Въпрос: Мнения-може ли да караме 4 врати кабрио ?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Въпрос: Мнения-може ли да караме 4 врати кабрио ?
bigmurzi написа:малко по-късно ще ви постна снимката на едно е36 седан, тарга или нещо такова, снимах си го преди няколко дни
Ми то си има такова - води се Baur. Друг е въпросът, че е грозно, колкото си иска...

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Да, ама и при баура седят колонките...Как ще усилвате евентуалния проект въобще не ща да мисля! То обикновенното Е36 кабрио се гъне за световно, а си представям преправен седан и то гаражно изпълнение!

Без страх, без спирачка!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
err0r написа:bigmurzi написа:малко по-късно ще ви постна снимката на едно е36 седан, тарга или нещо такова, снимах си го преди няколко дни
Ми то си има такова - води се Baur. Друг е въпросът, че е грозно, колкото си иска...
с таван си изглеждаше като седанче, ама без таван предполагам е отвратително, като самоделка

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
bigmurzi написа:с таван си изглеждаше като седанче, ама без таван предполагам е отвратително, като самоделка
И с таван си изглежда грозно или поне като неква самоделка

Ba4oIlia написа: Чичаците как си правят пикапи от москвичи и лади ?!
Това беше преди...

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
intention написа:Колеги , ние няма да правим такава кола таргата и тем подобни неща не ни интересуват чисто теоритически ни интересува защо няма да е разрешено?
при положение че укрепиш и подсилиш колата?
Незнам дали сте чували за разработката на Мерцедес - Ocean drive там става въпрос точно за 4врато кабрио
Нямаш право да правиш каквито и да е промени по конструкцията без да минеш технотест после... при 1-вото хващане те спират от движение... след това ще идеш в кат да си я пуснеш в движение и ще ти кажат че трябва да минеш технотест... мен искаха да ме спрат от движение защото съм си свалил задните седалки... а това било нарушаване на конструкцията... след 10 минути молби и обесняване че съм ги свалил за пране ме пуснаха...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ogi написа:intention написа:Колеги , ние няма да правим такава кола таргата и тем подобни неща не ни интересуват чисто теоритически ни интересува защо няма да е разрешено?
при положение че укрепиш и подсилиш колата?
Незнам дали сте чували за разработката на Мерцедес - Ocean drive там става въпрос точно за 4врато кабрио
Нямаш право да правиш каквито и да е промени по конструкцията без да минеш технотест после... при 1-вото хващане те спират от движение... след това ще идеш в кат да си я пуснеш в движение и ще ти кажат че трябва да минеш технотест... мен искаха да ме спрат от движение защото съм си свалил задните седалки... а това било нарушаване на конструкцията... след 10 минути молби и обесняване че съм ги свалил за пране ме пуснаха...
Точно така,това е истината,трябва технотест за сертифициране,освен това като отидеш в технотест не може да им кажеш-"ей глейте к'во напраих",требе и документ да извадиш
err0r написа:bigmurzi написа:малко по-късно ще ви постна снимката на едно е36 седан, тарга или нещо такова, снимах си го преди няколко дни
Във Варна в моя квартал има едно такова червено, отначало незнаех, че има такъв модел и си викам, бахти чобаните как го орязали

първото 4 врато, заводско кабрио е на Шкода...или поне те така твърдят 

intention написа:Здравейте колеги !
Спорим с мой приятел има ли ограничения относно това да си направим да кажем 4врати седан - кабрио и да си го караме по улиците естествено без технотест.
Варианта е следния да кажем отивам в първата автокъща купувам кола 4 врати регистрирам си я на мое име всичко точно.
Прибирам се вкъщи и след незнам колко дни работа с флекс-а и кит и боя я правя кабрио. Подсилена както му е реда всичко е наред, колата физически няма проблеми да се движи!
Имам ли право законово да я карам по улиците ???
Пак казвам въпроса ми е ИМАМЕ ЛИ ПРАВО ДА СЕ ДВИЖИМ ПО УЛИЦИТЕ С ТАКА ПРЕПРАВЕНА КОЛА?
отговра е че не може защото това е генерална промяна по носещата конструкция на колата...
... а дори и да можеш- ако отрежеш на един седан покрива без да усилиш колата по друг начин (трудно осъществим при любителски условия)... ще имаш страшни проблеми с посукване, седене на пътя и тн... покрива е този които държи предницата и задницата "заедно"
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
незнайно защо на шофьора ще му се "вее косата" а патроните отзад ще умират от жега. смешна работа![]()
Ето го и него автомобила(11,000,000лв) на последния руски цар - цар Николай 2
сам си си отговорил колега

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2