Взривиха камерата на Орлов мост

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Взривиха камерата на Орлов мост

Мнение от exotique » 14 Яну 2011, 5:29

бе тая камера там има поне две охранителни камери,как са го направили без да ги видят,или по-скоро никой не гледа какво се случва в момента-и оп-бам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 14 Яну 2011, 9:27

И каква е ползата от цялата работа-че ще похарчат още от парите на данъкоплатеца за нова камера? :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Яну 2011, 9:32

saleen написа:И каква е ползата от цялата работа-че ще похарчат още от парите на данъкоплатеца за нова камера? :roll:

да знаеш, че ще е само за нова камера

то ще са

- камера
- стълб
- кабели
- фирма изпълнител - комисионна
- фирма поръчител - комисионна
- накой в общината - комисионна
- 2-3-5 рушвета тук там
- 2-3-5 политика трябва да намажат
- 1 министър с пачка в джоба

та 1 бр. камера = 43 278,32 (четиридесет и три хиляди, двеста седемдесет и осем лева и тридесет и две стотинки)

:mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 14 Яну 2011, 10:04

Нищо кой знае какво като поражения, само се свързват или подменят кабели и се заварява една ламарина около дупката. Бих го направил за 50 лв. :mhihi:. Тази камера е от най-коварните, сложили са я на няколко десетки метра, след знак с ограничение 60 км/час, на спускане от 80 км/час по цариградско шосе. Със сигурност и най-стриктния шофьор относно правилника за движение ще бъде изловен, ако не знае положението на камерата. На този участък от пътя съвсем нормално се кара със 75-80 км/час, а камерата е сложена да вкарва пари някъде и лишава от правоспособност за управление поне за месец.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 14 Яну 2011, 10:05

тая на Софияленд със спрей ,тая на джъмбо на Долни богров с куршум ,тая с бомба следващата с кво ли ще е? аз съм за връзване с верига и изскубване с кореняците :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 14 Яну 2011, 10:12

vicho написа:
saleen написа:И каква е ползата от цялата работа-че ще похарчат още от парите на данъкоплатеца за нова камера? :roll:

- кабели
- фирма изпълнител - комисионна
- фирма поръчител - комисионна
- накой в общината - комисионна
- 2-3-5 рушвета тук там
- 2-3-5 политика трябва да намажат
- 1 министър с пачка в джоба

- един премиер, който ще цъфне с ножица да реже лентата на откриването :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01 740xd LCI

Мнение от Shamanek » 14 Яну 2011, 10:29

ивчо3 написа:Нищо кой знае какво като поражения, само се свързват или подменят кабели и се заварява една ламарина около дупката. Бих го направил за 50 лв. :mhihi:.

Както каза ивчо3 само жиците са прекъснати то се вижда на снимката. Какви камери какви 5 лв. . Не се вкарвайте във филми. Снимките били на камерата и оп изгорели, фирми поръчители, изпълнители ...
Обаче камерата верно е много грозно сложена ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Яну 2011, 10:32

Shamanek написа:
Както каза ивчо3 само жиците са прекъснати то се вижда на снимката. Какви камери какви 5 лв. . Не се вкарвайте във филми. Снимките били на камерата и оп изгорели, фирми поръчители, изпълнители ...

май не живеем в една и съща държава...

ако тая камера не струва на БГ данъкоплатеца поне 10к, 'Асан ша ми кажеш! :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 14 Яну 2011, 10:58

Тия пък , чак да я взиривят ... :mhihi: Малко е брутално , тука хвърлят една гума върху камерата и палят гумата . Ефекта е 100 пъти по добър от това да я взривиш
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 14 Яну 2011, 11:04

БЕ може и бомбермена да е от форума. Дайте да направим един фен клуб :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 14 Яну 2011, 11:09

BMWPetar написа:аз предлагам да му направим фен клуб и да събираме подаяния :mhihi:

Съгласен! Браво на пича, дано и другите камери да оправи. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 14 Яну 2011, 11:10

Това е дело на талибаните от Ал Кайда, от Уикилийкс научили, че точно тази камера е оборудвана със сателитен приемник за насочване на ракети въздух-земя към пещерите на Тора Бора, където се крие Бен Ладен.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 14 Яну 2011, 11:14

MatriX_Fucked написа:Снимали са нещо, дет не бива да се снима! Кой ще рискува да го побарат за терористичен акт, заради 1 фиш?

Е ти трябва да си забележително тъп, че да се приближиш от страната на снимачката с материалите за взривяването и. :mhihi:
Между другото, нищо ново под слънцето. Тук има цяла галерия. Шофьорите никъде не обичат тези камери и навсякъде издевателстват над тях. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 14 Яну 2011, 11:21

Feanor написа:Тук[/url] има цяла галерия. Шофьорите никъде не обичат тези камери и навсякъде издевателстват над тях. ;)

Камерата на снимката бях свидетел когато я взриви Роуан Аткинсън от МИ6 с ракета през ауспуха на Астъна. Тогава бях по случайност в Лондон и дори ме привикаха като свидетел.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 14 Яну 2011, 11:27

Абе пичове, вие намирате за нормално поставянето на взирвно устройство с еквавилент над 100 гр. тротил? Ебахти нинджите сте, заклевам се!

А до изказването на Feanor - не е задължително да е от снимащата страна, трябва някой да е видял как поставя устройството, как напуска местопрестъплението и така...Вече криминалистите да действат!

Аз си държа на тезата, че е гръмнато с цел! Другия колега дет вика, че не се съхранявали снимки? Ем, ако е трябвало да стане нещо след това, точно в обсега на камерата?

Въобще - това си е терористичен акт, за него в белите държави се лежи доста дълго време! То и у нас ще си полежи де... Ако пък считате, че един акт от нам колко си лева си заслужава лежане - евалата, стари кримки сте! Това не е като да стреляш с пейнбол по камерата!

При всички положения - дано го хавнат!

Изображение
Без страх, без спирачка!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата