Здравейте! Реших да споделя и с вас...
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Napalmcho
- Потребител
-
- Кара: E30 320i и Seat Toledo TDI AFN :))
Здравейте! Реших да споделя и с вас...
Ето на какво се натъкнахме с един приятел в КАРС.БГ: http://www.cars.bg/u264306
Някой виждал ли е ТОВА НЕЩО. Много съм възмутен. Разговарях със собственика. Простоо историята е уникална, мога да ви я споделя по-късно ако има заинтересовани...става въпрос, както се вижда... за 635 според собственика някакъв модел ГЕ-ЦЕ-И...
Ориентировъчно, цената която иска е 20000лв. Някой ако може да спаси колата, ще се радвам много...
Поздрави!
П.С. Вече описах по-долу в темата, как протече разговора със собственика...
Някой виждал ли е ТОВА НЕЩО. Много съм възмутен. Разговарях със собственика. Простоо историята е уникална, мога да ви я споделя по-късно ако има заинтересовани...става въпрос, както се вижда... за 635 според собственика някакъв модел ГЕ-ЦЕ-И...
Ориентировъчно, цената която иска е 20000лв. Някой ако може да спаси колата, ще се радвам много...
Поздрави!
П.С. Вече описах по-долу в темата, как протече разговора със собственика...
Последна промяна Napalmcho на 09 Яну 2011, 19:03, променена общо 2 пъти
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Здравейте! Реших да споделя и с вас...
Виняги съм знаел, че БМВ 318 означава 318 коня
ааа те били 500 

Последна промяна saleen на 09 Яну 2011, 17:18, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
Тоя дето го продава пари трябва да дава, не да иска... баси 

what a helluva ride
- Napalmcho
- Потребител
-
Не не ... това е според собственика: "ПЕСТИН КОНЯ, ТООО РАЗСТЪРГВАНО, ИМА И ТУРБИНА И ИНТЕРКУЛЕР, МНОО Е НАПРАЕНО БЕ ЕМ ВЕТО"
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
аз не мога да разбера къде са фанали тия 6000сс

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Хем 318 , хем мАторя ми мяза на М30 , хем 6000 (тука мислех, че става въпрос за лева) ... Мани-беги
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
uCnaHeTcA написа:Хем 318 , хем мАторя ми мяза на М30 , хем 6000 (тука мислех, че става въпрос за лева) ... Мани-беги
То щото е прототип за това

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
годинките прекарани в БГ на тази кола не и са се отразили много добре ми се струва 

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Абе, т'ва не беше ли 6-а серия ? Кви са тия 318 ? толкова коне дава спортния филтър и червено-жълтото боядисване ли ?

- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Иване, Иване
. Ако някой колега от Ловеч види темата да сподели, все пак не е голям градът трябва да има някаква информация за колата? 

