и понеже си говориме за битките по пътищата...
Модератор: Общи модератори
и понеже си говориме за битките по пътищата...
зъботехника дето гръмна бакшиша ... прав или крив?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Re: и понеже си говориме за битките по пътищата...
Простреляният таксиметров шофьор е бил с 62 акта и 128 отнети контролни точки... бил е регистриран в полицията за кражба и други прояви.
Такъв калпазанин най-вероятно сам е провокирал инцидента
Такъв калпазанин най-вероятно сам е провокирал инцидента
Последна промяна azotos на 12 Яну 2011, 0:56, променена общо 1 път
...
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
то само тука в тая ши*ана държава се защитатават престъпниците, всички случаи когато някой е гръмнал някого при самоотбрана го отнася
булгаристан 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Бакшишите са ебати наглите изруди,неска един изруд влезна в моето платно (срещу мен ) и се приближихме и почна да ми светка,изравнихме се почна да ми вика 'не ме ли виждаш ала бала " аз бях в шок,и му казах да ви гръмнат сичките мама ви и боклуци тоя почна да ме псува аз се протегнах за бухалката и да слизам ма тръгна бързо като видя че се протягам
Да умрат мамицата им нагла,и без тва 90% са тъпи селяни и цигани
Да умрат мамицата им нагла,и без тва 90% са тъпи селяни и цигани
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Не съм бил там - не мога да преценя.
Да не се случва на никого такава ситуация.
Да не се случва на никого такава ситуация.
I love the sound of V8 in the morning...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
+1msi200 написа:Не съм бил там - не мога да преценя.
.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
кое има за преценяване? някой налита да те бие, бие и жена ти... докато налагат майката на децата ти .. ти ще преценяваш?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И като го дадоха по новините тази вечер, бакшиша вика че обръщат голямо внимание на актовете му, отколкото на проблема..
Баща ми е зъботехник и го храни яко тоя с жълтото!

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Принципно не е правилно да вадиш огнестрелно оръжие на човек който няма никакво освен ръцете ти. Ситуацията е деликатна и немога да дам твърдо мнение по въпроса кой е бил прав.., както каза един колега по-горе не съм бил там.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
alx написа:кое има за преценяване? някой налита да те бие, бие и жена ти... докато налагат майката на децата ти .. ти ще преценяваш?
всяка крушка си има опашка...-този който налита,малко или много е бил предизвикан по някакъв начин..
Дали е оувър -реагирал или не е друг въпрос..
Повечето бакшиши(предимно в Сф,щото в провинцията имам други впечатления) са абсолютна измет,но пак има малък процент хора и сред тях,така че само по това не може да се съди..Ако бяхме бяла държава,безпристрастни и компетентни хора щяха да отсъдят кой крив и прав-обществото и правото са еволюирали с хиляди години,с цел точно да се избегнат такива конфликти,или след като все пак се случат-да бъдат разрешени по-най справедливия и полезен за обществото начин.. Тук в БГ има прекалено много хора,които нападнат ли те -личното оръжие(ако искаш и РПГ си купи..)-може дори силно да ти навреди вместо помогне..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
alx написа:кое има за преценяване? някой налита да те бие, бие и жена ти... докато налагат майката на децата ти .. ти ще преценяваш?
ше пуцам, естествено!

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Точно за това според мен е прав!И аз да бях (не дай си Боже) щях да го гръмна. Че чак и жертва се изкарва по новините

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
прав.
мое се засичате, мое си викате, ма някой вече да ти скача на бой е съвсем друга работа.
мое се засичате, мое си викате, ма някой вече да ти скача на бой е съвсем друга работа.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Линията е много тънка, ако се правиш, понеже имаш пистолет +, че жана ти /майката на децата ти е с теб/...некакси не ми се вижда да е баш трезво мислещ! Ако е само заради първото..си е комплексар.
И трето хем си предизвикал с нарушение, хем се правиш....
Та аз лично не съм гласувал, понеже ако се е правил, заради тва че има оръжие не е прав.....
Но ако премахнем предисторията, и ако някой си ме заплашва и ми налита, без да е моя вината за скандала, бих си го пуцнал....