Салон с куриер
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Салон с куриер
Здравейте колеги, да попитам някой да е пращал цял салон с куриер. Интересува ме горе долу колко тежи или някаква цена, че ме притеснява да не ме порежат яката куриерите?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
Re: Салон с куриер
тук ще намериш отговори на всички твой въпроси
: http://www.econt.com/
ако ти е трудно със сайта , звънни им ще ти сметнат всичко

ако ти е трудно със сайта , звънни им ще ти сметнат всичко

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
А да го пратиш по БДЖ замислял ли си се? Със сигурност ще е по-евтино ... е няма да е от врата до врата ама все пак.
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
да и това е добър вариянт 

bum_bum написа:Местя я където и е мястото.
Колега, аз нарочно я пуснах там, за да потърся отговор от колега с Е36 - бил той изпращач или получател. Интересува ме и теглото на седалките на Е36 приблизително колко е. В крайна сметка не питам дали да си купя мокасини или ботуши!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нарочно може да пускаш нещо където не му е мястото като си направиш твой форум. Докато пускаш нещо в този ще се съобразяваш с правилата! Като се интересуваш от тегло на седалките на е36 пускаш тема със заглавие "колко е теглото на седалките на е36".
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
tozy написа:bum_bum написа:Местя я където и е мястото.
Колега, аз нарочно я пуснах там, за да потърся отговор от колега с Е36 - бил той изпращач или получател. Интересува ме и теглото на седалките на Е36 приблизително колко е. В крайна сметка не питам дали да си купя мокасини или ботуши!
колега ако имаш приятел на метан го помоли да отидете да го видиш тоя салон.
Може и по ефтино да ти излезе, а и ще можеш на място да го видиш което си е голям +
не е задължително на метан...като гледам колегата е от Пловдив-централна България...
където и да е салона с някаква дизелова количка няма да му излезне повече от 40лв...
салона не е като да не тежи...
снощи изкарах цял салон от е36 купе който беше в един малък хечбек и се събра без ядове...
където и да е салона с някаква дизелова количка няма да му излезне повече от 40лв...
салона не е като да не тежи...
снощи изкарах цял салон от е36 купе който беше в един малък хечбек и се събра без ядове...
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

9 мнения
• Страница 1 от 1