- Napalmcho
- Потребител
-
Колеги, сега ще ви споделя как протече разговора.... честно казано ... интересна(поне за мен развръзка)....
Обаждам се аз на човека след рутинните "здравей-здрасти" и подобни глупости, преминаваме по същество:
Аз: Колата не е ли 3500кубика?
Собственика: Да да, то туй е 635 GI CE I
Аз: Аха.. амии това ли е оригиналния му мотор?
Собственика: О, ми да, то туй сии мотора.
Аз: Значи това е оригиналния мотор?
Собственика: Да да, той много напраен. Сложена муй турбина, там интеркулер. То ПЕСТИН коня.
Аз: Ами то е било Алпина преди?
Собственика: Ами то сии АЛПИНА бе, сичку там укачванията, диференциали амортисьори..
Аз: Пазите ли оригиналния му волан?
Собственика: Е то туй муй уригиналния вулан, ама сме го тапицирали с кожа, сме му сложили тей.
Аз: Написали сте "Цена по договаране" все пак някаква ориентировъчна цена може ли да кажете...?
Собственика: Ами, начи, някъде към ДВАЙС ХИЛЯЙ ЛЕА то на мясту там ш са види, щото много напраено и на място там ша са гледа.
Аз: Да, разбирам, ами с този мотор ли е регистрирано, документите му изрядни ли са?
Собственика: Ами да, регистрирану. Тоооо тей с оригиналния мотор са му документити
Аз: Питам защото, няма номера колата...
Собственика: Ми тоо няма нумера щото нии ни сме му плащали нищу и тей гу карами биз нумера БЕЕМВЕТУ
Аз: Така го карате?
Собственика: Ами да, тоо БЕЕМВЕТО пали, мотора му работи *идеално(не съм сигурен дали използва точно тази дума) то разстъргвано, мноо напраено.
Аз: Да, благодаря Ви!
Аз: Чао, лек ден!
Собственика: Ами да!
Та това е диалога, в общи линии. Искам да поясня, че не съм сигурен, за етническия произход на човека. И не искам да обиждам никой, но реално по начина по който съм написал неговите думи, по този начин ги чух.
Поздрави!
Обаждам се аз на човека след рутинните "здравей-здрасти" и подобни глупости, преминаваме по същество:
Аз: Колата не е ли 3500кубика?
Собственика: Да да, то туй е 635 GI CE I
Аз: Аха.. амии това ли е оригиналния му мотор?
Собственика: О, ми да, то туй сии мотора.
Аз: Значи това е оригиналния мотор?
Собственика: Да да, той много напраен. Сложена муй турбина, там интеркулер. То ПЕСТИН коня.
Аз: Ами то е било Алпина преди?
Собственика: Ами то сии АЛПИНА бе, сичку там укачванията, диференциали амортисьори..
Аз: Пазите ли оригиналния му волан?
Собственика: Е то туй муй уригиналния вулан, ама сме го тапицирали с кожа, сме му сложили тей.
Аз: Написали сте "Цена по договаране" все пак някаква ориентировъчна цена може ли да кажете...?
Собственика: Ами, начи, някъде към ДВАЙС ХИЛЯЙ ЛЕА то на мясту там ш са види, щото много напраено и на място там ша са гледа.
Аз: Да, разбирам, ами с този мотор ли е регистрирано, документите му изрядни ли са?
Собственика: Ами да, регистрирану. Тоооо тей с оригиналния мотор са му документити
Аз: Питам защото, няма номера колата...
Собственика: Ми тоо няма нумера щото нии ни сме му плащали нищу и тей гу карами биз нумера БЕЕМВЕТУ
Аз: Така го карате?
Собственика: Ами да, тоо БЕЕМВЕТО пали, мотора му работи *идеално(не съм сигурен дали използва точно тази дума) то разстъргвано, мноо напраено.
Аз: Да, благодаря Ви!
Аз: Чао, лек ден!
Собственика: Ами да!
Та това е диалога, в общи линии. Искам да поясня, че не съм сигурен, за етническия произход на човека. И не искам да обиждам никой, но реално по начина по който съм написал неговите думи, по този начин ги чух.
Поздрави!
как го карат без номера?
ако не са плащани данъците сигурно ще е голяма сумата, все пак е 3500 кубика колата, така че които купува колата нека приготви поне за 3 години назад данък от по 300-350 лв.
ако не са плащани данъците сигурно ще е голяма сумата, все пак е 3500 кубика колата, така че които купува колата нека приготви поне за 3 години назад данък от по 300-350 лв.
No bling at the Ring
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Той тоя не влизаше ли преди във форума, дето обясняваше колко яко щели да го направят и некви такива глупости.
Иначе кво да го спасяваме, то е пълен жмел. За тая кола и 200лв не бих дал.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
bum_bum написа:Той тоя не влизаше ли преди във форума, дето обясняваше колко яко щели да го направят и некви такива глупости.
И аз имам такъв спомен, че тая кола съм я виждал в форума

Даже май преди време имаше пак обява.
Знам, че имаше пак някаква такава Е24ка

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Дайте ми джантите, а колата си е директно за Надин, то бива цигания, бива, ама толкова.... много обичам е24, но това просто не ми се и ще да го поглеждам пак...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3