Как ставате рано сутрин... ?
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Как ставате рано сутрин... ?
От месец некъде, е тая гад идва да ме буди в 7:00 сека сутрин
:

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Как го настройваш ? 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И мене като се прибера в къщи в края на седмицата ме буди едно такова съкровище,иначе сутрин,в просъница барам циците на жената и се събуждам и при 2 та случая,единия,редко,ма бие къчове жената и не е много приятно де...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Напоследък преди 3 не мога да легна, камо ли да заспя. Не е защото имам свободно време, дори нямам такова. В началото си мислех, че има пълнолуние / по принцип на пълнолуние не мога да спя/, ама вече няколко седмици това
И до преди 3 дена нямах проблем със ставането, защото ставах...когато се събудя
, но вече алармата ми акомпанира и този път съм я сложила и на 2 телефона!!! Вчера свиреха като във филхармонията.....даже на единия ми телефон алармата е като тези сирените за бедствие
Случвало ми се е да се успивам, но има случай когато ставам в последната минута и като стрела се оправям и изхвърчам.
Не знам дали сте чули/прочели но iPhone имат някакъв прроблем с алармата и в един момент, преди да разбера че е проблем, телефона звъни с 1 час назад
и понеже винаги се протягам, изтягам и т.н и в един момент като скочих..на 2 на 3 се оправих, готова да тръгвам...и когато поглеждам часовника на компютъра то било 7:30, а аз си мисля, че е 8:30 / алармата звъни в 7:45/ 

Случвало ми се е да се успивам, но има случай когато ставам в последната минута и като стрела се оправям и изхвърчам.
Не знам дали сте чули/прочели но iPhone имат някакъв прроблем с алармата и в един момент, преди да разбера че е проблем, телефона звъни с 1 час назад

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
да, имат такъв проблем поне за 3GS знам .. за 4ката нямам идея. Трябва да махнеш всички аларми и да ги сложиш наново.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Wolfen написа:да, имат такъв проблем поне за 3GS знам .. за 4ката нямам идея. Трябва да махнеш всички аларми и да ги сложиш наново.
Махах, слагах, изключвах, включвах - проблема си остана, но после се оправи.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
По туи време си ставам аз
Рано сутрин не ставам отдавна.Като ставах в 6 и нещо всеки ден си лягах в 10

Рано сутрин не ставам отдавна.Като ставах в 6 и нещо всеки ден си лягах в 10

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Когато съм на работа ставам в 5:00, щото ме чакат 40 км път до работа, обикновено се събуждам сам минути преди будилника да се разпищи и задължително се пуска компа да видя какво има във форума докато стане кафето, обаче често не мога да вляза. Ако не съм на работа ставам в 7:00, и да се скъсам не мога да се излежавам до по- късно.
Никой не мое ма връне на селу!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
DanielzZz написа:Как го настройваш ?
Идва бутате, ако не станеш прави една голема локва

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
И аз по рано от 3-4 не мога да заспя по никъв повод
Сутрин навивам електрически часовник на другия краи на стаята(за да стана) и алармата на телефона и то не за некъв ранен час - ами 9 часа
Ставам на сън , гаса електрическия, а телефона ми е до главата и звъни в продължение на 1 час през 10 минути обаче нема кои да го отрази, а за капак - комшиите до мене прават ремонт и къртат с хилти по цел ден, обаче нема ставане.
Оная сутрин даже съм изгасил електрическия часовник и съм поседнал на кревата да се разсъна и съм заспал
та се събудих на шишулка след 2 часа
Та тва си е гаден пробклем , ама и аз не мога да намеря решение
При мен се дължи на това че съм работил 5-6 години (ученическите) нощни смени и от тогава
А е много забавно като мио звънне някои клиент в 12 и 30 и ме събуди , и се притеснява човека и почва да се извинява

Сутрин навивам електрически часовник на другия краи на стаята(за да стана) и алармата на телефона и то не за некъв ранен час - ами 9 часа

Ставам на сън , гаса електрическия, а телефона ми е до главата и звъни в продължение на 1 час през 10 минути обаче нема кои да го отрази, а за капак - комшиите до мене прават ремонт и къртат с хилти по цел ден, обаче нема ставане.
Оная сутрин даже съм изгасил електрическия часовник и съм поседнал на кревата да се разсъна и съм заспал

Та тва си е гаден пробклем , ама и аз не мога да намеря решение

При мен се дължи на това че съм работил 5-6 години (ученическите) нощни смени и от тогава

А е много забавно като мио звънне някои клиент в 12 и 30 и ме събуди , и се притеснява човека и почва да се извинява

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
ако съм се наспал се будя и преди алармата, ако ми се спи и тя не може да ме събуди 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
От 2 седмици насам започнах нещо да се будя сам към 6.30.. Иначе като стана, първата ми работа е да пусна машината да прави кафе, после се къпя, разсънвам се, изпивам си кафето, поглеждам какво ще е времето за деня и излизам..
Трябва да си направите един рингтон за алармата "Ставай веднага, че долу някви ти разфасоват БМВ-то"
Трябва да си направите един рингтон за алармата "Ставай веднага, че долу някви ти разфасоват БМВ-то"

Вземи си куче и няма да го имаш тоя проблем гарантирам ти че по изгрев слънце всеки ден ще ставаш 
Иначе и аз преди в съня си изключвах алармата докато не си сложих един будилник който неспира да звъни в коридора. Тогава щеш нещеш ще станеш
Но варианта с кучето е по-подходящ 

Иначе и аз преди в съня си изключвах алармата докато не си сложих един будилник който неспира да звъни в коридора. Тогава щеш нещеш ще станеш

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Аз ако спя повече от 9 часа, започва да ме боли глава зверски... ужасно е... зато просто си навивам аларма за да не ме цепи тиквата
DJJonny написа:Вземи си куче и няма да го имаш тоя проблем гарантирам ти че по изгрев слънце всеки ден ще ставаш
Иначе и аз преди в съня си изключвах алармата докато не си сложих един будилник който неспира да звъни в коридора. Тогава щеш нещеш ще станешНо варианта с кучето е по-подходящ
То аз и без това искам да си взема едно Хъски, но проблема е, че в апартамент ще му е тясно. Това е и спирачката, която ме спира да не съм си взел до сега

65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5