну 2011, 0:42

А бе най-важното е всички да си извадят поука, ама като знам колко прости хора има се съмнявам силно :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 09 Яну 2011, 0:50

_65536_kb_sec_ написа:А бе най-важното е всички да си извадят поука, ама като знам колко прости хора има се съмнявам силно :confused:

Ник'в шанс :mhihi: . До следващият инцидент на пътя, когато някой ще скача на бой, а другият ще го застреля - дива работа сме това Балканите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Яну 2011, 0:54

Утре от мен ще имате интересна тема за таксиджии ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Яну 2011, 1:17

така ще е докато няма закони за това нещо. щото ако имаш право да го ползваш това оръжие и знаеш, че и другия може да има ще се усмихваш и ще подминаваш. дано по-често да има такива новини за гръмнати олигофрени. както и в бургас имаше една случка преди време.
че най-накрая да се замислят малко да променят закона. нищо общо няма с балканите това, като че ли тука сме измислили пистолетите... статистиката я забравихте. на глава от населението убииствата в сащ и българия са еднакви. къде имат повече оръжие всички знаем.

p.s. на тоя запис се виждат 2 мърдащи пиксела, не знам как видяхте нещо от него
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Яну 2011, 9:41

ако изобщо гледаме закони и морал ,и разни разбирания за правилно бакшиша изобщо няма кво да се разправя и да търси саморазправа ,че някой го засекъл. да се обади в кат и да каже! ма тука не става нищо -за тва и реагираме по-различно. така че бакшиша е почнал пръв. отделно слязъл...! всеки си има решение в такива случаи. аз слизам. щото не знам дали сте пробвали да се отбранявате и да се биете седнали на седалката ,вързани с колан и оня да ви млати през вратата. не е удобно....! трето. човека явно е решил ,че е застрашен. единият казва ,че извадил без да мисли и гръмнал човек за едното засичане. аз пък казвам, че се е отбранявал, видял е че ше го пребият ,уплашил се е за живота си ,щото не е задължително с нож само да те убият - може и с шутове ,а и не е задължително и да е пред смъртна опасност - що да ходи с шита глава ,счупена ръка и без далак!?!? и е направил така ,че да се спаси-думнал го е! айде са кой е правият!? аз или ти!?
и аз не бих го думнал в гърдите ,а в краката ,даже бих се целил в коляното ,за да куца цел живот, но в такава ситуация със сигурност и най-печеният и студенокръвен нинжа може да сбърка и адреналина да му подведе реакциите.
и както каза един колега : ако крадците и бабаитите знаят ,че почти всеки ,а не единици може да извади оръжие и да се защити със сигурност ше смятат три пъти и ше се замислят ,преди да влязат у вас или да ви залупат на улицата... щото и техната кожа пуска кръв....! ама те сега знаят ,че има 5% от населението с пушкала ,отделно че закона е такъв ,че ги пази почти във всички варианти и хората не смеят дад стрелят и за тва са толко нагли.
айде некой да ми обясни защо тогава изобщо ги дават на някой!?!? за кво да се носи!? за красота!? или за да тежи!? нали тва му е идеята!?!? да те запази!?

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 09 Яну 2011, 10:55

застрашен?? при реплика /преди още да се е стигнало до слизане и бой/, да казваш ся ше умреш бе келеш....заеби. Направо си е преднамерено...

А и ако се въведе такъв закон, представяте ли си всички тия нинжи да станат въоръжени нинжи...А ако и са на три ракии.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 09 Яну 2011, 11:08

а ти там ли беше та да знаеш точно кво са си казали?
това е според думите на приятелката на бакшиша, а е ясно, че тя ще се опита да изкара гаджето си светец :winky:
да си е преценил рисковете като е тръгнал да слиза и да налита на бой...за мене си е получил точно квото заслужава...и да е благодарен, че не са му пуснали оловото в главата
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 09 Яну 2011, 11:27

Тя монетата винаги има две страни...едни защитават едно, други друго. Просто изразявам друга гледна точка.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Яну 2011, 11:28

Сондьора написа:застрашен?? при реплика /преди още да се е стигнало до слизане и бой/, да казваш ся ше умреш бе келеш....заеби. Направо си е преднамерено...

А и ако се въведе такъв закон, представяте ли си всички тия нинжи да станат въоръжени нинжи...А ако и са на три ракии.

добре де. аз не съм наясно. разясни ми... в кой точно момент имам право да използвам подръчни средства ,за да се защитя!? при започване на боя!? при първо счупено ребро!? при счупен нос!? как да преценя дали ще ме рита ,докато мърдам и да изчакам да ме нокаутира ,но да знам, че няма да ме убие-демек няма да се възползвам от средства за защита....!? обясни ми. аз не разбирам. ето дай границите на кое е неизбежна самоотбрана и кое е превишаване на казуса "неизбежна самоотбрана"!? в момента на удара ли трябва да го гръмна!? след първия удар!? след десетия....!?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата