Телефонен тормоз
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: Телефонен тормоз
Смсите от сайта на Мтел се получават от номер също, уникален за всеки потребител. За жалост тия блеклист програмки, дори да имаше Симбиан, нямаше да помогнат.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
kulov написа:@ачо.рс , кодовете не действат, мен! Получих няколко котви от нейния номер и няколко смса от нета съдържащи явна заплаха за самоубийство. Т'ва тийновете не са хора (че'й, че ше ме заплюят 80% от форума)!!!
Като човек на 19 години ти казвам да не се връзваш на подобни изказвания , на възраст между 14-20 години е често срещана практика блъфа със самоубийството

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
@ачо.рс , кодовете не действат, мен! Получих няколко котви от нейния номер и няколко смса от нета съдържащи явна заплаха за самоубийство. Т'ва тийновете не са хора (че'й, че ше ме заплюят 80% от форума)!!!
Стига бе човек , аз съм го пробвал и действа . Не знам за смс , но блокира входящо повикване . Преди 6 месеца едно момиче ми го показва и пробвахме пред 10 човека - работи . Ако телефона ти е на глобул или вивател , обаче няма как да стане .
ПС:тийновете днес са толкова зле , че ако направят филм за тях, не комедия ами и пародия ще е малко

acho.rs написа:@ачо.рс , кодовете не действат, мен! Получих няколко котви от нейния номер и няколко смса от нета съдържащи явна заплаха за самоубийство. Т'ва тийновете не са хора (че'й, че ше ме заплюят 80% от форума)!!!
Стига бе човек , аз съм го пробвал и действа . Не знам за смс , но блокира входящо повикване . Преди 6 месеца едно момиче ми го показва и пробвахме пред 10 човека - работи . Ако телефона ти е на глобул или вивател , обаче няма как да стане .
ПС:тийновете днес са толкова зле , че ако направят филм за тях, не комедия ами и пародия ще е малкоТо толкова филмирани овце , дет ту са митично влюбени , ту си качват 2100 снимки на гъза и дъкфейса(това е реален пример с 2000+ снимки)
Тези пренасочвания работят само ако са активирани( това зависи от мобилния оператор и картата), доколкото знам на предплатени услуги никога не са активирани.
Така или иначе на колегата не му работи просто защото не е активирал пренасочванията от мобилния оператор.
Ами на Мтел съм и съм на сметка. Номера си не съм го сменял от зората на мобилните комуникации и няма да стане заради някаква глупачка сега. Вчера като го въведох кода ми се появи един символ на дисплея, една стрелкичка, хоризонтална, леко закривена нагоре накрая, горе точно до символа на батерията. И си стои и до сега. Но сутринта към 5 пак имам няколко котви приети. Вероятността да съм объркал самия и номер при въвеждането е много малка, но не я изключвам. Пак ще пробвам.
П.С. Тя е на Виваком, възможно ли е да е заради това?
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
kulov написа:Ами на Мтел съм и съм на сметка. Номера си не съм го сменял от зората на мобилните комуникации и няма да стане заради някаква глупачка сега. Вчера като го въведох кода ми се появи един символ на дисплея, една стрелкичка, хоризонтална, леко закривена нагоре накрая, горе точно до символа на батерията. И си стои и до сега. Но сутринта към 5 пак имам няколко котви приети. Вероятността да съм объркал самия и номер при въвеждането е много малка, но не я изключвам. Пак ще пробвам.
Ти си направил пренасочване от менюто на телефона или с определен код (без значение)- нямаш полза от това. Пренасочването е в дадени случаи- изключен (извън обхват) телефон, при заето и тотално всички повиквания... Тоест полза просто няма... Вариантите са ти малко, разбирай цели два:
1: Сама да се откаже... Надали...
2: Сменяш телефона- не номера, а апарата... Или някой смартфон (на който е лесна работа да се инсталира BlackList програмка), или някой нормален телефон който има такава функция- 95% съм сигурен, че немалко Самсунг-и я имат...
vlad0 написа:Абе как никой не зададе въпроса какви са взаимоотношенията на 30годишен чичак с '16 годишна мацка" и от къде си имат телефоните?!
К'ъв е проблема, че някой си имал телефона на 16 годишно маце

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
ms написа:К'ъв е проблема, че някой си имал телефона на 16 годишно мацеЗаради теб специално си проверих указателя (33-годишен чичак съм) и о, чудо- имам координатите на поне 7-8 мацета под 18г., ако броим и тези до 20г. стават доста повече... Я ми обясни къде е проблема, че ми стана интересно...
И колко от тях те тормозят по телефона за да ти обясняват как ще се самоубият?
Не знам какъв е случая на колегата, но вероятно всички си имаме подобни теории за предисторията.
Да сме на по 50-60 години да се заглеждаш по млади убавици, ама на 30 да излизаш с 16годишни си е педофилия.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
я некой да даде линк към закона,че да не стават грешки!?!?
и ако може да ми кажете аз като съм на 40 на мене до колко надолу и нагоре ми се полагат, че не съм в час...!?!? и само като мина 50 ли имам право да бимбаря 16 годишни или може и на 49...!?
ние теории може да имаме много ,ма никой освен колегата не знае истината.... може па тая да е изперкала и да му скача от гюме....
стеф,ако случайно загинеш -дай ми да ги пазя тия твойте номера да не идат зян ако батисаш телефона със себе си...
и ако може да ми кажете аз като съм на 40 на мене до колко надолу и нагоре ми се полагат, че не съм в час...!?!? и само като мина 50 ли имам право да бимбаря 16 годишни или може и на 49...!?
ние теории може да имаме много ,ма никой освен колегата не знае истината.... може па тая да е изперкала и да му скача от гюме....

стеф,ако случайно загинеш -дай ми да ги пазя тия твойте номера да не идат зян ако батисаш телефона със себе си...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
vlad0 написа:Абе как никой не зададе въпроса какви са взаимоотношенията на 30годишен чичак с '16 годишна мацка" и от къде си имат телефоните?!
Не е луд тоя дето яде баницата а този , който я дава . Аз съм на 25 и за сега не гледам вероятност да помисля "миските" за деца . Така де - на мис България (или по-скоро мис минет) са на по 16-17 , пък никой не повдига въпроса , защо в седмицата в която "репетират" в Принцес , защо се не си склопват краката

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
vlad0 написа:ти нещо май се обърка?! знаеш ли как ще тръгна да ти се обяснявам... особенно на смешковците, където тичат по малките пикли и се правят на мъжкари ...
Не щЪ да ми се обясняваш в либоФ- спокойно... И да ти кажа "смешкото" от доста години вече не тича по жени, а му е намерил цаката как те да го търсят

Alien написа:И колко от тях те тормозят по телефона за да ти обясняват как ще се самоубият?
Не знам какъв е случая на колегата, но вероятно всички си имаме подобни теории за предисторията.
Да сме на по 50-60 години да се заглеждаш по млади убавици, ама на 30 да излизаш с 16годишни си е педофилия.
Николко не ме тормозят по телефона и ми е добре така... А предисторията на колегата е без значение наистина- проблема не е в него, а малката пикла дето го трови...
И как реши, че е нормално на 50-60г. да ходиш по млади (разбирам го като 20-25г.) хубавици, но на 30 като си не може да се занимаваш с 16годишни

SKISA написа:...
Спокойно, имам копие на важните номера- при инцидент няма да се загубят ей така, ще те добавя и теб като получател на екземпляр от тефтерчето

- SKISA
-
-
acho.rs написа:vlad0 написа:Абе как никой не зададе въпроса какви са взаимоотношенията на 30годишен чичак с '16 годишна мацка" и от къде си имат телефоните?!
Не е луд тоя дето яде баницата а този , който я дава . Аз съм на 25 и за сега не гледам вероятност да помисля "миските" за деца . Така де - на мис България (или по-скоро мис минет) са на по 16-17 , пък никой не повдига въпроса , защо в седмицата в която "репетират" в Принцес , защо се не си склопват краката
аз само да помогна ,за да нема недоразбиране......:
"Чл. 149. (Изм., ДВ, бр. 89 от 1986 г.)
(1) (Изм., ДВ, бр. 107 от 1996 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода до пет години.
(2) (Изм., ДВ, бр. 107 от 1996 г.) Когато блудството е извършено чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното състояние на пострадалия или чрез привеждането му в такова състояние, наказанието е лишаване от свобода от две до осем години.
(3) (Изм., ДВ, бр. 107 от 1996 г.) Когато деянието по предходните алинеи е извършено повторно или представлява особено тежък случай, наказанието е лишаване от свобода от три до десет години.
(4) (Нова, ДВ, бр. 107 от 1996 г.) За блудство наказанието е лишаване от свобода от три до петнадесет години:
1. ако е извършено от две или повече лица;
2. (отм., ДВ, бр. 62 от 1997 г.);
3. (отм., ДВ, бр. 62 от 1997 г.);
4. (отм., ДВ, бр. 62 от 1997 г.).
(5) (Нова, ДВ, бр. 62 от 1997 г.) За блудство наказанието е лишаване от свобода от пет до двадесет години:
1. ако е блудствано с две или повече малолетни лица;
2. ако е причинена тежка телесна повреда или е последвал опит за самоубийство;
3. ако представлява опасен рецидив.
Чл. 150. (Изм., ДВ, бр. 89 от 1986 г., бр. 107 от 1996 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното му състояние или чрез привеждането му в такова състояние, се наказва с лишаване от свобода до пет години, а в особено тежък случай - с лишаване от свобода от две до осем години.
Чл. 151. (1) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152, се наказва с лишаване от свобода от две до пет години.
(2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години. "
край на цитата!
не че го препоръчвам-само да кажа по закон как е....! над 14 сичко е вече на сгода според закона ,а той обикновенно е назад с матряла....
това, че е законно е добре. т.е. ти се съгласяваш напълно с закона и си съгласен и с алинеята за съобразена скорост например 
това е супер комплексарско ... и в никакъв случай няма да го разбера!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Защо да е комплексарско да ходиш по гъза на млада мръсница или още по-зле , да даваш парите , които си изкарал с пот на гъза . Ако я вкарваш в някакви филми - да ... но когато работата е ясна - пито-платено , какво толкова те дразни , не знам ...
ПС:пишете по-бързо , че на тази тема "времето и изтича"
ПС:пишете по-бързо , че на тази тема "времето и изтича"

vlad0 написа:това, че е законно е добре. т.е. ти се съгласяваш напълно с закона и си съгласен и с алинеята за съобразена скорост например
Комплексарско е да съдиш и да се бъркаш в неща за които не са те питали и не си наясно.
- SKISA
-
-
аз се съгласявам с алинеята за съобразената скорост, защото нямам друг избор. така е написано в закона. по същият начин някои не се съгласяват с някои закони ,но аз исках да напомня ,че ако колегата е имал вземане-даване с някоя 16 годишна -това не е незаконно....! а дали е комплексарско е друг въпрос. те некои казват, че сме комплексари ,щото караме БМВта ,ма на мене това не ми пречи....! предполагам и на него.... така ,че ако някой не пречи на някой с действията си и са в рамките на закона не бих го съдил...
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4