Бесен от телефонни игри - измами

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Бесен от телефонни игри - измами

Мнение от DJJonny » 13 Яну 2011, 14:41

Тея измамници почнаха да ми пишат в сметката телефони на които някога някъде съм им звънял преди. Примерно ми бяха писали че съм се обаждал на бившата ми 8 пъти по 7-8 минути а аз изобщо е бях изтрил от телефона...
После се махнах от мтел заради това, сега съм на виваком от 1 година неплащам повече от 20 лв. Ама и те почнаха да правят мизерии като примерно преди ми се прехвърляха неизговорените минути за следващия месец но повече от 60 вече неможе да се прехвърлят. По време на договора мин. време за таксуване беше 30сек сега вече е 60сек. Как така плащам нещо което не съм го изговорил. Говориш 30сек. таксуват те 60!? :bang:
Като гледам на всики е практика 60 сек таксуване за първата минута.

Някой знае ли дали има някакъв план който не е с минимално таксуване на 60сек че вече се чудя на кой да се прехвърля. :banghead:
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Яну 2011, 14:53

Mbass написа:Аз от колко години съм на Ментел, 5ст. не съм имал надписани. Нито ме затрупват с рекламни смс-си. :dunno:

Ами ако ти е "корпоративен" договора няма да имаш такива проблеми,преди имах личен и ей Богу,сметки под 90-100 лева нямах,обаче постъпих в една фирма преди няколко години и от там ми връчиха нов номер,казах си че 2 номера не ми трябват,ей на,същия съм си,имам същите разговори сметка повече от 40 лева не е идвала,реклами нямам,само един път нещо се опитаха да ме облъчат,всъня на *88,веднага дигат,щото "корпоративен" ,скарах се любезно и грижи никакви...очеВадно има някаква разлика...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 13 Яну 2011, 15:32

Не ги разбирам много договорите. На най-обикновена сметка съм си. По някой път получавам смс, като го отворя и видя, че е реклама, си го затварям веднага. Не знам какъв трябва да си, че още да вярваш на тези реклами, и че ще спечелиш нещо от някой си. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 13 Яну 2011, 17:06

DJJonny написа:По време на договора мин. време за таксуване беше 30сек сега вече е 60сек. Как така плащам нещо което не съм го изговорил. Говориш 30сек. таксуват те 60!? :bang:
Като гледам на всики е практика 60 сек таксуване за първата минута.

Някой знае ли дали има някакъв план който не е с минимално таксуване на 60сек че вече се чудя на кой да се прехвърля. :banghead:

Единствения начин, май е да стоиш на някоя "дървена тарифа" от преди години когато таксуваха на секунда. Всяка смяна на договора вече включва новите условия за таксуване
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо дизел
Мечтае да кара: би-турбо дизел

Мнение от SHTILL » 13 Яну 2011, 18:49

Момчетата не си поплюват... :bang: :bang:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 13 Яну 2011, 19:11

От както преди няколко години Мтел проплакаха от мен,не смеят да надпишат и стотинка отгоре :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо дизел
Мечтае да кара: би-турбо дизел

Мнение от SHTILL » 13 Яну 2011, 19:16

Stoqnov_1979 написа:От както преди няколко години Мтел проплакаха от мен,не смеят да надпишат и стотинка отгоре :mhihi:

Колега, кажи как го постигна, защото бях готов да ида до централния офис на Мтел с една дребна туба 10 литра нафта .... :bang: :bang:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 14 Яну 2011, 5:23

SHTILL написа:
Stoqnov_1979 написа:От както преди няколко години Мтел проплакаха от мен,не смеят да надпишат и стотинка отгоре :mhihi:

Колега, кажи как го постигна, защото бях готов да ида до централния офис на Мтел с една дребна туба 10 литра нафта .... :bang: :bang:

ще им умирисваш офиса ли? по добре им пусни една кофа с мишки да им изгризат кабелите поне.. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 17 Яну 2011, 13:19

колега , току що един приятел от съседен офис ми показа разпечатката му от месечната сметка - за 30 минути имаше сумати разговори на стойност 150лв некаде .......... беше по същия начин доп. услуги 2лв.

Каза че пуска жалба и доколкото имал информация от някъде, тея разговори щели да му отпаднат от сметката.
Сега и аз трябва да си вада разпечатка защото и на мене сметката ми се струва бая висока тоя месец.....
Спомена ми и че са му изпратили дублираща фактура от месец септември или откомври, която вече е платена ... и за нея ще пуска жалба ...
бахти измекярите долни !!
Карай бързо
Стигни 'пръв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 20 Яну 2011, 9:00

по бтв-в момента се дискутират потребителски проблеми и големи глупости се казват :bang:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 20 Яну 2011, 20:59

Абе оказа се че Мтел са големи измамници. Моите сметки вървят в порядъка на 30-40лв. и изведнъж почнаха да са 80-90лв. В едната имам 40лв. интернет, а аз не съм го ползвал изобщо :!:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от ludiq1987 » 20 Яну 2011, 23:57

Така жена ми се излъга по тази игра "Бързи пари" и прати около десетина смс-а, преди да се разбере, че само три номера участвали в тегленето. Преглътнахме го, но като гледам вечер какичките с големите джанти как омайват от телевизора и ми се иде да се изхрача върху кинескопа.
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 21 Яну 2011, 0:26

Аз пък ще се похваля че съм минал операторите :D По принцип съм на Глобул на някакъв план за 11,99 на месец, 'нешънъл 50' май се казваше. Там има включени минути навсякъде, абе як план, ама сега ми идва сметка 8.63, което е невъзможно, дори и 1 минута да не съм говорил пак си плащам минимум 11,99, отделно си надплащам и СМС-ите и говорените минути над включените безплатни, очаквах към 20 лева сметка, защото не говоря много по ГСМ, пък то идва 8.63 :D

Не че са много пари, с тия 11 лева и без тях все тая, ама утре ще има 5 литра отгоре на стандартното сипване в Бавареца. Важен е принципът все пак :D

:bchug:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 21 Яну 2011, 5:32

///Milen_bmw написа:Абе оказа се че Мтел са големи измамници. Моите сметки вървят в порядъка на 30-40лв. и изведнъж почнаха да са 80-90лв. В едната имам 40лв. интернет, а аз не съм го ползвал изобщо :!:

да не си с айфон че ако не му спреш нета си хапва.. а иначе днес говорих с оператора и ми каза как да спра тези смс-и от 1999 и там тъпите въпроси за 100 000лв
1-во пращате безплатен смс със STOP на 9999
2-ро пращате още един безплатен смс със STOP9999 на 17867

и се наслаждавате на тишина и неочаквани награди :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 22 Яну 2011, 0:05

Днеска и аз получих бесен сърцетуп като си видях сметката-при нормална до сега около 20-30лв. за тоя месец рядкото щастие е 72лв. :paranoid: .Освен това за последно като проверявах 1-2 дена преди края на "периода" ми беше около 30лв.
п.п.Някой да знае дали в банката могат да ми развалят 72лв. на по 1ст.?
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата