Подслушването...и изтеклите разговори на властта
Модератор: Общи модератори
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: Подслушването...и изтеклите разговори на властта
Трактора не е за подценяване! Може да изкара всичко за всеки по какъвто му е угоден начин. Зад всичко това стои той, за това, че му скочиха миналата година сега ще си връща яко, а се задават и президентски избори, комунистите са на сухо, искат пак да хванат баницата. Въобще ми е странно как може някой да се чуди, аджеба за кво иде реч- всичко се дирижира от някъде- комунинягите спретват всичко чрез трактора си и клонираното си РЗС. И Бойко не е много стока, но тия добарат ли властта, още по- лошо ни се пише......
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
dbanchev написа:Трактора не е за подценяване! Може да изкара всичко за всеки по какъвто му е угоден начин. Зад всичко това стои той, за това, че му скочиха миналата година сега ще си връща яко, а се задават и президентски избори, комунистите са на сухо, искат пак да хванат баницата. Въобще ми е странно как може някой да се чуди, аджеба за кво иде реч- всичко се дирижира от някъде- комунинягите спретват всичко чрез трактора си и клонираното си РЗС. И Бойко не е много стока, но тия добарат ли властта, още по- лошо ни се пише......
ББ е абсолютно модерно копие на Тодор Живков

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- trance4life
- Потребител
-
Има програма в замунда която може да ви направи гласа и на президента и на премиера и на майкъл джексън и на преслава дори !!!
Истината е,че бат Бойко има много врагове и всеки се опитва да му попречи по някъкъв начин!!!
а по добри от герб аз не виждам !?!?!

Истината е,че бат Бойко има много врагове и всеки се опитва да му попречи по някъкъв начин!!!
а по добри от герб аз не виждам !?!?!

:)
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Boyadjiev написа:От сега се заричам че след тези записи, които естествено че са монтаж и няма как да са автентични....
Абе те повечето си излязоха автентични, т.е. единият участник си призна, че са водени такива разговори (Танов и тоя бившият му заместник Странджев)

Май вече на все по-голяма част от обществото става ясно, че и това правителство не е цвете

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
този мишо плащал на другите правителства-това не е престъпление.
бойко обещал да не го закача-това е голямо престъпление

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Maverick_VS написа:Boyadjiev написа:От сега се заричам че след тези записи, които естествено че са монтаж и няма как да са автентични....
Абе те повечето си излязоха автентични, т.е. единият участник си призна, че са водени такива разговори (Танов и тоя бившият му заместник Странджев). Единствено като гледам разговорът на Бойко е под въпрос - който си е и най-сериозният де и наистина трябва добре да се изследва и да се обяви автентичен ли е или не
. Иначе по белите страни, министерски (и други) глави хвърчат и за по-малки неща, ама у нас не очаквам нищо да се случи
![]()
Май вече на все по-голяма част от обществото става ясно, че и това правителство не е цвете. Аз лично съм тотално разочарован (да не кажа по-силни думи), при все, че гласувах за тях
. Лошото в случая е, че наистина няма кой да дойде на власт след тия
Оооо напълно иронично ми беше изказването за това дали е фалшив... Убеден съм че е реален записа !!! Това не става за първи път... Ако се разровите за малко информация за упълномощяване на Си банк за държавни сделки, за магариите на Цецо Убавецо... И това са само част от нещата -> магистрала Люлин всъщност е.... пълен майтап -> проекта принципно е на Европейския съюз, но още не е одобрен и пари не са давани, а магистралата е изградена изцяло с държавни пари, като се очакваше да се одобри проекта от ЕС и да дадат $ ама нещо не се получава баш така....

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
павката написа:този мишо плащал на другите правителства-това не е престъпление.
Той, щото само на другите е плащал, а Бойко просто ей така му е обещал (ако е верен записа) по приятелски да не го закача без да плаща нищо, нали

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е няма как да се избегнат тея плащания към влъстта!
славея трифонов развива темата в предаването си...тея неговите сценаристи една майка ги е раждала-големи глави,малки рамене и заядлив тон
славея трифонов развива темата в предаването си...тея неговите сценаристи една майка ги е раждала-големи глави,малки рамене и заядлив тон
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тоя запис, специално с ББ, ми прозвуча се едно е от предаването на ванката и андрейчо, а гласът на Батето-на 3 ракии..
Zapa написа:бахти и кампанията дет си спретва Тракторабарабар с "журналистите" Дачков и Патрашкова + лумпена Янев
ще пребори държавата

няма по-силен от него
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Колеги Вие вЕрно ли мислите това за нормално ???!?!?!?!?!?! Я се стегнете, това е ПОЗОР, СРАМ и ПОДИГРАВКА....
Някой се чудят дали записа не бил фалшив, извинявайте, ? да не падате от Марс ??
Или не живеете в тая държава или не осъзнавате какво се случва или ... не знам ?!
П.С. Язък за Ботев и Левски...
Някой се чудят дали записа не бил фалшив, извинявайте, ? да не падате от Марс ??
Или не живеете в тая държава или не осъзнавате какво се случва или ... не знам ?!
П.С. Язък за Ботев и Левски...

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Club BMW написа:Време е бойко и аверите му да си ходят!
И алтернативата е очевадна, само не знам, летището ше смогне ли

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Сондьора написа:Club BMW написа:Време е бойко и аверите му да си ходят!
Естествено че е очевидна ! Тоя е за затвора, очевидно (доказано) ограбва държавата, а ти се чудиш още дали има алтернатива ? Всеки друг е алтернатива !

Boyadjiev написа:Сондьора написа:Club BMW написа:Време е бойко и аверите му да си ходят!
Естествено че е очевидна ! Тоя е за затвора, очевидно (доказано) ограбва държавата, а ти се чудиш още дали има алтернатива ? Всеки друг е алтернатива !
Ограбва държавата е относително понятие. Всеки друг също. Може да краде, но не е по същия начин както предишните. Не казвайте, че е повече. Всеки друг, нима някой от множеството, описано като "всеки друг" няма да краде? Кой не е крал? Кого предлагаш да бъде избран - Първанов? АБВ? Цинк+Z?