Koгато колата ви се повреди ...
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Аз никой не обвинявам, а изпадам едно много странно състояние придрожено с раздразнение от всичко!Всичко ми минава когато ми се обадят от сервиза и ми кажат "след половин час ела да си я вземеш" !
::: vankata™ :::
както казаха колегите по горе - вадя куфарчето с инструмените и мултицета от багажника и се почва наред по веригата
ако не успея да я оправя сам се обаждам на майстора. ако той не успее да я оправи по телефона, звъня на Интерамерикан (господ здраве да им дава на булстрад че ми е безплатна пътната помощ от Интерамерикан към каското) и ме влачат до майстора.
Там заебавам кочината и когато има пари и време влиза в операционната

ако не успея да я оправя сам се обаждам на майстора. ако той не успее да я оправи по телефона, звъня на Интерамерикан (господ здраве да им дава на булстрад че ми е безплатна пътната помощ от Интерамерикан към каското) и ме влачат до майстора.
Там заебавам кочината и когато има пари и време влиза в операционната

(__\==oooo==/__)
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Дилян Пенчев написа:Мойта много рядко се разваля... и като се развали вадя куфара с инструментите от багажника и я оправям![]()
А иначе се е случвало и да чупя диференциал в най-неподходящият момент (то не че има подходящ де) и тогава викам: "Да му *** майката... НА ТИ СЕГА БЪРНАУТ"...
Или кога ми се прееба помпата пак мене си псувах: "на ти сега помпа втора ръка... требваше нова да си купя"
А па кога ми се прееба дебитомера го отнесе колата теглих и една майна щото най-мразя да ме оставя кога немам пари
Пенчо, тъкмо това си мислех и аз да напиша....

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
хмм много е странно но имам различно отношение към различните коли...
когато се счупи БМВ-то обикновено ме избива на смях... ама се хиля като побъркан (не знам що ама ми става весело въпреки всичко) и никога не ми минава през ума да се ядосам дори... започвам да мисля как да оправя положението а не кога как и защо е станало....
а като се счупи пасатора се почва "мама ти и пасат да еба смотан дръгел такъв, ти ако не ма остаиш на пътя кой..." и едни ритници шутове и кво ли не.... и често го зарязвам (ако не може да се оправи на място) и викам някой да идва да ме прибира... после казвам на баща ми че се е счупил и го чакам той да земе някви мерки... случвало се е да го заебавам на 15км извън града за по 2-3 дена...
после го фърлям в някой сервиз да се оправят другите...
когато се счупи БМВ-то обикновено ме избива на смях... ама се хиля като побъркан (не знам що ама ми става весело въпреки всичко) и никога не ми минава през ума да се ядосам дори... започвам да мисля как да оправя положението а не кога как и защо е станало....
а като се счупи пасатора се почва "мама ти и пасат да еба смотан дръгел такъв, ти ако не ма остаиш на пътя кой..." и едни ритници шутове и кво ли не.... и често го зарязвам (ако не може да се оправи на място) и викам някой да идва да ме прибира... после казвам на баща ми че се е счупил и го чакам той да земе някви мерки... случвало се е да го заебавам на 15км извън града за по 2-3 дена...
после го фърлям в някой сервиз да се оправят другите...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
До сега (да чукна на дърво) не ме е оставяла колата на път,но отвреме на време като се наложи да сменя нещо отдолу,си чета литургията към държавата като цяло
Ми така де,ако са ни в ред пътищата,кога ще пипнем нещо по тези коли - изключвам бърнаутове и тем подобни простотии ...
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Гледам да не забавям ремонтите,но ОПРЕДЕЛЕНО пътищата са Отвратитетлни и много се ядосвам като се сетя колко такси и данъци плащаме

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2