Трябва да отида до Атина- какво трябва да знам за пътя?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Re: Трябва да отида до Атина- какво трябва да знам за пътя?

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 18 Яну 2011, 1:23

Yanko Petrov написа:
CTORH написа:И страничните стъкла на задните врати ли не дават там да са затъмнени?

Няма проблем за тях.

Колега, какъв е проблема с тубите с гориво, че не разбрах, ако са метални и легални ? Забранено ли е ?

Иначе към другия колега, дето ще пътува- карай си през нощта, ако се съмняваш в нещо или имаш нещо нередовно инак, ако си редовен не се сещам никога да са правили проблем гръцките полицаи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 18 Яну 2011, 1:37

7S\/E7OSLA\/ написа:
Yanko Petrov написа:
CTORH написа:И страничните стъкла на задните врати ли не дават там да са затъмнени?

Няма проблем за тях.

Колега, какъв е проблема с тубите с гориво, че не разбрах, ако са метални и легални ? Забранено ли е ?

Иначе към другия колега, дето ще пътува- карай си през нощта, ако се съмняваш в нещо или имаш нещо нередовно инак, ако си редовен не се сещам никога да са правили проблем гръцките полицаи.

Ми преди 2 години като горяха тука лятото, забраниха всякакви туби с гориво да се превозват, не вярвам лятото да го забраняват, а зимата да го разрешават :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_helsing » 18 Яну 2011, 2:24

Колега давай смело :driving: пътя е много лесен,има много табели,само спазвай правилата,защото глобита са много солени :ranting: .На доста места има камери,с радари. На един приател му взехакнижката по следния начин :Като се прибирал от Италиа през Гърция някъде след Солун го снима такава камера и след 50тина км. го спира полиция и му показват на монитор снимката на колата и скоростта и понежа нямал 350е. да си плати глобата му я взимат(книжката) П.С. Тези полицаи спирали само български коли снимани преди това.(по простата причина ,че на гърците снимките и глобите им идват по пощата)

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 19 Яну 2011, 22:57

Yanko Petrov написа:
Chapai написа:Доколкото знам, ако намерят радар дедектор режат главата от кръста.

Точно така!

:OT:
sean-john написа: може да се намери и на 1.50

Е кажи (ЛС) къде да ходя да сипвам :lol: аз най-евтино на 1,55 го намирам...

Ами да ти кажа бях го видял на някакво BP,но не помня къде беше... просто го видях помежду другото :confused:

Предишна

Назад към Извън Темата