аиде някои да я отнася
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tdk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520 туринг 96
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: аиде някои да я отнася
"Re: аиде някои да я отнася"
"Аида" и опера от Верди ,а "някои" са няколко човека , а "отнася" е един.....! та просто не е ясно какво и от колко човека трябва да се свърши ,но Верди със сигурност ще е в играта.
а иначе 38цата е кукла с леката забележка ,че има яд със скоростите и няма сервизна книжка ,което я прави автоматично на поне 3 пъти по толко километри. иначе ляв волан на острова....! интересно...!
п.с. без лоши чувства ,ма се научете да пишете ,бе хора!
"Аида" и опера от Верди ,а "някои" са няколко човека , а "отнася" е един.....! та просто не е ясно какво и от колко човека трябва да се свърши ,но Верди със сигурност ще е в играта.
а иначе 38цата е кукла с леката забележка ,че има яд със скоростите и няма сервизна книжка ,което я прави автоматично на поне 3 пъти по толко километри. иначе ляв волан на острова....! интересно...!
п.с. без лоши чувства ,ма се научете да пишете ,бе хора!
Последна промяна SKISA на 12 Яну 2011, 22:56, променена общо 1 път
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
SKISA написа:... с леката забележка ,че има яд със скоростите и няма сервизна книжка ,което я прави автоматично на поне 3 пъти по толко километри. иначе ляв волан на острова....! интересно...!
Ми пише си, че е внесена от извън ЕС, което значи, че й е платен ДДС. Ако не бяхме в ЕС, цената й щеше да е 20% надолу. Другият минус е, че е с един ключ... Купуваш си я, регистрираш я и на следващата сутрин я няма...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тва с ключа го видях, ма аз примерно взема ли я няма да слезна от нея до тука-....!
иначе я във връзка с износа..... ! как точно и по какво ще разбере къде ще я изнеса!? примерно ако им кажа ,че ще я карам в русия или украйна ,или турция по какво ще са наясно за колко пари ще ми я дадат. питам, че ми стана интересно....
иначе я във връзка с износа..... ! как точно и по какво ще разбере къде ще я изнеса!? примерно ако им кажа ,че ще я карам в русия или украйна ,или турция по какво ще са наясно за колко пари ще ми я дадат. питам, че ми стана интересно....
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Неме кефи 

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

продавача на първата Е38 АЛПИНА определено не е англичанин роден
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Хаос написа:продавача на първата Е38 АЛПИНА определено не е англичанин роден
По какво го позна?

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
До края на търга остават само 7 дни, рибата е в морето, драги риболовци
.

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
много е добра колата,но като знам че ще харчи 20+ и да ми подарят пак няма да мога да си я карам както искам.12-13/100 ми е пре достатъчно 

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Please note that we DO NOT accept paypal
Ето тук е ключът от бараката!....обяснявам:
Преди две-три години един приятел намери Е39-ка 535 с ляв волан в Англия на невероятните 4000 или 5000 евро, на снимките кукла направо шукар бибитка . Звъни му на пича и му вика идвам да я отнасям, дори билет до Лондон си беше купил вече, и ония разправя ама аз съм на почивка сега и искам да съм сигурен, ще я вземеш. Вика прати си парите на твое име по УестърнЮнион на твое име в Лондон и ми изпрати разписката на мейла за да съм сигурен, че ще дойдеш. И нашия, нали си е хакерче, отива и си изпраща 5 паунда на негово име до Лондон и на фотошопа ги прави 5000 и му ги праща. След три дни тръгваше за Англия, обаче на втория ден му звъни няква кака Англичанка и почва: Аз съм от офиса на УестърнЮнион в Лондон и тука един човек е дошъл и иска да изтегли парите има паролите има всички данни, но на мен в системата ми излиза, че парите са 5 паунда, а човека твърди, че са 5000. И после му звъни на тоя с колата и изненада телефона абоната е изключен. Та пича изгоря само със 5 паунда, понеже си продаде билета на някъв негов приятел.
ПП: Така че тая история ми звучи на нещо подобно
Ето тук е ключът от бараката!....обяснявам:
Преди две-три години един приятел намери Е39-ка 535 с ляв волан в Англия на невероятните 4000 или 5000 евро, на снимките кукла направо шукар бибитка . Звъни му на пича и му вика идвам да я отнасям, дори билет до Лондон си беше купил вече, и ония разправя ама аз съм на почивка сега и искам да съм сигурен, ще я вземеш. Вика прати си парите на твое име по УестърнЮнион на твое име в Лондон и ми изпрати разписката на мейла за да съм сигурен, че ще дойдеш. И нашия, нали си е хакерче, отива и си изпраща 5 паунда на негово име до Лондон и на фотошопа ги прави 5000 и му ги праща. След три дни тръгваше за Англия, обаче на втория ден му звъни няква кака Англичанка и почва: Аз съм от офиса на УестърнЮнион в Лондон и тука един човек е дошъл и иска да изтегли парите има паролите има всички данни, но на мен в системата ми излиза, че парите са 5 паунда, а човека твърди, че са 5000. И после му звъни на тоя с колата и изненада телефона абоната е изключен. Та пича изгоря само със 5 паунда, понеже си продаде билета на някъв негов приятел.
ПП: Така че тая история ми звучи на нещо подобно

Aim to be the best, live with the rest!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тук едва ли е такъв случая, щото човека има доста продадени коли с добър фийдбек. Просто комисионната на Пейпал за тая сума е сериозна.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
bum_bum написа:Тук едва ли е такъв случая, щото човека има доста продадени коли с добър фийдбек. Просто комисионната на Пейпал за тая сума е сериозна.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
колега Avramov,очевидно това е некаква измама,щото и аз се бях засилил по-миналата година до германия за една е46,обаче продавача ми казва че бил в шотландия,а колата в германия,аз му обяснявам че хубаво,ще дойда да я взема,а той започва да ми обяснява някаква сълзлива история,как някакъв французин я искал,уговорили се,онзи тръгнал от шотландия,ама франсето не бил дошъл и така се набутал с патуване,и понеже ако съм сериозен,да преведа сумата на мое име за да знае че съм сериозен,обясних му че ще отида в германия и ще му звънна от там и чак тогава той да дойде,но не,държеше на превода и така,не се разбрахме,очевидно същата схема,обаче излиза въпроса,тея от къде ще знаят пароли и данни че да ти изтеглят парите???
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2