Въпрос за психотест

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за психотест

Мнение от BadAngel » 16 Яну 2011, 21:14

ms написа:Ако (по-скоро КАТО) ви скъсат питате първият срещнат бакшиш къде да отидете да тренирате- психото за бакшиш е същото...

и как се тренира за психо?

аз до колкото знам по-скоро трябва да питаш некои бакшиш на кого да дадеш пари за да минеш психотеста :)
No bling at the Ring

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 16 Яну 2011, 21:35

Вярно, че трябваше да обясня малко...

"Тренирането" се изразява в решаването на тестовете които дават на изпита и буквално трениране на машината за реакции... На тестовете виждаш къде са уловките и ти обясняват за кое те късат и кое не е важно, а свикването с машината е от полза винаги :winky: Истинската полза е не толкова в научаването на теста, а в това, че не се шашкаш когато отговорите на някой въпрос са в категорията "Едното е вярно, ама другото е по-вярно, а третото е напълно възможно- а сега де :?: "

Сега някой да не ми изтърси, че това е измама- питайте бакшишите и тея дето карат камиони колко хора ги късат на психото... Да ви кажа- МНОГО, нали трябва да вземат пак парите за изпита...

ПС: Да се надуя малко- на психо НЕ са ме късали и НЕ съм ходил на тренировки :winky:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 17 Яну 2011, 20:08

2 пъти съм ходил на тоя тест.

веднъж за ц категория, веднъж за да си възвръщам Б категориято по чл. 127 :) мисля беше за отнети точки.

Теста е за бавноразвиващи и може би със спряло развитие след 2ри клас. Имаш време за секи раздел на теста, коеот малко може малко да те притесни, а не бива ;)

Машината е като я карах 1вия път ми се стори лесна, може би защото бях яко концентиран и направих супер малко грешки.
2рия път като си възстановявах Б категорята направих бая грешки, май не бях мн концентриран а и ми беше спек и мислех, че ще ме късат, но ме пуснаха.

Отговаряй на всички въпроси сериозно и на въпроса би ли се возил на стъпалата на влак със 100км , отговорът е не :) има и други подобни, не караш бързо, не караш пил, не се возиш при пияни и дргогирани и т.н успех :yes:
Карай бързо
Стигни 'пръв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 17 Яну 2011, 20:20

Ако ще се явяваш на теста заради отнета книжка за употрба на алкохол,то ще те скъсът задължително първия път.
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 17 Яну 2011, 20:32

Борис_Малинов написа:Ако ще се явяваш на теста заради отнета книжка за употрба на алкохол,то ще те скъсът задължително първия път.

Абе от кога е това за отнета книжка да се явяваш на психо? :shock: Едно време не беше така!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 17 Яну 2011, 21:04

leTransporteur написа:Отговаряй на всички въпроси сериозно и на въпроса би ли се возил на стъпалата на влак със 100км , отговорът е не :) има и други подобни, не караш бързо, не караш пил, не се возиш при пияни и дргогирани и т.н успех :yes:

Хахах, това за влака ме разби. Аз обаче не си спомням такъв въпрос, може да има и някои разлики в различните региони... Но помня един, който беше от сорта на "Разхождате се с приятелката си по улицата и някой я наплюва. Ще отвърнете ли?" :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 17 Яну 2011, 21:35

Berboo написа:
leTransporteur написа:Отговаряй на всички въпроси сериозно и на въпроса би ли се возил на стъпалата на влак със 100км , отговорът е не :) има и други подобни, не караш бързо, не караш пил, не се возиш при пияни и дргогирани и т.н успех :yes:

Хахах, това за влака ме разби. Аз обаче не си спомням такъв въпрос, може да има и някои разлики в различните региони... Но помня един, който беше от сорта на "Разхождате се с приятелката си по улицата и някой я наплюва. Ще отвърнете ли?" :mhihi:

Верният отговор в случая е: Не, ще я наплюя и аз :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 17 Яну 2011, 21:38

///ivanE30 написа:искат ако са ти я взели за алкохол :paranoid: :smoke:

Ами да ги подлагат на "Алкотест" тогава :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 17 Яну 2011, 21:58

saleen написа:
///ivanE30 написа:искат ако са ти я взели за алкохол :paranoid: :smoke:

Ами да ги подлагат на "Алкотест" тогава :mhihi:

Началото на 2006 не искаха! :oops:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 18 Яну 2011, 2:00

В София къде се ходи на това нещо,че скоро трябва да ги посетя ? :oops:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 18 Яну 2011, 2:17

Skip_209 написа:В София къде се ходи на това нещо,че скоро трябва да ги посетя ? :oops:

ДАИ Левски Г под бул. Владимир Вазов
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 18 Яну 2011, 11:54

Искат и психо тест за кат. Б, също когато е отнета книжката за свършване на точките. В почти всички центрове за шофьорски курсове и възстановяване на точки се предлагат абсолютно легално тренировки. Цените във Варна са по 10лв. Имат си е тестовете и машина същата. След тренировката 100% се взема, даже тия на истинският тест, като го направиш със супер много точки питат "Ааа ходил си на тренорвки а"? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 18 Яну 2011, 14:43

Dpy написа:Искат и психо тест за кат. Б, също когато е отнета книжката за свършване на точките. В почти всички центрове за шофьорски курсове и възстановяване на точки се предлагат абсолютно легално тренировки. Цените във Варна са по 10лв. Имат си е тестовете и машина същата. След тренировката 100% се взема, даже тия на истинският тест, като го направиш със супер много точки питат "Ааа ходил си на тренорвки а"? :mhihi:

Това беше много полезно инфо! Благодаря ти искрено! :clap:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 18 Яну 2011, 14:58

Теста е разделен на 2 части...
в едната част се решават логически задачи, както задачи за време ( да откриеш коя фигурка с коя е за определено време ) и тест със страшно много разнообразни въпроси, които показват същноста ти... уловката в този тест е че те проверяват дали си агресивен водач... но в същото време дали не лъжеш на теста... аве общо взето не е трудно но не трябва да прекаляваш с лъжите...
а теста на машината си е *бал майката... при нас в Плевен си плащаш едно 40-50 лв. и така минаваш... иначе нямаш шанс... естествено всичко се договаря предварително.... носиш парите и след тва минаваш като пич...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 18 Яну 2011, 19:48

Ogi написа:Теста е разделен на 2 части...
в едната част се решават логически задачи, както задачи за време ( да откриеш коя фигурка с коя е за определено време ) и тест със страшно много разнообразни въпроси, които показват същноста ти... уловката в този тест е че те проверяват дали си агресивен водач... но в същото време дали не лъжеш на теста... аве общо взето не е трудно но не трябва да прекаляваш с лъжите...
а теста на машината си е *бал майката... при нас в Плевен си плащаш едно 40-50 лв. и така минаваш... иначе нямаш шанс... естествено всичко се договаря предварително.... носиш парите и след тва минаваш като пич...

Еее, аз си го минах в Плевен както си му е реда :) Обаче тоя дето е психолога, само като го гледаш и го слушаш как ти говори, може да се психясаш верно :mhihi:

Иначе за всичките тия логически задачи, просто трябва да си наспан и отпочинал, щото ако си недоспал и нервен нямаш шанс, особено на задачите, на които се търсят определени фигурки за някви секунди...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата