Тиня и кал по улиците!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
Тиня и кал по улиците!
В песента от сериала"Дунав мост" Кирил Маречков пееше-че макар създаден от кал,аз не искам в кал да прекарам живо та си...
Но,уви калта е навсякъде.В цяла София.По шосета и автомагистрали.В другите градове.По селата.Навсякъде!
А аз наистина не искам да прекарам живота си в кал!Още помня времето,когато улиците и градинките се миеха с вода!Беше комунизъм,но беше чисто!
Грешно разбрахте-носталгията е по чистотата
Моите уважения!
А някакви предложения....
Но,уви калта е навсякъде.В цяла София.По шосета и автомагистрали.В другите градове.По селата.Навсякъде!
А аз наистина не искам да прекарам живота си в кал!Още помня времето,когато улиците и градинките се миеха с вода!Беше комунизъм,но беше чисто!
Грешно разбрахте-носталгията е по чистотата

А някакви предложения....

Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: Тиня и кал по улиците!
супер е бе ... 18ката върти гуми и поднася като по-големите й събратя 

Последна промяна Wolfen на 14 Яну 2011, 0:15, променена общо 1 път
Да, а сега с тея мъгли направо е по-зле от на лед, много коварно трака АБС-а.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Ужасно е!!! На повечето светофари тръгвам едвам, едвам! Оня ден заради тия пътища се и ударих. А пък ми е най-кеф, като си изчистя обувките и точно след 2 мин ходене са на гъз!

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Незнам,мен колата зверски ми се пързаля,много е хлъзгаво,а гумите ми са добри.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
А по тротоарите? На мен ми писна само да си цапам ,дънките и анцузите 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Тихо сега - Бойко лови снежинките във въздуха, ще дойде ред и на капките, и на прашинките 

тая смес от кал вода и луга си е
всеки ден виждам подпренир, мен лично ме подпряха предколедно. завчера един сеат се завъртя пред мен на Сливница да вземат да измият тия улици да ги ева ,аз съм на метан и пак ми превъртат гумите при тръгване 

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
А аз си мислех, че проблемът е в моите гуми 

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Какво е на околовръстното при Младост 4 - не е истина. Все едно се карам по кална пътека.
Ужким глобяват камионите, които правят мазало, но явно не е така.
Ужким глобяват камионите, които правят мазало, но явно не е така.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
Вчера направих 3 4 дрифта неволно на втора с почти отпусната газ. А гумите са УГ7+. Много е опасно и много хора подценяват ситуацията. В студентски за 500метра панталоните и обувките ми станаха на г*з.
Пичове, я кажете колко от вас паркират в тревни площи и оставете Бат Ви Бойко на мира? От къде мислите, че идва цялата тая гняс и какво направи всеки един от вас за да я ограничи. Нали гледам какво става тук около мен. 60% от колите паркират в тревните площи, които до скоро бяха скрити от снега, но сега като се разтопи и станаха огромни кални гьолове...
Искам да ви кажа, че асфалта няма свойството да отделя кал, тя идва от градинките, където паркирането принципно е ЗАБРАНЕНО! Съответно тая кал се разнася по улиците и сега пътищата по любимата ни европейска столица
приличат на коларски пътища от 18ти век. Е Бат Ви Бойко ли ви накара да вкарате колите в градинките, кажете ми сега?
Винаги е по-лесно да обвиниш някой друг, но истината за жалост е, че съвременния българин е страшно некултурен, без елементарно възпитание и за него всичко свършва до входната врата на апартамента. Зад нея вече няма нужда да пази чисто, няма нужда да изхвърля боклуците в кофата и да пази обществената собственост. Така че, колкото и бат ви Бойко или Деда ви Господ да чисти кочината, докато в нея живеят свине никога няма да е чисто...
Искам да ви кажа, че асфалта няма свойството да отделя кал, тя идва от градинките, където паркирането принципно е ЗАБРАНЕНО! Съответно тая кал се разнася по улиците и сега пътищата по любимата ни европейска столица

Винаги е по-лесно да обвиниш някой друг, но истината за жалост е, че съвременния българин е страшно некултурен, без елементарно възпитание и за него всичко свършва до входната врата на апартамента. Зад нея вече няма нужда да пази чисто, няма нужда да изхвърля боклуците в кофата и да пази обществената собственост. Така че, колкото и бат ви Бойко или Деда ви Господ да чисти кочината, докато в нея живеят свине никога няма да е чисто...
И е така и не е така. Аз не обвинявам ББ(бат Бойко) де. НО. Зад моя блок направиха паркинг от градинката. ОК хубаво. Много коли място няма. Изсипаха един камион чакъл преди две години и го зарязаха. Сега е така както казваш, кал мизерия,която отива по улицата. Но това не е градинка а си е паркинг, ограден с вход и т.н. Камионите от строежите и всякакви такива.Цялата работа ни е такава.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
супер е, аз онзи ден на 2 пъти трябваше да контрирам при включване на 3та 

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3