Антирадари и по-точно Cobra?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Антирадари и по-точно Cobra?
Привет,
Потърсих тема за антирадарите, но не намерих нищо конкретно та реших да пусна тука една.. От скоро имам Cobra XRS 9345,

Но нещо не съм доволен от тва, кога започва да ме сигнализира за куките. Камери, супермаркети, всичко си хваща, проблема е че вече съм ги видял и тогава почва да пиука със сигнал 1 и вече като съм до тях сигнала е най-силен. Дали е възможно нещо да съм разбутал от настройките или просто тоя радар-детектор толкова си може, но ме съмнява, защото съм виждал в пъти по-евтини от кучи марки, който ловят куките от мнОООго далече.
Поздрави..
Потърсих тема за антирадарите, но не намерих нищо конкретно та реших да пусна тука една.. От скоро имам Cobra XRS 9345,

Но нещо не съм доволен от тва, кога започва да ме сигнализира за куките. Камери, супермаркети, всичко си хваща, проблема е че вече съм ги видял и тогава почва да пиука със сигнал 1 и вече като съм до тях сигнала е най-силен. Дали е възможно нещо да съм разбутал от настройките или просто тоя радар-детектор толкова си може, но ме съмнява, защото съм виждал в пъти по-евтини от кучи марки, който ловят куките от мнОООго далече.
Поздрави..

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: Антирадари и по-точно Cobra?
Не си намерил нищо,'щото си търсил "антирадар",а правилното наименование на устройството е "радар детектор".
Мда прав си, намерих я, нека някой зелен изтрие тази...
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То няма какво да му се разбъзиква, сигурно го слагаш неправилно, върху зелената лента горе или много ниско върху таблото и за това.
bum_bum написа:То няма какво да му се разбъзиква
Е има там изклчване на различните честоти, чрез копчетата за highway и city, ама уж съм ги пуснал всичките.
bum_bum написа:То няма какво да му се разбъзиква, сигурно го слагаш неправилно, върху зелената лента горе или много ниско върху таблото и за това.
Това го прочетох, наистина в началото съм го държал на ниско, но не се подобри кой знае кво като му оправих позицията... Поприцнип някой има ли преки впечетляния от тая Кобра, да не би просто толкова да си може?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не мисля, че има устройство от кажи-речи сериозна фирма като Кобра, което да те известява едва когато си ги видял, съответно и те теб. По-скоро е проблем с устройството или пък си с някаква много скъпа кола с много специално стъкло 

Нем, не карам наса-мобил, иначе стъклото си е оригиналното на колата, явно проблема е в радара. 

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
И на мен ще ми е интересно мнението на повече хора ползвали конкретния модел, защото се бях засилил утре да ходя да копувам същия.
П.П. Имам приятел който кара брониран бус и е с точно такъв радар и ми го препоръчва. Подчертавам, че буса е брониран и е с двойно стъкло!
П.П. Имам приятел който кара брониран бус и е с точно такъв радар и ми го препоръчва. Подчертавам, че буса е брониран и е с двойно стъкло!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Стъклото случайно да не е атермично? (под определен ъгъл виждаш ли го оцветено в някакъв цвят на слънце?)
От личен опит мога да споделя, че Кобрата е добра, но се влияе от начина на монтиране и най-вече особеностите на предното стъкло.
Ползвал съм Кобра (не помня точния модел, но беше нещо като 96хх). При мен за да сработи тази джаджа беше необходимо едвали не да се блъсна в патрулката (не чак, ама хайде
). Първо я забелязвах (патрулката) с просто око и чак тогава започваше да ме предупреждава. Изпробвал съм почти всички режими и различни места за монтиране, но ефектът всеки път беше един и същ.
Интересното беше, че нa обратен ракурс (360 градусовия обзор) улавяше сигнали и разсейки на много по-голяма дистанция, собено когато съм подминал патрулка с радар, която дебне в "насрещното".
Същата тази Кобра е безупречна в Мазда и други автомобили. Лови дори и разсейки на сигнал, още преди излизане на пряка видимост след завой.
Предполагам, че ниската ефективност на уреда при мен се дължи на факта, че предното ми стъкло е "Климат комфорт" или нещо от сорта и вероятно е с по-ниска пропускателна способност.
За подобни проблеми с Кобри съм чел и в чуждите БМВ форуми, така че, най-вероятно е от съществено значение какво ти е предното стъкло.
Ползвал съм Кобра (не помня точния модел, но беше нещо като 96хх). При мен за да сработи тази джаджа беше необходимо едвали не да се блъсна в патрулката (не чак, ама хайде

Интересното беше, че нa обратен ракурс (360 градусовия обзор) улавяше сигнали и разсейки на много по-голяма дистанция, собено когато съм подминал патрулка с радар, която дебне в "насрещното".
Същата тази Кобра е безупречна в Мазда и други автомобили. Лови дори и разсейки на сигнал, още преди излизане на пряка видимост след завой.
Предполагам, че ниската ефективност на уреда при мен се дължи на факта, че предното ми стъкло е "Климат комфорт" или нещо от сорта и вероятно е с по-ниска пропускателна способност.
За подобни проблеми с Кобри съм чел и в чуждите БМВ форуми, така че, най-вероятно е от съществено значение какво ти е предното стъкло.
Последна промяна Roman 1 на 14 Яну 2011, 20:48, променена общо 1 път
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
много съм доволен от тоя. вече 2 години ме пази
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Как да разберем какво ни е стъклото
Скоро и аз ще търся, че 2ри път без книжка, не е полезно... Та ще следя темата с интерес...

Скоро и аз ще търся, че 2ри път без книжка, не е полезно... Та ще следя темата с интерес...
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2