Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!
Marmotinio написа:Камерите с радар са само на цариградско и 1 на околовръсното.

Има и срещу софия ленд и на новото джъмбо.
А тази на околовръстното къде е ,е не я знам

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: Камери на кат - Пловдив
Браво ! 

laviatan написа:Имате ли представа тази на Цариградски на Орлов мост до знака 50 км. в час дали е в действие-че днес се заблеях и минах с 65
в момента не е

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=740785

- Николов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The ultimate driving machine
Със сигурност има камера с радар на бул. Брюксел няколко стотин метра преди светофара за Терминал 2. В събота минах от там и радар-детектора ми изпищя. На обратно пак я хвана, но не показа сила на сигнала, колкото в другата посока. Ограничението там е 80км/h.
- fricazoi89
- Потребител
-
- Кара: КОМПОТИ
- Мечтае да кара: Самолет
- Детайли за колата: [URL=http://www.shampioni.com/?pid=11808][IMG]http://img.shampioni.com/banners/Shamp_1274890219.jpg[/IMG][/URL]
ТУРБО написа:Marmotinio написа:Камерите с радар са само на цариградско и 1 на околовръсното.
![]()
А тази на околовръстното къде е ,е не я знам,някаква нова ли е?
Колеги каде точно е тази на околовръстното?Минавам поне по 2 пъти в седмицата и не съм забелязал нищо...
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
fricazoi89 написа:ТУРБО написа:Marmotinio написа:Камерите с радар са само на цариградско и 1 на околовръсното.
![]()
А тази на околовръстното къде е ,е не я знам,някаква нова ли е?
Колеги каде точно е тази на околовръстното?Минавам поне по 2 пъти в седмицата и не съм забелязал нищо...
Тя е на Ботевградско шосе, а не на околовръстното. Намира се точно до магазин "Джъмбо" срещу "Диана"
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Според мен са повече камерите:
1. бул Царигадско шосе - 3бр(на Окръжна в посока изхода и Орлов мост на ограничението на 50км/ч(полиграфическия комбинат), караулката)
2. бул Ботевградско шосе - 2бр на Джъмбо и Караулката
3. бул. Никола Вапцаров - 1бр на София ленд в посока Подуяне
4. бул. Брюксел - има поставени табели но все още не съм видял камери.
Не си мислете че антирадарите не отчитат и грешки! Ако не настроен като хората може да ти отчете и микровълнова печка. На изхода на Цариградско и Ботевградско камерите са с подвижен радар(външно у-во) и имат функция да снимат! Другото което могат като функция но не знам дали купиха необходимия софтуер е да проверяват за изтекла гражданска! Смятам че скоро ще лепнат и по Околовръстното защото вече не знам какви скоростни рекорди са подобрени там!
1. бул Царигадско шосе - 3бр(на Окръжна в посока изхода и Орлов мост на ограничението на 50км/ч(полиграфическия комбинат), караулката)
2. бул Ботевградско шосе - 2бр на Джъмбо и Караулката
3. бул. Никола Вапцаров - 1бр на София ленд в посока Подуяне
4. бул. Брюксел - има поставени табели но все още не съм видял камери.
Не си мислете че антирадарите не отчитат и грешки! Ако не настроен като хората може да ти отчете и микровълнова печка. На изхода на Цариградско и Ботевградско камерите са с подвижен радар(външно у-во) и имат функция да снимат! Другото което могат като функция но не знам дали купиха необходимия софтуер е да проверяват за изтекла гражданска! Смятам че скоро ще лепнат и по Околовръстното защото вече не знам какви скоростни рекорди са подобрени там!

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
^Докато сложат камери на Околовръстносто, говорим за новата му част, вече са започнали да вардят след кръговото на Драгалевци, посока Бояна. Там като излизаш от дупката и не се виждат, защото патрулката е хвърлена из нивите надолу, но иначе си засича с радара.
Иначе по Брюксел има камери, но доколкото знам ги водят наблюдателни - от онези със затъмнените стъклени куполчета - има ги по ламппите от двете страни.
Иначе по Брюксел има камери, но доколкото знам ги водят наблюдателни - от онези със затъмнените стъклени куполчета - има ги по ламппите от двете страни.
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Re: Камери на кат - Пловдив
bagala написа:Между Труд и Пловдив на карловско след нашия любим магазин,шоурум и сервиз на BMW има камерка която е почти до входа на фирмата за охранителни камери "анди" хаахах каква ирония,това е в посока към Труд им лек завой на ляво за който не е минавал.
не знам дали тази, за която говориш е точно за скорост => http://veliko.info/webcam/plovdiv1.html
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
sapio написа:^Докато сложат камери на Околовръстносто, говорим за новата му част, вече са започнали да вардят след кръговото на Драгалевци, посока Бояна. Там като излизаш от дупката и не се виждат, защото патрулката е хвърлена из нивите надолу, но иначе си засича с радара.
Ми щом не се вижда къв проблема

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- philio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW и още нещо
- Мечтае да кара: турбо-колело
на околовръстното скоро няма да има камери ,тъй като след като го завършат до НСО (есента на 2012) ще го правят с статут на магистрала и чак тогава ще има камери.
Що се отнася до камерата на цариградско до окръжна болница е само кутия лично съм спирал да я гледам , плюс това тя е завъртяна в другата посока (към изхода на града ) така че няма камера с радар дето да снима задния ти номер , а и на ден прехвъчам по 3-4 пъти с над 110 км. и щяха да ме потърсят отдавна

Що се отнася до камерата на цариградско до окръжна болница е само кутия лично съм спирал да я гледам , плюс това тя е завъртяна в другата посока (към изхода на града ) така че няма камера с радар дето да снима задния ти номер , а и на ден прехвъчам по 3-4 пъти с над 110 км. и щяха да ме потърсят отдавна
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Абе ужас ще настане...според мене треа доста да поработят над пътната мрежа и да преосмислят скоростните лимити на много места...па тогаа да земат да слагат камери и да дигат глоби!

- philio
- кандидат ентусиаст
-
Май ще трябва да си измислим някакви въртящи се номера , като в транспортер
Като се има предвид че неможе да се слага а-сферично стъкло пред номера, като в щатите или в Гърция

Като се има предвид че неможе да се слага а-сферично стъкло пред номера, като в щатите или в Гърция

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
philio написа:Май ще трябва да си измислим някакви въртящи се номера , като в транспортер![]()
Ти ги мани тия простотии. Бях гледал как правят тестове в "Ловци на митове" с всичките там видове спрейове, стъкла, пластмаси и т.н. върху номера. Ефекта беше един и същ ... камерата те снима.
Засега за камерите най-добрият вариант е или навигация на колата или на телефон със запаметени всичките спиид камери. Пиука ти къде са и си намаляваш, НО разбира се това е само за камери.
За скрити полицаи си е варианта с радар-детектор и се молиш да не го изключват за да те застралят

- philio
- кандидат ентусиаст
-
в Гърция видях много даббри а-сферияни стъкала (пластмаси) , значи на една м-ка със номер долу на бронята изобщо не можеше да се види ясно номера , само горната част на цифрите и буквите се виждаше и то от 10-тина метра а когато се приближиш изобщо под ъгъл от горе не се различаваше нищо. едиствено номера се виждаше само ако клекнеш на нивото му .
така че със сигорност не са глупости а си върши работа
Във Англия почти всяка по екзотична кола ,е също с подобни плексигласи , а при тях е и по лесно защото самият им номер плексигласов
така че със сигорност не са глупости а си върши работа

Във Англия почти всяка по екзотична кола ,е също с подобни плексигласи , а при тях е и по лесно защото самият им номер плексигласов