Телефонен тормоз
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Телефонен тормоз

А да не говорим , че много често 30 годишния батко е ролята на наивния и заблудения , не малката пикла

За справки :

не съм го гледал , но май се сещам за какво иде реч

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз съм на 17 и имам няколко съученички с приятели на 27-28... доста гавра ядат
Странното е, че едната е дебела, а другата грозна 

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Споко аз познавам една която е на 14 и ходи с един на 25 това е често срещано в днешните момичета... Доста други на по 15 ходят с такива на по 27-8 така че вече не трябва да се очудваме от нищо
Аз вече свикнах че момиче на моята възраст няма да върже и задължително трябва да си намериш по-малка по простата причина че тея който са колкото мен ходят с някакви на по 30 години..

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Да ви обяснявам ли що е така или и сами си знаете
Изключваме от сметките пари, коли и т.н....

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
щот на 17-25 момчетата нестават....

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Хем не ти цоца паричките в бара, щото немое влезе като няма години
Аз съм на 20 и зарибявам 16ки, или сигурно требе си удара камшика, щото моето едва ли не е минало и да оставя хубавата ябълка да я яде, някоя недорасла 18 годишна свиня примерно ? Па няма ви казвам мацките колко си падат по женени мъже

Аз съм на 20 и зарибявам 16ки, или сигурно требе си удара камшика, щото моето едва ли не е минало и да оставя хубавата ябълка да я яде, някоя недорасла 18 годишна свиня примерно ? Па няма ви казвам мацките колко си падат по женени мъже

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Колеги, много се отплеснахме!
Кой прав, кой крив, няма да реши никой от вас. Само ще вметна, че аз никога, подчертавам НИКОГА не съм я търсил за нищо.
По темата - от 5 тази сутрин ни вест, ни кост, дано да няма пострадали...
П.С.
@vlad0 - Владо-о-о-о, Владо-о-о-о.........
Кой прав, кой крив, няма да реши никой от вас. Само ще вметна, че аз никога, подчертавам НИКОГА не съм я търсил за нищо.
По темата - от 5 тази сутрин ни вест, ни кост, дано да няма пострадали...
П.С.
@vlad0 - Владо-о-о-о, Владо-о-о-о.........
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
kulov написа:.... Само ще вметна, че аз никога, подчертавам НИКОГА не съм я търсил за нищо....
Ти не си я търсил- е там проблема явно...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Пф деа знам, странно ми се види нещо... Да се хващаш с разни пръдли (не визирам колегата пуснал темата)
Както съм на 21... това лято имах неведнъж възможност с 15ки... е неможе.
Под 17 просто не ми се струва редно... За по-напред не ми се мисли.
По темата, аз ти пуснах код, който да въведеш и като затваряш да получава онзи сигнал.
Другия вариант е взимаш една Нокиа стара - ква да е със симбиан за 50-60 кинта ги има, инсталираш и някакъв софтуеар за блокиране на смс-и и обаждания и готово.
Пък дано си се оттървал и да няма пострадали:))
Както съм на 21... това лято имах неведнъж възможност с 15ки... е неможе.
Под 17 просто не ми се струва редно... За по-напред не ми се мисли.
По темата, аз ти пуснах код, който да въведеш и като затваряш да получава онзи сигнал.
Другия вариант е взимаш една Нокиа стара - ква да е със симбиан за 50-60 кинта ги има, инсталираш и някакъв софтуеар за блокиране на смс-и и обаждания и готово.
Пък дано си се оттървал и да няма пострадали:))

