Взривиха камерата на Орлов мост

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Взривиха камерата на Орлов мост

Мнение от enigma » 19 Яну 2011, 0:03

///peter написа:
А отново ти намеквам, посреляй малко с бронебойни патрони...

Недей така да провокираш хората да не стане нещо такова ;)

http://www.youtube.com/watch?v=mn0MFqP1js0
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 19 Яну 2011, 1:15

Между другото дупката наистина мяза на поражение от бронебоен едрокалибрен патрон...
Si non confectus, non reficiat.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Яну 2011, 1:34

///peter написа:
alx написа:
///peter написа:Тротилов еквивалент не означава че е тротил ;)

Интересно ми е как вярвате бронебоен патрон да пробие предмет с такава форма толкова лесно, май въпреки снимките малко са ходили казарма

разсмя ме. "100 грама тротилов еквивалент" точно това означава- някакъв експлозив които има експлозивна сила колкото 100 грама тротил. дали ще е едно бобено зърно ц4 или един чувал с тор смесен с нафта- все прави поразии колкото 100 грама тротил. кое тежи повече- кило олово или кило памук?

между другото ако това бяха 100 грама тротилов еквивалент от стълба нямаше да остане нищо... но не е точно тротил защото тротила е бърз експлозив а дупката е направена с бавен експлозив.. детайли...

за бронебойния патрон- ти да си жив. .50 бмг куршум ще направи такива поразии че.. ще изглежда все едно стълба е уцелен от малка ракета ;)

Май за теб ще трябва по-бавно да го напиша и с повечко разяснения: :mhihi:

N.Mihaylovski: Тротил не се намира туко така,и хората дето го имат нема го хабат за стълбове.
///peter: Тротилов еквивалент не означава че е тротил

Или още по-простичко казано, това че пише тротилов еквивалент не означава, че е използван тротил за взрива.
Сега надявам се си ме разбрал.

А отново ти намеквам, посреляй малко с бронебойни патрони ако си намериш и ще разбереш защо е трудничко да нацепиш по подобен начин стълб ;)
А за малката ракета няма да коментирам

аз чета контекста- идеята е че каквото поражение прави 100 грама тротил- такова прави и "100 грама тротилов еквивалент". при това положение да кажеш че че не е било тротил е ... не знам защо изобщо го каза защото няма значение какъв е бил материала.

за патроните и пушката- ще си замълча... знам какво имаш напредвид с трудното уцелване така че да не се хлъзне куршума, но съвсем отговорно ти казвам че за този калибър и възможности- представа си нямаш... при този куршум с тази кинетична енергия- общо взето където и да го уцелиш тоя стълб ще имаш дупка...

сега ми хрумна и друга идея- по-реализирума в родината- на български не знам как е, но на английски има една муниция - вика й се "slug" за 12-ти размер пушка (12 gauge)... е това ми мяза на уцелено с такова.. отблизо.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Яну 2011, 1:48

Има "бренеке" с една голяма оловна съчма по скоро е като куршум,ама е меко и няма да може да направи това,ако е от пушка,ще да е от нещо с много сила,ама се съмнявам някои с такова пушкало да рискува да стреля по стълба,по скоро некои ентусиаст разбиращ от химия е забъркал нещо,и го е лепнал на стълба.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Яну 2011, 8:46

enigma написа:
///peter написа:
А отново ти намеквам, посреляй малко с бронебойни патрони...

Недей така да провокираш хората да не стане нещо такова ;)

http://www.youtube.com/watch?v=mn0MFqP1js0

:mhihi: :mhihi: - те затва се слагат каски като се стреля

alx написа:
///peter написа:
alx написа:
///peter написа:Тротилов еквивалент не означава че е тротил ;)

Интересно ми е как вярвате бронебоен патрон да пробие предмет с такава форма толкова лесно, май въпреки снимките малко са ходили казарма

разсмя ме. "100 грама тротилов еквивалент" точно това означава- някакъв експлозив които има експлозивна сила колкото 100 грама тротил. дали ще е едно бобено зърно ц4 или един чувал с тор смесен с нафта- все прави поразии колкото 100 грама тротил. кое тежи повече- кило олово или кило памук?

между другото ако това бяха 100 грама тротилов еквивалент от стълба нямаше да остане нищо... но не е точно тротил защото тротила е бърз експлозив а дупката е направена с бавен експлозив.. детайли...

за бронебойния патрон- ти да си жив. .50 бмг куршум ще направи такива поразии че.. ще изглежда все едно стълба е уцелен от малка ракета ;)

Май за теб ще трябва по-бавно да го напиша и с повечко разяснения: :mhihi:

N.Mihaylovski: Тротил не се намира туко така,и хората дето го имат нема го хабат за стълбове.
///peter: Тротилов еквивалент не означава че е тротил

Или още по-простичко казано, това че пише тротилов еквивалент не означава, че е използван тротил за взрива.
Сега надявам се си ме разбрал.

А отново ти намеквам, посреляй малко с бронебойни патрони ако си намериш и ще разбереш защо е трудничко да нацепиш по подобен начин стълб ;)
А за малката ракета няма да коментирам

аз чета контекста- идеята е че каквото поражение прави 100 грама тротил- такова прави и "100 грама тротилов еквивалент". при това положение да кажеш че че не е било тротил е ... не знам защо изобщо го каза защото няма значение какъв е бил материала.

Вероятно за изказването "никой не си хаби тротила" - чети по-хубаво преди тъй експертно да се изказваш :D

alx написа:за патроните и пушката- ще си замълча... знам какво имаш напредвид с трудното уцелване така че да не се хлъзне куршума, но съвсем отговорно ти казвам че за този калибър и възможности- представа си нямаш... при този куршум с тази кинетична енергия- общо взето където и да го уцелиш тоя стълб ще имаш дупка...

сега ми хрумна и друга идея- по-реализирума в родината- на български не знам как е, но на английски има една муниция - вика й се "slug" за 12-ти размер пушка (12 gauge)... е това ми мяза на уцелено с такова.. отблизо.

Хлъзгане на куршума интересен термин за човек много на вътре в стрелбата, а иначе щом си рекъл - такава е докторе

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 19 Яну 2011, 15:22

е какво му е ценното толкоз на тротила бре, като бях в казармата съм имал въъзможност да изнасям тротил , ама ме мързеше, и не ми се занимаваше. 100 гр тротил не е някаква извънземна мощност, е , достатъчно е да гръмнеш камера :D
чисто практически, не ми се вярва в бг някой си д има реурс да стреля с извънземни пушкала и муниции.
после какво бучите, сега е демокрация бе: ше рече народовластие, на народа кат не му харесва камерата си я оправя какато му :mrgreen: хареса: глас народен- глас божи.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Яну 2011, 18:06

наи добре е да се пусне лух,че има ценни метали вътре в кутията,и баи мангал ги е окостил всички камери за 1 седмица макс,те имат и тренинг и опит и закон не ги лови :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Яну 2011, 18:15

Яко конспирация заформихте. Ако е било взривно вещество няма ли да е малко поне опушен стълба? :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 19 Яну 2011, 20:14

kiko написа:наи добре е да се пусне лух,че има ценни метали вътре в кутията,и баи мангал ги е окостил всички камери за 1 седмица макс,те имат и тренинг и опит и закон не ги лови :mrgreen:

е тоев е приказка, мангал верно ше ги налази
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Предишна

Назад към Извън Темата