Презентация на прахосмукачки...
Модератор: Общи модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Презентация на прахосмукачки...
Дъга не са ми продавали никога, но за директния маркетинг (нямам предвид телешопа) не сте прави. Там надценките обикновено са до 50% от заводската цена, в мола почват от 500%. Ама това е за друга тема.
Never mistake motion for action...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Skip_209 написа:лелее кви глупости изписахте не е истина![]()
скиса да те светна,хората които си купуват тези машини не са богопомазани както казваш ами в повечето случай са обикновенни хора с по 500-600лв заплата(на изплащане естествено)и в повечето случай са медицински работници(понеже си тачат чистотата в дома)
пък и никой не ви е опрял нож в гърлото да си купувате
между другото в София специялно всеки със стационарен телефон може да го анкетират и да му предложат демонстрация и всеки естествено може да откаже
верно стана като в бгмама
Ей тия същите баламурници, като ги срещне на улицата бай мангал с чехлите и чорапите в ръка, не викат "не ми трябват", а "нямам пари". Дано се схване тънката разлика.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Скиса го е яд,щото си нема,аз имам рейнбол,струваше 2 иляди долара и прави чудесни сФирки,тя жената чисти,не и разбирам пък и не и се меся у раУтите,предполагам че е добра,аз един ден седнах да си разглобя лаптопа и да го почиста от вътре,жената само я инстална до мене,натистна копчето...,добре дръпна,ма понеже съм прост ,а жената отиде некъде да си прави некакви женски раУти (не и се мешам на жената,май обяд правеше...аз си мисля че нещата се раждат у хладилника-странна му работа) та...не знам как да изключа тоя звер,натискам копче,спира да смуче,ма нещо бръмчи,бах тая прахосмукачка,жената каза после че туй било унуй дето освежава въздуха...иначе много ме радва факта че аз пара за туй устройство не съм давал,тя жената си го купила-откачена работа,за 2 иляди долара...бе щех нещо друго да си зема...
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Rainbow=E36 М3 англичанка .....
да напраим анкета кое ще си изберете
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
На въпросите- не бих дала 4000 лв. за прахосмукачка, ама тва е въпрос на избор, средства и стандарт... Има хора, които не биха дали и 400 000 лв. за кола, ама тва не значи, че колата не струва... Просто различен клас играчки...
Са до колко има вложени материали като за 4000 лв. в прахосмукачка е също толкова спорен въпрос, колкото и дали ги има вложени в колата за 400 000... Тук идва вече въпроса с "купувам си марката, стандарта, името" и т.н....
пп. Избор между кола и прахосмукачка е неуместен на базата на стандарта- кола за 4000 лв. и прахосмукачка за толкова... Ако можеш да си позволиш кола за 4000, пред теб изобщо не седи въпроса за избор на почистващ уред на такава стойност.
Са до колко има вложени материали като за 4000 лв. в прахосмукачка е също толкова спорен въпрос, колкото и дали ги има вложени в колата за 400 000... Тук идва вече въпроса с "купувам си марката, стандарта, името" и т.н....
пп. Избор между кола и прахосмукачка е неуместен на базата на стандарта- кола за 4000 лв. и прахосмукачка за толкова... Ако можеш да си позволиш кола за 4000, пред теб изобщо не седи въпроса за избор на почистващ уред на такава стойност.
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
Coulthard написа:Rainbow=E36 М3 англичанка .....
хора не ме разбирайте погрешно и аз ще избера м-ката

факт е,че се купуват и такива машини,докато работех там на месец в София се продаваха м/у 60 и 100 уреда

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
купи си я... като ти писне пускаш тема във форума "Бартер, давам прахосмукача за симпатично е36"
п.п. бръкни се с още некой лев отгоре и ще ти дам компота за тея пари
п.п. бръкни се с още некой лев отгоре и ще ти дам компота за тея пари

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Вкъщи ползваме такав, лесна е за ползване няма ги гадните торбички пълни с прах само сипваш вода и после я изхъврляш. Особено "тупалката" която е за килими и мокети чисто много добре сравнение с други прахусмукачки които съм ползвал. Друг е въпроса дали си заслужава цената...
- bweenie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 335i 2008
Цената на rainbow е прекалено висока, според мен някъде около 1000-1500лв трябва да е.
че е скъпа, си е доста скъпа... ама да кажете че е буклук със слаб мотор са пълни глупости! сглобката от зад гаража 15 години смуче яко и е ходила в сервиз един път за няква дреболия
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
alX3m написа:че е скъпа, си е доста скъпа... ама да кажете че е буклук със слаб мотор са пълни глупости! сглобката от зад гаража 15 години смуче яко и е ходила в сервиз един път за няква дреболия
Повече от 10 години имаме и досега няма никакви проблеми
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
прахосмукачката си е супер,всяко хубаво нещо струва пари,а толкова години тази марка да е номер1 явно има защо.а поне за здравето не мисля че е удачно от там да пестим,верно не е евтина но точно затова с жената си я купихме директно от щатите от ибей и прескочих няколко нива прекупвачи хитреци,стъпи ми -60% от цената която ми бяха обявили тук, и не съжалявам грам
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
А у майка ми има една ракета, руска, сигурно на 30 години и не знам защо още не я изхвърля?
На колелца е и като е пусната без маркучите се движи...

На колелца е и като е пусната без маркучите се движи...

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
много се кефя ,че има хора ,които са си купили и са доволни...! за тия 5 бона ....! а бе и аз кво се обеснявам ....!!! да си ги ползвате със здраве . 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Пак да кажа баба ви само с Рейнбоу е чистила ама пак са живяли дълго и щастливо! Какъв ви е проблема та се чудите къде да хвърлите 4000лв. на вятъра???