E34, E38
Живо е!!!
Наистина малко взех да се притеснявам.
Реших съвсем резюмирано да си разкажа историята без да ви товаря много с подробности.
Да започна от там, че имам много хубаво хоби - музиката. Свиря по разни банди, участия нагоре-надолу, както и да е. Това детенце често ни е идвало по концертите. Тогава не съм обръщал внимание. По-късно го установих, като гледах някои от клиповете, все е покрай мен. Както и да е.
По-голямата част от миналата година изкарах в чужбина. Дребосъкът (който освен мен усилено е преследвал и Весо Вокалчето и още няколко колеги от моята и от други банди) ме аддна във фацата. Чатили сме няколко пъти. Преди да си дойда в Бг научих, че жената, с която съм живял няколко години и която съм обичал сега е с мой приятел, който на всичкото отгоре много прилича на мен. Тони БлЕзнака (по настоящем Тони Баджанака). Щели да се женят... Освен това си имах още куп проблеми, които сега няма да коментирам. Какво ми е било като се прибрах само аз си знам.
И в този период допуснах това момиченце, иначе симпатична девойка да скъси дистанцията. Никога не бих се занимавал с такива глупачки, щото не мога да ги понасям, колкото и да са нагласени и направени. Не мога да ги понасям и това е! Предпочитам майките им. Абе с 2 думи хвана ме в лош за мен момент и я допуснах малко по-близо, от колкото трябва. Всичко би могло да бъде и наред, ако това същество нямаше манията да обсебва хората и да ме шантажира със склонността си към самоубийство.
Обаче вече поотрезнях и взе да ми идва в повече. Каквото ще става да става. Дано всички да сме живи и здрави на края. Не може отношенията между двама души да се осланят на съжалението, което единият изпитва към другия.
Темата е вече за катинар.
Благодаря на всички колеги, които взеха участие.
И докато не съм забравил моя приятел Владко, който е компетентен по житейските въпроси - ето ти един чичка на 30, мафренд
http://www.facebook.com/photo.php?pid=428540&l=7bee9f2e14&id=1851830742
КЛЮЧ, МОЛЯ!

Реших съвсем резюмирано да си разкажа историята без да ви товаря много с подробности.
Да започна от там, че имам много хубаво хоби - музиката. Свиря по разни банди, участия нагоре-надолу, както и да е. Това детенце често ни е идвало по концертите. Тогава не съм обръщал внимание. По-късно го установих, като гледах някои от клиповете, все е покрай мен. Както и да е.
По-голямата част от миналата година изкарах в чужбина. Дребосъкът (който освен мен усилено е преследвал и Весо Вокалчето и още няколко колеги от моята и от други банди) ме аддна във фацата. Чатили сме няколко пъти. Преди да си дойда в Бг научих, че жената, с която съм живял няколко години и която съм обичал сега е с мой приятел, който на всичкото отгоре много прилича на мен. Тони БлЕзнака (по настоящем Тони Баджанака). Щели да се женят... Освен това си имах още куп проблеми, които сега няма да коментирам. Какво ми е било като се прибрах само аз си знам.
И в този период допуснах това момиченце, иначе симпатична девойка да скъси дистанцията. Никога не бих се занимавал с такива глупачки, щото не мога да ги понасям, колкото и да са нагласени и направени. Не мога да ги понасям и това е! Предпочитам майките им. Абе с 2 думи хвана ме в лош за мен момент и я допуснах малко по-близо, от колкото трябва. Всичко би могло да бъде и наред, ако това същество нямаше манията да обсебва хората и да ме шантажира със склонността си към самоубийство.
Обаче вече поотрезнях и взе да ми идва в повече. Каквото ще става да става. Дано всички да сме живи и здрави на края. Не може отношенията между двама души да се осланят на съжалението, което единият изпитва към другия.
Темата е вече за катинар.
Благодаря на всички колеги, които взеха участие.
И докато не съм забравил моя приятел Владко, който е компетентен по житейските въпроси - ето ти един чичка на 30, мафренд
http://www.facebook.com/photo.php?pid=428540&l=7bee9f2e14&id=1851830742
КЛЮЧ, МОЛЯ!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Божееее колко мъка си събрал на едно място и колко компетентни хора си регистрирал в тоя форум
Не е комплексарско да се занимаваш с 16 годишни, просто е по-лесно и евтино.
ПП: Дядо съм, минах 40, каква възрастова граница ще ми препоръчати, гледам и в телефонния указател, само дъщерята на 18
ПП:
Нямам и снимка под ръка, някой колежка на прокурорска възраст можеше да драсне поне някой ЛС.

Не е комплексарско да се занимаваш с 16 годишни, просто е по-лесно и евтино.
ПП: Дядо съм, минах 40, каква възрастова граница ще ми препоръчати, гледам и в телефонния указател, само дъщерята на 18

ПП:

56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4