какъв GSM имате/сте имали?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
мобилност му е майката
Първият беше Ериксон - едноредов дисплей и без часовник,
след това Сиеменс С55(който ходи в казармата с Ати и е бил крит в кубинките му.Изненадващо дори и за мен, телефонът още работи)
И в момента - Nokia N-GAGE
П.С. Предлагам следваща тема "Какво бельо носите. И носите ли изобщо бельо"

след това Сиеменс С55(който ходи в казармата с Ати и е бил крит в кубинките му.Изненадващо дори и за мен, телефонът още работи)
И в момента - Nokia N-GAGE
П.С. Предлагам следваща тема "Какво бельо носите. И носите ли изобщо бельо"

Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
1.Siemens S35i - Прецака се батерията,в края не звънеше,не се чуваше нищо от слушалката иедвам го включих
2.Siemens A65 - тоя телефон ми го откраднаха некви гадни мангали след 3 дена ползване на 30 декември 2004
3.Siemens A36 - Тоя много го обичам един такъв 2 реда дисплей ма мнооого здрав от къде ли не съм го хвърлял:Докато го ритахме в училище счупи една кофа,падал е в калта от 2 етаж падал е на плочки от някъде 2-3 етаж(от едно дърво защото се удари във върха след като го хвърлих)и тогава май се появи дупката в антената, хвърлял съм го от прозореца на класната стая в 119 която е 3 етаж ма падна в ръцете на един пешо...Гладил съм го с гумата на колелото,и така в крайна сметка се получи ГСМ с допълнително охлаждане на антената(дупката достатъчна за 1 хлебарка
)Аеродинамична форма за по-добро летене(те от гумата...колко гума имаше по задното капачееее)и спортно затваряне на капачето(лепенката на капачето за батерията щото го счупих
)Тва ми е любимия ГСМ сичките си ги пазя освен моторолата и А65-цата
4.Сега съм с една нокиа 6510и дето и се прецака копчето за включване
Отделно през мен е минал стария Siemens s45i на брат ми който си тръгна от мен без дисплей а копчетата почти не работеха защото панела беше пълен с тютюн от джобовете на брат ми
Сигурно има мноого още

2.Siemens A65 - тоя телефон ми го откраднаха некви гадни мангали след 3 дена ползване на 30 декември 2004
3.Siemens A36 - Тоя много го обичам един такъв 2 реда дисплей ма мнооого здрав от къде ли не съм го хвърлял:Докато го ритахме в училище счупи една кофа,падал е в калта от 2 етаж падал е на плочки от някъде 2-3 етаж(от едно дърво защото се удари във върха след като го хвърлих)и тогава май се появи дупката в антената, хвърлял съм го от прозореца на класната стая в 119 която е 3 етаж ма падна в ръцете на един пешо...Гладил съм го с гумата на колелото,и така в крайна сметка се получи ГСМ с допълнително охлаждане на антената(дупката достатъчна за 1 хлебарка

4.Сега съм с една нокиа 6510и дето и се прецака копчето за включване
Отделно през мен е минал стария Siemens s45i на брат ми който си тръгна от мен без дисплей а копчетата почти не работеха защото панела беше пълен с тютюн от джобовете на брат ми

Сигурно има мноого още

Live it like you Love it
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Аз май съм с най-малко...
Имах преди Siemens C35-много запазен и до ден днешен...няма драскотинка-не че го пазех кат очите си,но не обичам да са ми мърляви телефоните...Сега съм го дал на сестрата че и откраднаха нейния и така си седи тука за екстремни случаи...Има и тунинг -литиево йонна батерия
Сега съм с Samsung С 100...Много читав телефон-страдал е много
Купих си го като излязоха първите цветни телефони с по-простосмъртни цени...40 полифония за времето си се тачеше кат мп3
65 000 цвята които сега вече са си стандарт...Пробвал съм с тиксо тунинг да му кача обхвата и функциите ама не става
При джей ес ем=ите
туй май не важи 
Имах преди Siemens C35-много запазен и до ден днешен...няма драскотинка-не че го пазех кат очите си,но не обичам да са ми мърляви телефоните...Сега съм го дал на сестрата че и откраднаха нейния и така си седи тука за екстремни случаи...Има и тунинг -литиево йонна батерия

Сега съм с Samsung С 100...Много читав телефон-страдал е много

8.32
1:Ериксон 1018- здрав и до днес, само батерията даде фира
2:Ериксон Т10s- колко бой е отнесъл не е истина- изгоря след 3-то или 4-то падане във вода, бира и разни други
3:Нокия 3210
4:Нокия 3310- след толкова години още се ползва и бачка идеално
5:Нокия 5210- хич не е водоустойчив
6:Нокия 6310i-
уникално здрав
7:СониЕриксон Т630
8:СониЕриксон К700
9:СониЕриксон Р900- за 2 месеца беше идеалният тел.- после се удави
10:СониЕриксон Р910- за служебно ползване е идеален, само ако не тежеше толкова. Но няма как- ползвам го...
11:Нокия 6230i- засега се представя доста добре, но е само на 2 месеца...
Не броя Самсунг-и, Алкател-и и Мотороли които са ползвани инцидентно за 2-3 дена...
2:Ериксон Т10s- колко бой е отнесъл не е истина- изгоря след 3-то или 4-то падане във вода, бира и разни други

3:Нокия 3210
4:Нокия 3310- след толкова години още се ползва и бачка идеално
5:Нокия 5210- хич не е водоустойчив

6:Нокия 6310i-

7:СониЕриксон Т630
8:СониЕриксон К700
9:СониЕриксон Р900- за 2 месеца беше идеалният тел.- после се удави

10:СониЕриксон Р910- за служебно ползване е идеален, само ако не тежеше толкова. Но няма как- ползвам го...
11:Нокия 6230i- засега се представя доста добре, но е само на 2 месеца...
Не броя Самсунг-и, Алкател-и и Мотороли които са ползвани инцидентно за 2-3 дена...
BMW & RAMMSTEIN RULES

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
странна тема ама в тоз застой и скука ще се включа .. модели на телефони не помня ,а и през няколко месеца ми дават нов служебен .. но първия ми беше Моторола - един голям и черен ,ползвал съм го и за самозащита .. после си купих Сименс S35 - върха на сладоледа беше ,към 500 лв .. след това си взех и МЕ45 - още бачка без грешка ,сменил съм му само батерия - брата го ползва .. имах Самсунг някъв после ,разни други марки ,а сега съм с Sorry-Ericson някъв малък и куц .. ползвам телефоните само за разговори ,телефон на 2-3 месеца в мене е на 100+ часа разговори и вече издъхва батерията .. повечето нови модели не са правени за разговори а за играчки .. ся се чудя кво да си взема дето да ме изкара към година
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
NOKIA 6100-Стар ама железен!!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Аз не знам как помните какви телефони сте ползвали ....малиииии аьз помна само предишния нокиа 3230 и сегашния сониериксон к750и

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
1. Нокиа 5110
2. Нокиа 3310
3. Сиеменс S45
4. Сименс S45
5. Сименс S45
От година и половина ползвам само телефони назаем. Доста минаха и не ги помня всички, Самсунги, Сименси, Сонита, Нокии, Ериксони и т.н. Сега съм с един Самсунг.
2. Нокиа 3310
3. Сиеменс S45
4. Сименс S45
5. Сименс S45
От година и половина ползвам само телефони назаем. Доста минаха и не ги помня всички, Самсунги, Сименси, Сонита, Нокии, Ериксони и т.н. Сега съм с един Самсунг.

67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5