и понеже си говориме за битките по пътищата...
Модератор: Общи модератори
Re: и понеже си говориме за битките по пътищата...
прав си е че го е гръмнал и ако го видя ще го черпя обяд и ще му купя бутилка уиски
тия бакшиши са много
нагли щото викат подкрепление по станцията и става 20 vs 1, а тоя въпросния бакшиш даже е почнал да налага и на човека жена му, така че единственото за което може да ни е яд е, че човека си е пестил патроните

нагли щото викат подкрепление по станцията и става 20 vs 1, а тоя въпросния бакшиш даже е почнал да налага и на човека жена му, така че единственото за което може да ни е яд е, че човека си е пестил патроните
www.bmwпрофесори-bg.net
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Сондьора написа:alx написа:кое има за преценяване? някой налита да те бие, бие и жена ти... докато налагат майката на децата ти .. ти ще преценяваш?
Линията е много тънка, ако се правиш, понеже имаш пистолет +, че жана ти /майката на децата ти е с теб/...некакси не ми се вижда да е баш трезво мислещ! Ако е само заради първото..си е комплексар.
И трето хем си предизвикал с нарушение, хем се правиш....
Та аз лично не съм гласувал, понеже ако се е правил, заради тва че има оръжие не е прав.....
Но ако премахнем предисторията, и ако някой си ме заплашва и ми налита, без да е моя вината за скандала, бих си го пуцнал....
ти май съвсем не си в час със случката-зъболекаря се е возил,НЕ Е КАРАЛ ПОЛОТО,шофьор е била жена му!!!И да е засякла престъпника с таксиметрова кола,това е нормално,на всеки се случва,а още по-често се случва някакви жени да ни засичат.Но аз не познавам нормален човек,дето да скача и да ходи да се разправя с жена ,за това че го е заякла."тъпа овца"или нещо подобно помага обикновенно.На клипа се вижда как бакшиша слизас пръв.Е ,ако някой те засичаа,опитва се да те избута от пътя,опитва се да те спре ,и накрая слиза и тръгва към Жената ти,ти как би реагирал???ПОжелавам ти да ти се случи,и да видим какво ще пишеш после във форума

А това,че разни хора имат пистолет-да,имат го ,за да го използват в такива случаи.Аз познавам няколко човека с разрешителни,и вервай ми хич не са комплексари и не парадират с оръжие.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
exotique написа:Сондьора написа:alx написа:кое има за преценяване? някой налита да те бие, бие и жена ти... докато налагат майката на децата ти .. ти ще преценяваш?
Линията е много тънка, ако се правиш, понеже имаш пистолет +, че жана ти /майката на децата ти е с теб/...некакси не ми се вижда да е баш трезво мислещ! Ако е само заради първото..си е комплексар.
Та аз лично не съм гласувал, понеже ако се е правил, заради тва че има оръжие не е прав.....
Но ако премахнем предисторията, и ако някой си ме заплашва и ми налита, без да е моя вината за скандала, бих си го пуцнал....
ти май съвсем не си в час със случката-зъболекаря се е возил,НЕ Е КАРАЛ ПОЛОТО,шофьор е била жена му!!!И да е засякла престъпника с таксиметрова кола,това е нормално,на всеки се случва,а още по-често се случва някакви жени да ни засичат.Но аз не познавам нормален човек,дето да скача и да ходи да се разправя с жена ,за това че го е заякла."тъпа овца"или нещо подобно помага обикновенно.На клипа се вижда как бакшиша слизас пръв.Е ,ако някой те засичаа,опитва се да те избута от пътя,опитва се да те спре ,и накрая слиза и тръгва към Жената ти,ти как би реагирал???ПОжелавам ти да ти се случи,и да видим какво ще пишеш после във форумаОсвен ако не си го гръмнал в главата и да нямаш възможност да пишеш няколко годинки.
![]()
А това,че разни хора имат пистолет-да,имат го ,за да го използват в такива случаи.Аз познавам няколко човека с разрешителни,и вервай ми хич не са комплексари и не парадират с оръжие.
Е точно де не парадират, иначе съм запознат, доколкото може да си запознат от журналистите....И в една друга тема, вече я разисквахме случката...и мерси за пожеланията....
Сондьора написа:exotique написа:Сондьора написа:alx написа:кое има за преценяване? някой налита да те бие, бие и жена ти... докато налагат майката на децата ти .. ти ще преценяваш?
ти май съвсем не си в час със случката-зъболекаря се е возил,НЕ Е КАРАЛ ПОЛОТО,шофьор е била жена му!!!И да е засякла престъпника с таксиметрова кола,това е нормално,на всеки се случва,а още по-често се случва някакви жени да ни засичат.Но аз не познавам нормален човек,дето да скача и да ходи да се разправя с жена ,за това че го е заякла."тъпа овца"или нещо подобно помага обикновенно.На клипа се вижда как бакшиша слизас пръв.Е ,ако някой те засичаа,опитва се да те избута от пътя,опитва се да те спре ,и накрая слиза и тръгва към Жената ти,ти как би реагирал???ПОжелавам ти да ти се случи,и да видим какво ще пишеш после във форумаОсвен ако не си го гръмнал в главата и да нямаш възможност да пишеш няколко годинки.
![]()
Е точно де не парадират, иначе съм запознат, доколкото може да си запознат от журналистите....И в една друга тема, вече я разисквахме случката...и мерси за пожеланията....
пожеланията са ти примерни,и без конкретни резултати от подобна случка

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе заболекарите са ебаси гадовете,много подли същества са,вика "отвори устата,няма да боли" и в тоя момент страхотна болка,а даже не работят с касата изцяло!!!

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Прав е зъболекара.
Сганта разбира само от лошо.
Сганта разбира само от лошо.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Абе вие между зъболекар и зъботехник правите ли разлика? 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
То май вече е решено кой е виновният, та чак прокурора да му иска постоянно задържане
Чудя се бакшиша не е ли редно да го задържат и него и да му се повдигнат обвинения
Или пък най-малкото двамата бити да подадат жалби

Чудя се бакшиша не е ли редно да го задържат и него и да му се повдигнат обвинения

Или пък най-малкото двамата бити да подадат жалби

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Честно казано, за мен няма никакво значение кой първи е започнал свадата, кой виновен и кой не. Ако някой се почувства застрашен, най-нормалното нещо на света е да се защити, в случая да защити себе си и свой близък.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Нормално, но не и в България 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Не знам кой здравомислещ ще гласува,че не е прав ! 

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
vankatagsi написа:Принципно не е правилно да вадиш огнестрелно оръжие на човек който няма никакво освен ръцете ти. ....
Тази логика никога не съм я разбирал. Единия виси през ден у фитнеса, дига разни железа; другия кротко си гледа живота и после - аре да се бием като мъже. Е, тоз втория за какво го е взел този пистолет тогава? И що - таксиметъра обижда и посяга към жена му, обаче пистолета стои прибран, щото отворкото не е извадил оръжие? Зъботехника какво да направи - да чака таксиметъра да извади оръжие и тогава да започне да се защитава ли?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Benedetto написа:Зъботехника какво да направи - да чака таксиметъра да извади оръжие и тогава да започне да се защитава ли?
не, ще чака първо да прибие и наебе жена му, после да прибие и наебе и него и накрая да си тръгне, тогава вече звъни в полицията и 2-мата подават жалба

BG RLZ!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring

Стана ясно обаче, че пистолетът, с който е стрелял, е нeзаконно притежаван.
От справка на СДВР, която е показана в съда, става и ясно, че Васил Лингорски не е имал регистрация за притежание на пистолет "Браунинг", а за три пушки.
За да защити мъжа си, съпругата на Лингорски - Росица, започнала да удря с метална тръба по Денев.

http://bg.time.mk/read/60d97ad014/70c3c01eb1/index.html
Тоя бакшиш верно е попаднал на неподходящото семейство