Взривиха камерата на Орлов мост
Модератор: Общи модератори
Взривиха камерата на Орлов мост
Вбесен шофьор взриви с бомба захранването за камерата на КАТ, която лови каращите бясно шофьори на столичния Орлов мост.
Вчера следобед служители на СДВР разбрали, че радарът, който прави и снимка на нарушителите, не работи, и пратили на място патрул. Униформените с изненада видели, че на стълба зее огромна дупка, а устройството е извън строя.
Самоделката е била заложена на стълба на метри от кръстовището на бул. "Цариградско шосе" и "Евлоги и Христо Георгиеви" във вторник или сряда през нощта, смятат криминалисти.
Все още не е ясно кога е била взривена. Но радарът с камера не работи от ден или два, обясниха от СДВР. Вчера до късния следобед експерти от ДОТО правиха оглед на мястото на взрива. Според първоначални данни дупката е пробита от самоделна бомба с не по-малко от 100 грама тротилов еквивалент.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=740785

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: Взривиха камерата на Орлов мост

сори ама не се сдържах....
иначе по темата...големи сме тарикати тука баси! "Камерата ми пречи да си карам с колкот си искам щот съм гъзар" баси тард-а

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
ааа земииии..... хахаххахахахахахахахаха браво е тва е истината!!! Браво за бомбата!!! 
Пич тая камера те лови дори и със 70 бе! Аз веднъж се бях унесъл със 75 и една светкавица ми извади очите и за кво като така или иначе след това намалих до 50,не ми трябваше ограничение,не ми и трябваше да ме снимат!!! Това е най-гадната камера в софия и е сложена за да се гъзарят КАТ пред медиите с нея че фащат хората да карат бързо!!! Там не може и да искаш да се кара с повече от 80,просто няма как! Кви 200 км/ч те гонят!???

ineedmoney написа::ahah:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сори ама не се сдържах....
иначе по темата...големи сме тарикати тука баси! "Камерата ми пречи да си карам с колкот си искам щот съм гъзар" баси тард-а. Ся да сложат 2! във всяка посока. Има закони и те тряя се спазват. на който му се кара с 200 - да си ходи на кър-а с овцете
![]()
Пич тая камера те лови дори и със 70 бе! Аз веднъж се бях унесъл със 75 и една светкавица ми извади очите и за кво като така или иначе след това намалих до 50,не ми трябваше ограничение,не ми и трябваше да ме снимат!!! Това е най-гадната камера в софия и е сложена за да се гъзарят КАТ пред медиите с нея че фащат хората да карат бързо!!! Там не може и да искаш да се кара с повече от 80,просто няма как! Кви 200 км/ч те гонят!???
Последна промяна BULL3T на 14 Яну 2011, 1:30, променена общо 1 път

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
е друга ще сложат
и познайте кой ще я плати 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
BULL3T написа: Там не може и да искаш да се кара с повече от 80,просто няма как! Кви 200 км/ч те гонят!???
пич тва ясно....аз говоря за нинджите които карат с недопустима скорост. Лично съм се возил при един приятел който тъкмо си беше взел една А8-ца и реши че е много голям и минахме с над 100 точно там и имаше "зелееееее"
200 е образно казано...там вечер след като свършат задръстванията или събота и неделя като са си по домовете гражданите, редовно се минава с 80-120 излез покарай някой път по тъмно

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
аз предлагам да напишем тук къде са всички камери в София и да се надяваме бомбермен да чете форума 

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
аз предлагам да му направим фен клуб и да събираме подаяния 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Снимали са нещо, дет не бива да се снима! Кой ще рискува да го побарат за терористичен акт, заради 1 фиш?
Без страх, без спирачка!
колко жалка картинка ,....
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
MatriX_Fucked написа:Снимали са нещо, дет не бива да се снима! Кой ще рискува да го побарат за терористичен акт, заради 1 фиш?
Абе не е фиш,а акт и то солен и не е само тва и книжки зимат,за по 1 3 6 месеца,колкото им е кеф.Ти щом нямаш нищо против евала пич...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
ее днеска камера взривят утре парламент(надявам се) 

Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
MatriX_Fucked написа:Снимали са нещо, дет не бива да се снима! Кой ще рискува да го побарат за терористичен акт, заради 1 фиш?
това ще е омега голяма ламерщина ако снимките се съхраняват в камерата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes