Dodge Challanger 2006

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 05 Яну 2006, 21:37

На мен ми харесва. С удоволствие скачам вътре и газ до ламарината.
Според мен възраждането на даден модел от миналото не трябва да бъде като сериен автомобил а като лимитирана версия. Миналото си е минало трябва да се гледа напред. Дано дизайнерите не са зациклили до толкова че да останат без идеи. Но ati е прав колкото и да е хубаво не е същото като дъртите зверове с оня звук и ..... ;)
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от j1v » 05 Яну 2006, 22:30

има коли, чиито дизайн е безумие да промениш ... пример форд ГТ ... и чалънджър :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 06 Яну 2006, 18:18

на мен определено ми харесва
и мисля че на това трябва да се гледа като жест от фирмата към хилядите фенове на оригиналния чаленджър, който вече е твърде стар за сегашните стандарти и фирмата пуска нещо съвременно което да носи духа (до колкото може) на оригинала, за да могат феновете да се порадват отново на тази легенда....

поне аз горе долу така виждам нещата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Мнение от Mr Charger » 12 Яну 2006, 13:04

Колеги, не съм съгласен, че в дизайна на съвременните автомобили не трябва да има "намигване" към великите модели от миналото. Това явно не е само US тенденция. Вижте новото Ламборджини колко прилича на класическата Миура!
За мен истината е, че си има форми които са си неповторими и forever актуални :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

ентусиаст
Аватар

Re: .........

Мнение от grnka » 12 Яну 2006, 13:55

Тоо Cool написа:Ужасяващо страховита кола-агресивна, масивно изглеждаща и убеждаващa всичко и всички наоколо,че е адски мощна, което е абсолютна истина. Сякаш казва-"Don't thread on me!"

по точно "Don't fuck with me...ever!"
:twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 12 Яну 2006, 14:36

Вижте новото Ламборджини колко прилича на класическата Миура!

То това ще бьде новата Миура :bowdown: Прототипа ще бьде на изложенията в Детройт и Лос Анджелис. Дизайнер е Валтер Да Силва а модела вероятно ще излезе догодина. :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 12 Яну 2006, 17:11

И мене ме кефи новият Dodge Challanger 2006 даже съм си го сложил на Десктопа. :P ;) А за новата Миура просто нямам думи. :bowdown: :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 13 Яну 2006, 0:37

Mr Charger написа:Мен ме кефи, защото това е една от колите, които искам да виждам, когато отивам в гаража си. Определено не ща да виждам Нисан 350Z или Мазда RX8. ;)

Според мен 350Z-та е много по добра интерпретация спрямо
Z-серийте на Datsun отколкото тоя фейслифт на Додж колкото
и добре да изглежда.

п.с тоя додж мяза повече на хотрод кола.
иначе от друга страна добре,че се връщат назад във времето,
щото от тия новите дизайнерски решения повечето пъти ми се
повдига
Изображение
Изображение

Uploaded with ImageShack.us
Loosing Traction is part of the fun!!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 13 Яну 2006, 4:18

ПъЪ според мене тоя новеа съкс ъ лот :!: не знам кое е отпред кое отзад :shock: бе отсекъде е ШИТ :!: сравнение със стария дзвер 240z в който има нооо повече ЖИВОТ :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Яну 2006, 6:31

Mr Charger написа:Колеги, не съм съгласен, че в дизайна на съвременните автомобили не трябва да има "намигване" към великите модели от миналото. Това явно не е само US тенденция. Вижте новото Ламборджини колко прилича на класическата Миура!
За мен истината е, че си има форми които са си неповторими и forever актуални :D

аууууууууууу това го видях преди няколко дни, новата Миура както каза някой по-горе 6.5 литра v12 650 коня и всякакви такива неща... тази кола е класика във всяко едно отношение, даже ферари са се учили от нея :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Мнение от Mr Charger » 13 Яну 2006, 18:48

Легендите продължават да се завръщат :!: Вижте новия Шевролет Камаро. Е-е-е много се кефя, че пак ще произвеждат чисто нови коли, чиято форма харесвам :!: :!: :!:
http://www.automobilemag.com/auto_shows ... o_concept/
Мустанг, Чаланджър и Камаро пак ще бъдат великата тройка :!:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 13 Яну 2006, 18:50

За това вече мога да кажа, ч еми харесва.. горните 2 найстина прекалено приличат на оригинала.., но това освен, че има нещо от миналото.. има и доста от бъдещето (поне на външен вид)! :twisted:

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 13 Яну 2006, 18:56

Вече като чуя за Chevy , първо се сещам за "великия" KALOS :mhihi: :mhihi: :mhihi: , и чак тогава за останалите - бледнеещи , спрямо него , модели :!: :!: :!:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 18 Яну 2006, 19:08

Напоследък американските производители все повече залагат на носталгията на американците към american muscle cars от 60-70те години. Аз обаче не виждам нищо лошо в това. Наистина като чуство никога не могат да бъдат повторени легендарните модели от 60-70те години на миналия век, но поне на външен вид могат да съживят малка частица от легендата. Плюс това аз лично не смятам че всичките модели са пълно копие. Повечето са синтез между ретро и футуристичен дизайн и за мен това ги прави много интересни - един добъл пример е новото Камаро на Шевролет. Обаче не мога да кажа същото за новия Чаланджър, който в екстериора не влага почти никакъв футуризъм а е по-скоро като тунинг на стария чаланджър с по-масивни брони, по-големи джанти и по-изчистини прагове! Що се отнася до Миурата направена от Да Силва, според мен дизайна е доста несполучлив и особено муцуната на колата не изглежда типично като на ламботата като разярен бик, а с тия кръгли фарове е по-скоро като миловидно теленце! :mhihi: Определено Валтер Да Силва е един от най-добрите дизайнери в света, но специално това негово творение не е от най-сполучливите му. Аз лично не съм привърженик на идеята и европейските производители да копират почти едно към едно свои ретро хитови модели като дизайн. Един много добър пример за намигване към миналото е БМВ Z8, веднага се долавят приликите, но в същото време формата е много съвременна и има много футуристични елементи. А новия додж Чарджър честно да си призаная изглежда много зле. Много лигав и зализан, много висок и обемен, а бе по-скоро типична семейна кола с калпави евтини технологии и ниска цена, направен единствено да привлече клиенти заради носталгията към стария чарджър, но без да има нищо общо с него като поведение и динамика!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата