Трябва да отида до Атина- какво трябва да знам за пътя?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Re: Трябва да отида до Атина- какво трябва да знам за пътя?
Yanko Petrov написа:CTORH написа:И страничните стъкла на задните врати ли не дават там да са затъмнени?
Няма проблем за тях.
Колега, какъв е проблема с тубите с гориво, че не разбрах, ако са метални и легални ? Забранено ли е ?
Иначе към другия колега, дето ще пътува- карай си през нощта, ако се съмняваш в нещо или имаш нещо нередовно инак, ако си редовен не се сещам никога да са правили проблем гръцките полицаи.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
7S\/E7OSLA\/ написа:Yanko Petrov написа:CTORH написа:И страничните стъкла на задните врати ли не дават там да са затъмнени?
Няма проблем за тях.
Колега, какъв е проблема с тубите с гориво, че не разбрах, ако са метални и легални ? Забранено ли е ?
Иначе към другия колега, дето ще пътува- карай си през нощта, ако се съмняваш в нещо или имаш нещо нередовно инак, ако си редовен не се сещам никога да са правили проблем гръцките полицаи.
Ми преди 2 години като горяха тука лятото, забраниха всякакви туби с гориво да се превозват, не вярвам лятото да го забраняват, а зимата да го разрешават

- van_helsing
- кандидат ентусиаст
-
Колега давай смело
пътя е много лесен,има много табели,само спазвай правилата,защото глобита са много солени
.На доста места има камери,с радари. На един приател му взехакнижката по следния начин :Като се прибирал от Италиа през Гърция някъде след Солун го снима такава камера и след 50тина км. го спира полиция и му показват на монитор снимката на колата и скоростта и понежа нямал 350е. да си плати глобата му я взимат(книжката) П.С. Тези полицаи спирали само български коли снимани преди това.(по простата причина ,че на гърците снимките и глобите им идват по пощата)

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Yanko Petrov написа:Chapai написа:Доколкото знам, ако намерят радар дедектор режат главата от кръста.
Точно така!
![]()
sean-john написа: може да се намери и на 1.50
Е кажи (ЛС) къде да ходя да сипвамаз най-евтино на 1,55 го намирам...
Ами да ти кажа бях го видял на някакво BP,но не помня къде беше... просто го видях помежду другото

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2