Не гледам новини , не чета вестник и се чувствам чудесно !
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Не гледам новини , не чета вестник и се чувствам чудесно !
То това нашето медии ли са? Средства за масово изливане на помия, глупости, компромати, клюки и негативизъм. Колкото по- малко ме "облъчват" по- добре се чувствам 

Никой не мое ма връне на селу!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
dimov_ написа:acho.rs написа:...
Хубава идея. Хареса ми !![]()
И сугурно наистина човек би се чувствал по-добре
Да колега . Причината да съм толкова ядосан е че шибаните медии тотално психясват обикновените хора . Родителите ми постоянно са жертва на МЕДИЕН ТЕРОР , без дори да подозират . Свикнали са цял живот да гледат новини и това е . Хубаво , че поне вестници не четат , но като видя тираж на ТЕЛЕГРАФ от 110 000 броя и лошо ми става . Хората , че са глупаци са глупаци , тва ми е ясно , но защо трябва да ги депресират и отчайват до крайна степен . После те прехвърлят това на децата си и резултата е налице

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
dimov_ написа:acho.rs написа:...
Хубава идея. Хареса ми !![]()
И сугурно наистина човек би се чувствал по-добре
+1

Сега имам чувството ,че искат да ни малтретират психически и само негативизъм и помия по тв,ставаш сутрин и те грабват с промивката.
Добре ,че пуснахте тая тема да видя ,че не само аз съм им дал свободно на новинарите

- vladatm
- Потребител
-
- Кара: настръхнал
- Мечтае да кара: кабрио М6 560hp
Логично е, ако не гледаш тв, да се чувстваш доста по добре, понеже мозъка си почива.
Познавах един тайванец, Санти, никога не гледаше тв и медитираше по 20мин. всеки ден.Беше винаги усмихнат и дружелюбно настроен към всички около себе си.Израсъл в манастир, нещо като Шао Лин.
Аве при днешния стрес, колкото по малко натоварваш мозъчето, толкоз по добре.Секса е нещо като медитация и може би затова е за предпочитане пред новинарските емисии
Познавах един тайванец, Санти, никога не гледаше тв и медитираше по 20мин. всеки ден.Беше винаги усмихнат и дружелюбно настроен към всички около себе си.Израсъл в манастир, нещо като Шао Лин.
Аве при днешния стрес, колкото по малко натоварваш мозъчето, толкоз по добре.Секса е нещо като медитация и може би затова е за предпочитане пред новинарските емисии

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Ами така е - от краен оптимизъм в краен негативизъм . Но лошото е 90% от нещата които говорят нямат абсолютно никакво отношение или възможност за отношение към живота ни . Хубаво , че има и хора които го забелязват .
Аз другата причина която виждам , е че хората обичат да бъдат депресирани , да се доказва , че живеят на ръба (едва ли не по-зле от Сомалиици) ... също така обожават да слушат и четат лайна за живота на хора , които малко или много са преуспели . И така се получава , че "медиите" просто дават , това което хората искат . Но аз съм убеден , че макар леко глуповати българите не заслужават да бъдат жертва на медииния тормоз .
Аз другата причина която виждам , е че хората обичат да бъдат депресирани , да се доказва , че живеят на ръба (едва ли не по-зле от Сомалиици) ... също така обожават да слушат и четат лайна за живота на хора , които малко или много са преуспели . И така се получава , че "медиите" просто дават , това което хората искат . Но аз съм убеден , че макар леко глуповати българите не заслужават да бъдат жертва на медииния тормоз .
- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
acho.rs написа:Ами така е - от краен оптимизъм в краен негативизъм . Но лошото е 90% от нещата които говорят нямат абсолютно никакво отношение или възможност за отношение към живота ни . Хубаво , че има и хора които го забелязват .
Хляб и зрелища-клюки!-това е-от древен Рим до днес

Колега Ачо-евала за темата

Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
от 3години не гледам новини и не 4ета вестници
само спортни
само спортни
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Гледам само спортна гимнастика но все след полунощ ги дават ...
и за малко да се разведа
....
Новините- пфффф!

и за малко да се разведа

Новините- пфффф!

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Всякви журналистчета се навъдиха, които искат да прбият на горе и създават сеназации на гърба на другите, като си нямат и идея за какво става въпрос! На скоро бяхме свидетели на "смъртоносен дрфит"...
И аз съм така,в студентската квартира имам телевизор,но няма телевизия на него.В къщи телевизора в стаята ми седи за украса.Все ми е тая,че съм нихилист така ми е по-добре не само новини ми изобщо без телевизия,ако нещо ме интересува си го намирам в интернет.

По австралийско ги пометоха наводнения и пожари тия наще тука падна мъгла и по новините като обявиха код жълто направо припаднах от смЕх
Добре , че не вална и 1 сантим сняг , че ще праснат код бенбено и край 

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
то за какво ли да гледаш новини и и.... след като случилото се през деня можеш да го научиш във форума 

- Dourden
- Потребител
-
- Кара: ше Опел, но сега...
- Мечтае да кара: Boeing 747
- Детайли за колата: Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата.
Почти не гледам ТВ. Вестник да прочета... ммм не. Преди време си купувах Телеграф заради вицовете и го хвърлях.
Но те сега и вицовете не са им хубави, така че изобщо. А и като не си запознат с тия простотии ти е много по-спокоен живота иначе само се натоварваш. Като се замисля някой като ми каже примерно : "Нали той... едикво си станало, на някой леля му на чичо му..." (а това се е случило преди седмица), а аз отвръщам "Верно ли ве кога....?? " и той да ми каже "Еми преди седмица. Ти новини не гледаш ли ? " и аз като кажа "Ми не". хахахахахах и ми става някво супер яко като се сетя колко добре ми е минало времето без да се натоварвам с излишна информация.
Така, че сутрин като стана --->http://www.bmwpower-bg.net/. И там научавам каквото ми трябва :Р.

Но те сега и вицовете не са им хубави, така че изобщо. А и като не си запознат с тия простотии ти е много по-спокоен живота иначе само се натоварваш. Като се замисля някой като ми каже примерно : "Нали той... едикво си станало, на някой леля му на чичо му..." (а това се е случило преди седмица), а аз отвръщам "Верно ли ве кога....?? " и той да ми каже "Еми преди седмица. Ти новини не гледаш ли ? " и аз като кажа "Ми не". хахахахахах и ми става някво супер яко като се сетя колко добре ми е минало времето без да се натоварвам с излишна информация.
Така, че сутрин като стана --->http://www.bmwpower-bg.net/. И там научавам каквото ми трябва :Р.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
daka1972 написа:то за какво ли да гледаш новини и и.... след като случилото се през деня можеш да го научиш във форума
И аз това казах - ако е важно ще се чуе ...
Инак какво да ги гледам - Бойко хванат в корупция и злоупотреба със положение - ми то на всеки е ясно , че за да си политик в БГ трябва да правиш далавери , да имаш икономически гръб и за съжаление - мафиотски гръб . Така е навсякъде по света , само че при нас е в по-грозни размери . И какво стана , като разбрахме това нещо - 1 месец ще се говори , после всичко ще се потули и така . И после пак наново - циркове , глупости и тва е ... Не мерси - гледам си живота , тук таме икономически (но наистина икономически) новини и това е . Жълтата преса да мри в мизерия

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
са съм си пуснал "в джаза събота вечер" и ми иде да се самоубия

bedrock city racing
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3