Да поговорим за покер
Модератор: Общи модератори
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Re: Да поговорим за покер
Важни са и лимитите пич 
На 1/2 цента примерно квото и да направиш с JJ като влезе такъв флоп губиш.... там плащат на А 3 ол ин и на К 8...

На 1/2 цента примерно квото и да направиш с JJ като влезе такъв флоп губиш.... там плащат на А 3 ол ин и на К 8...
weedminer написа:Важни са и лимитите пич
Много неща са важни, както и лимитите. В сайтове като покерстарс за мен на 1/2 цента е почти невъзможно да се играе ... Никаква игра и умисъл (или много рядко). Някои пак печелят от това ама ... Аз лично усетих по прилична игра при 5/10 цента и вече нагоре си е още по-сериозно. А над 0.50/1 $ или 1/2$ без програми като hold'em manager и тн. почти няма играчи, сами си правете сметката.

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Rainbow написа:...за мен на 1/2 цента е почти невъзможно да се играе ... Никаква игра и умисъл (или много рядко)...
На тия нива е ужас.... играеш с малоумници дето рейзват до последно с 56о и са способни да те накарат да хвърлиш 910s примерно, че и по слаб чифт ако имаш

weedminer написа:Важни са и лимитите пич
Вярно е прав си,на микро лимитите няма много логика,но пък там е достатъчно да си играеш само силните ръце за да си на печалба в дългосрочен план

Също така може да влизате с по-голям рейндж от ръце и на флопа да решавате дали да играете или не

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Така е наистина. На 2/4 е същия ташак. На 5/10 вече малко по-бива. В момента банката ми е точно за 2/4, но аз до сега не съм виждал сайт, в който на тея лимити да играят сериозно. Дори на 5/10 е гавра. Сигурно вече към 25/50 може би е по-интересно и се играе някакъв покер. Просто не знам как Фъргюсън е направил 0 to 10к особено като е бил за микро лимити...
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Така.. искам да споделя нещо за всички играещи в покерстарс. Като сте се логнали в системата горе има копче Покер училище (чак преди седмица го видях, че е там
). Като го цъкнете ви отваря този сайт - http://www.intellipoker.bg/overview, след минаването на тестчета ви дава бонус. Първия тест е елементарен и наградата е билет за турнир с награден фонд 1000$. Аз успях да се класирам едва 20 и някой си. Пожелавам успех на всички, които ще се пробват 

Tux0 Ca !

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
rottweiler написа:мисля че още има място в покерстарса за бг фреерол-а. скачайте
нещъ

днес 16 долара назад в тоя умрял противен гнусен смръдлив покерстарс

няма да вкарам 1 стинка повече там!

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
http://grinders.org/bg/forums/showthread.php?t=31665 - може да ви е от полза.
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Ogi написа:rottweiler написа:мисля че още има място в покерстарса за бг фреерол-а. скачайте
нещъ![]()
днес 16 долара назад в тоя умрял противен гнусен смръдлив покерстарс![]()
няма да вкарам 1 стинка повече там!
аз само 4 назад. баси рибите дето сме

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Колеги, тези от вас, които играят онлайн случвало ли ви се е ако играете на 2 маси да ви идват еднакви карти и на двете
Питам, защото днес играх и едно 30% от ръцете бяха еднакви - едни и същи карти префлоп и почти еднакви карти на флопа. В един от случаите имах 66 и на двете маси на флопа се паднаха 66 та ударих 2 еднакви карета едновременно
Случва ли се при някой от вас?

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Tux0 Ca !

Yanko Petrov написа:Колеги, тези от вас, които играят онлайн случвало ли ви се е ако играете на 2 маси да ви идват еднакви карти и на дветеПитам, защото днес играх и едно 30% от ръцете бяха еднакви - едни и същи карти префлоп и почти еднакви карти на флопа. В един от случаите имах 66 и на двете маси на флопа се паднаха 66 та ударих 2 еднакви карета едновременно
Случва ли се при някой от вас?
Играл съм в доста зали,играя на 6 маси и такова нещо не ми се е случвало

Незнам през кой афилает играете ,но ако сте регистрирани през pokerstrategy и имате сметка в PokerStars с VIP статус SilverStar ще можeте да
можете да участвате в общо 12 фрийрола.
Наградният фонд на всеки турнир е $5000 .
Фрийролите се играят всеки понеделник между 7-ми февруари и 23-ти април.
можете да участвате в общо 12 фрийрола.
Наградният фонд на всеки турнир е $5000 .
Фрийролите се играят всеки понеделник между 7-ми февруари и 23-ти април.