Презентация на прахосмукачки...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Re: Презентация на прахосмукачки...

Мнение от BAHKATA_TDI » 16 Яну 2011, 23:02

Skip_209 написа:
BAHKATA_TDI написа:Има и още по скъпа от Рейнбола. Тъщата ми я нама ми едно копеленце и нали си е :kuku: та взе че си купи парочистачка AIO (All in ONE) за скромната сума от 5300 лева.
Нема такъв боклук, ама ...
От всички такива домашни продавачи най - се кефа на Цептер. Поне виждаш че е ппооочти за вечно ползване.

точно там съм работил,машината изобщо не е болкук,явно не са ти обяснили какво може да прави

Направо е "супер", само дето не можеш да смогнеш на супер униканите им кърпички. Да не говорим за 170 гадусовата пара :mhihi:

Не желая да споря в безмислен спор, жена ми чисти два пъти с нея в нас и съм видял "голямите" и предимства.

За 5300 лв фирма "Василка" доживотно ще ми пере дивана.

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 16 Яну 2011, 23:04

да ги беше накарал седалките да изчистят :mhihi: :mhihi:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 16 Яну 2011, 23:31

От човещина можеше да ми опукат хондака... Хора сме... Още от началото знаеха че няма да им кихна 4 бондака за таа играчка :kuku:
Изображение
Изображение

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 16 Яну 2011, 23:42

нали не си мислите ,че тия филтърчета се слагат всеки път, точно за това е скъпа, защото няма филтри а самата вода в резервоара е филтъра, а тези парцалчета са само за демонстрацията да се види кво става там, но разни хора разни идеали, докато го нямаш го плюеш , ако го имаш не го даваш за нищо друго, нещо като БМВ :!:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Яну 2011, 23:43

тия още ли ги има ,бе!? преди около 15г замерах едни с едни тръби от рейнбоу по стълбите ,щото беха набутали некъв лист да подписва жена ми за договор ,ма се прибрах навреме.
щом ги има още ,начи и балъци има още.....
имам някакъв спомен ,че смукателната мощност на тоя рейнбоу беше около 200 вата ,а имам полска прахосмукачка ,която е с най-високата смукателна мощност от 500 вата и познайте дали ще дръпне по-малко от дъгата....!?!? струваше 350лв!!!не да тупа ,не да върти -ако ще да лиже тоя рейнбоу нема как да струва 4к! само като му видех сглобката като в гаража зад къщи и ми е ясно колко е читаво....! ма нема лошо де-щом има шарани треа да има и рибари!!
ахахахаха....! най-ме кефи тва: не се продава по друг начин! ми не се ,щото после ще дойде некой див като мене в магазина и ше ви обърне хралупката с краката нагоре !!!
тва като доктор ливайн или ве ес телешоп ,или па некоя друга простотия! всеки ,който си купи нещо от изброените неща или места треа да го чакат още на изхода да му дадат ризка с дълги ръкави и да си му покажат пътя къв карлуково!! даже да го закарат дотам!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 16 Яну 2011, 23:50

Skip_209 написа:не ми се спори защото съм сигурен,че не си виждал даже тази машина и затова никой няма да те убеди че си заслужава

дамм...няма нужда да спорим, щото дори и да я видя въпросната едва ли ще можеш да ме убедиш, че една купчина пластмаса и един електродвигател може да струват над 5 000 :winky:

и че един "Karcher" за 800 примерно /което пак е скъпа прахосмукачка/ не ми върши същата работа :winky:
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 16 Яну 2011, 23:53

zazomazo написа:
Skip_209 написа:не ми се спори защото съм сигурен,че не си виждал даже тази машина и затова никой няма да те убеди че си заслужава

дамм...няма нужда да спорим, щото дори и да я видя въпросната едва ли ще можеш да ме убедиш, че една купчина пластмаса и един електродвигател може да струват над 5 000 :winky:

и че един "Karcher" за 800 примерно /което пак е скъпа прахосмукачка/ не ми върши същата работа :winky:

Обърнахте го на бг мамма с тея прахосмукачки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Идеята е и като тази за тея по светофарите, ако могат да те излъжат-излъжат, ако не следващия :winky:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Аватар

Мнение от SKISA » 16 Яну 2011, 23:54

zazomazo написа:

не бе ,колега ти не си разбрал! тва е за богопомазани! ти не си от висшето общество и за тва нема да дойдат у вас да ти я предложат! плюс тва то не е само пластмаса и маторче / и то слабо/! то има гига-турбо-нано-мега перпециунален филтър, плюс че освен , че смуче тя и ексфолира и може да прави осмоза през теле-кванто-трансгалактическия си инджикипляктор! и понеже не си запознат с тая мета физика няма как да разбереш конструкторските и инженерни решения ,вложени в тва революционно устроство!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 17 Яну 2011, 0:01

15% на директният продавач, 20% регионалният и още 20% националният представител
20-30% печалба на завода и ко остана за стоката 400-500лв в най-добрият случай за продукта.
Rainbow= Oriflame, Avon, оня пеераст с маслата и другият с хапчетата в резервоара, всички са един дол дренки....
А най-смешно е като някой изтегли 4 бона кредит за да си купи прахосмукачка, ще се посмеете още повече като разберете че рейнбоу БГ работи само с еврейски лихвари от типа на джет кредит тби креди го и тнт..... - демек 20% годишна лихва, к*р тате баница ....
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 17 Яну 2011, 0:07

Coulthard написа:15% на директният продавач, 20% регионалният и още 20% националният представител
20-30% печалба на завода и ко остана за стоката 400-500лв в най-добрият случай за продукта.
Rainbow= Oriflame, Avon, оня пеераст с маслата и другият с хапчетата в резервоара, всички са един дол дренки....
А най-смешно е като някой изтегли 4 бона кредит за да си купи прахосмукачка, ще се посмеете още повече като разберете че рейнбоу БГ работи само с еврейски лихвари от типа на джет кредит тби креди го и тнт..... - демек 20% годишна лихва, к*р тате баница ....

ма гроздето е кисело! пукни се са ,че немаш ,а хората от елита си имат и си чистат с дъгата ,а ти ядеш прах и те е яд....!!!! :mhihi:

тоа вентилатор - безстепенен ако струва повече от 100лв производствени разходи аз ше си изям кораба барабар с джантите! и толко са му много даже....
Последна промяна SKISA на 17 Яну 2011, 0:09, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 17 Яну 2011, 0:09

тц щот съм прост имам си една Е2 и умирам от яд всеки път като я видя
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 17 Яну 2011, 0:14

Coulthard написа:15% на директният продавач, 20% регионалният и още 20% националният представител

500+50%(на завода)=750кинта
директен:
750 кинта + 20%=900кинта
регионалия:
900+20%=1080кинта
национален:
1080+20%=1296кинта.
Не разбирам как стават 4к.
И с какво е по-добра от Керчер или както се произнася.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 17 Яну 2011, 0:20

остатъка в една лъскава сграда на пъпа на варна за управление и всички хммм да кажем шефове яздят лексус-и и инфинити ..... ма нема грижи
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 17 Яну 2011, 0:37

20-30% печалба на завода и ко остана за стоката 400-500лв в най-добрият случай за продукта
.

И за съжаление това е сметката и при много други продукти особено па дрехи. Само дето освен тия проценти има и процент на единия прекупвач, процент на другия, + процент наема на магазина в центъра + плюс процент кафето на продавачката.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 17 Яну 2011, 0:47

лелее кви глупости изписахте не е истина :mhihi:
скиса да те светна,хората които си купуват тези машини не са богопомазани както казваш ами в повечето случай са обикновенни хора с по 500-600лв заплата(на изплащане естествено)и в повечето случай са медицински работници(понеже си тачат чистотата в дома)
пък и никой не ви е опрял нож в гърлото да си купувате
между другото в София специялно всеки със стационарен телефон може да го анкетират и да му предложат демонстрация и всеки естествено може да откаже

верно стана като в бгмама :ok:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата