Колко цигари мога да пренасям?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Колко цигари мога да пренасям?
Предсто ми пътуване с кола за Англия. Мисля да мина през Сърбия. Колко цигари мога да си взема за да не ми правят проблем по границите.
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Re: Колко цигари мога да пренасям?
Еми на Турция-България позволяваха 2 кутии от дюти фри-то, ама ако мислиш да си носиш от БГ и са с бандерол може колкото искаш, предполагам.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Eдин,два
Едно време като работих на бензиностанция,имаха договор с автобусна фирма,да им зареждат там автобусите.
Минималното дето носеха беше 5-6 стека
Пък шофиора и компания да не говорим
Вече не знам как е,но едва ли ще е много по-различно.

Едно време като работих на бензиностанция,имаха договор с автобусна фирма,да им зареждат там автобусите.
Минималното дето носеха беше 5-6 стека

Пък шофиора и компания да не говорим

Вече не знам как е,но едва ли ще е много по-различно.
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
Кажете точно че неискам проблеми. На мен един ми каза 2 кутии, ама ми се стори смешно.
- zxsport
-
bum_bum написа:Не беше ли един?
Два са

а този пост ---->
bum_bum написа: ... разсънвам се набързо и подхващам лоста в коридора и ластиците ...
ме навява на мисълта, че може да има тема от сорта на: "Какви гимнастически/фитнес уреди ползваме у дома", и ще бъде доста интересна ...
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
ОК Значи взимам два стека. Друг въпрос. Има ли някои колега които да е пътувал скоро или които ще пътува до две седмици по маршерут БГ Сърбия Хърватска Словения Австрия Германия Холандия? Интересува ме дали има сняг по пътиштата че мисля ако държи такова време да си слагам летните гуми.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
R_Lakov написа:ОК Значи взимам два стека. Друг въпрос. Има ли някои колега които да е пътувал скоро или които ще пътува до две седмици по маршерут БГ Сърбия Хърватска Словения Австрия Германия Холандия? Интересува ме дали има сняг по пътиштата че мисля ако държи такова време да си слагам летните гуми.
в неделя минах маршрута англия-франция-белгия-германия-австрия-унгария-сърбия-българия.
никаде нямаше сняг по пътищата, само в германия имаше отстрани на пътя сняг. става за летни гуми но по добре тръгни с зимни че не се знае какво ще те застигне по пътя.
а относно цигарите с 2 стека мисля че няма да имаш проблем , има хора които са пренасяли по 20 стека но са имали късмет.
нас никаде не ни провериха нищо.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
закона казва 40 къса! това означава 2 кутии....! ти ако искаш може да се пробваш и с два мастърбокса ,но разрешеното е 2 кутии цифром и словом. със ,без бандероли - се тая....! 2 кутии!!!!!
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
SKISA написа:закона казва 40 къса! това означава 2 кутии....! ти ако искаш може да се пробваш и с два мастърбокса ,но разрешеното е 2 кутии цифром и словом. със ,без бандероли - се тая....! 2 кутии!!!!!
откакто го има този закон се чудя защо точно 2 кутии? как си го обяснявате?? като по фрий шоповете ги продават на стекове......... ??
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:закона казва 40 къса! това означава 2 кутии....! ти ако искаш може да се пробваш и с два мастърбокса ,но разрешеното е 2 кутии цифром и словом. със ,без бандероли - се тая....! 2 кутии!!!!!
Аиде стига бе, значи е истина. Ама това не е ли за вноса?
на 2 стека имаш право. Ако бяхме в шенген, щеше да може осем, но за еврозоната са два.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
+1 за двата стека.Зависи от късмета аз до 5 стека съм имал в мен но мой съвет -разхвърляй кутиите из багажа да не са стекове цели че ще имаш проблеми 

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
Не питай старило питай патило казват хората.Та по темата със сърбите проблем няма да имаш ако искаш и 10 стека земи внимавай австрииците или унгарците да не те пипнат преди 5 години ми конфискуваха 50 стека виктори и глоба от 2800 евро пращаха ме и на съд но като си платих глобата на момента ми се размина.Иначе имаш право на 1 стек цигари и 1 литър алкохол

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2