Бихте ли се качели отново в такси?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Бихте ли се качели отново в такси?

Мнение от benzin » 12 Яну 2011, 12:00

аз вече не бих се качЕл на такси :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Re: Бихте ли се качели отново в такси?

Мнение от pampo » 12 Яну 2011, 13:05

Качел съм се до сега дълги години и нямам почти никакви оплаквания. Рядко някой ще ме опари със сметката (последно лятото един 1280 се усра, ма от тогава вече не съм им клиент) Повечето са ок, има и мизерници, но аз рядко попадам на тях. Мисля да продължа да се качем и за напред.
Бих ви посъветвал да не гледате толкова черногледо на живота, да не очаквате от всяка кола да изкочи някой да се бие с вас, да се отървете от бойните арсенали и да си живеете живота като цивилизовани хора. Сега ще кажете, че говоря глупости и че е пълно с боклуци и селяни, които заслужават да бъдат пребити, застреляни и т.н. Проблема обаче винаги има 2 страни. Това, че си се подготвил за война е достатъчен факт за нагласата ти към света. Аз излизам с усмивка от нас и нямам намерение да се бия с никого, съответно не намирам никой, който да ме нападне само защото съм го засякъл неволно например... Не казвам, че не може да ми се случи, но ако трябва да мисля за всички лоши неща, които могат да ми се случат ебати живота ще е тва...
Вместо да ставаме по-цивилизовани се връщаме в джунглата.

П.П. Сега се сетих, че съм водил доста интересни и интелигентни разговори с таксиджии. Абе таксиметъра е човек като всеки друг и как ще го приемеш както винаги зависи от мирогледа ти. Измет има и там, но къде няма...

Предишна

Назад към Извън Темата