Светна тракшъна и АBS-а
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bg_11
- кандидат ентусиаст
-
Re: Светна тракшъна и АBS-а
Здраейте колеги ! Преди 3 месеца смених предния десен датчик и всичко беше ОК до преди няколко дни ! Качих се до Пампорово и по пътя ми светнаха лампите ... Мих колата първоначално си светеха вчера загаснаха за малко и след 10 км пак светнаха ...? Колата е БМВ 525 ТДС А 97 ? Имате ли идея блока от хубавите ли е или той е почнал да си заминава.
ПП. нямал съм време за диагностика обаче в понеделник на всяка цена ще отделя за да я закарам до сервиза .
ПП. нямал съм време за диагностика обаче в понеделник на всяка цена ще отделя за да я закарам до сервиза .
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Колега сложи му една снимчица тук и веднага ще ти кажем....Ама ако на студен мотор не свети, и след 10 минути като загрее ти светват лампите, 90 % си за блок..
- naseto1969
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 d a
- Мечтае да кара: 535 d
- Детайли за колата: 525 d с чип
koлегата е прав, и на мен така светеше след 10 мин каране и излезе абс блока- за 180 лева ми го ремонтираха в uve.
- sadex5
- ентусиаст
-
naseto1969 написа:koлегата е прав, и на мен така светеше след 10 мин каране и излезе абс блока- за 180 лева ми го ремонтираха в uve.
Аз се чудя тез тъпанари от БОШ защо не обслужват блоковете в фирмените си сервизи, след като много добре знаят че няма БМВ което да не е страдало от този проблем, или да направят един риколл. Оставят ни да даваме грешни пари за диагностики, датчици и да се врем да гледаме кабел ли е прекъснат какво ли е...Че и Фолксваген е с такива, Ауди, Волво и други подобни.
За Юве не знам дали са добри, но цената е винаги голяма цифра, предвид труда, който се влага......Аз мисля сега да отворя един за здраве, и ако го оправя ще постна снимки....След разговори с много хора, стигнах до идеята че всеки който е поправял компютри може да го оправи..
- bg_11
- кандидат ентусиаст
-
Вчера тъкмо се обадих до сервиза и по пътя загаснаха ... Въпреки всичко направихме диагностика и излезна записана грешка преден десен датчик ...
датчика , който правих преди има няма 3 месеца ... При един оглед се оказа , че са го свързали на късо и са изкормили буксите
Направо ми идеше да ида и да ги подпаля тия малоумници ! Сега ще карам така , но ако пак се появи проблема ще си търся букси .
П.П. Момчето , което ми прави диагностика каза , че блока бил от хубавите Бошови .

П.П. Момчето , което ми прави диагностика каза , че блока бил от хубавите Бошови .
- sadex5
- ентусиаст
-
bg_11 написа:Вчера тъкмо се обадих до сервиза и по пътя загаснаха ... Въпреки всичко направихме диагностика и излезна записана грешка преден десен датчик ...![]()
датчика , който правих преди има няма 3 месеца ... При един оглед се оказа , че са го свързали на късо и са изкормили буксите
![]()
![]()
Направо ми идеше да ида и да ги подпаля тия малоумници ! Сега ще карам така , но ако пак се появи проблема ще си търся букси .
Имаш голям късмет значи....Ако беше постнал една снимка веднага щяхме да ти кажем...Хубавите модули не значи че са бездефектни де, но го няма този от прегряването при тях.
Мен утре ми идват поялниците и мисля да го почвам този блок и ще постна снимки после....
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
Какво стана с поялниците, колега? Чакаме снимки. А и май не става със обикновено запояване?
- sadex5
- ентусиаст
-
sonic написа:Какво стана с поялниците, колега? Чакаме снимки. А и май не става със обикновено запояване?
Става става

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2