Подслушването...и изтеклите разговори на властта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: Подслушването...и изтеклите разговори на властта

Мнение от E34 » 19 Яну 2011, 2:39

Не знам ама аз яко се кефим :lalala: :lalala: :lalala: щото за първи път в живота на тая Бълхария стана нещо готино и ние хората сме на далавера откъдето и да го погледнеш! Сеа разяснявам, значи 1-ви вариант: Тиквата виновен, плещил там - баси и тъпака = рано или късно се маха :lalala: :lalala: :lalala:
2-ри вариант: Сичко е менте, Тиквата гледа победоносно обачееееееееееее СРС-тата като такива се компрометират якооооо. Значи в един момент като ме запишат, че съм искал да продам аерогарата на Гошо "самолета" от рекламата ще им кажа " абе вие добре ли сте бе тоа запис е ебаси ментето бе!" загрявате ли къв си го сложиха господата тъпанари малееееееееее мноо ми е кеф!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Яну 2011, 3:28

Elesar74 написа:Шенген = EURO :shock:

P.S. Колега, и всички дето сте го ебали Шенген и ЕС вкупом, какво правите в тази държава, тя натам е ориентирана, рано или късно ще е вътре с двата крака? Що не емигрирате, алтернативи бол, Русия, Албания, Сърбия, така по-наблизо. По-далече, Близкия Изток, Африка, там ще ви е комфортно, по-комфортно от шибания ЕС и тъпия Шенген. Сигурен съм.

мда, какви цени, какви акцизи в шенген? какво евро? тука има толкова хора, които говорят на изуст. после като им напишеш нещо го приемат лично. как по-точно шенген ще повиши цените ? имаше някаква анкета, че май 3/4 от хората в българия дори не знаят какво е това...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 19 Яну 2011, 10:47

Неам думи просто. Гледаме институции, призвани и задължени от закона, да спазват същия този закон, как седят и нищо не правят и дума не обелават по актуалните теми. Не знам дали знаете, ама сигурно знаете, тези СРС-та се унищожават 10 дни след като са "употребени". Но логовете и трафичните данни на мобилните оператори се пазят от тях 1 г. Тези разговори са станали март месец миналата година. Представете си картинката, че докато се намота прокуратурата, изтече едногодишния срок и данните бъдат унищожени. И никога няма да разберем кой и защо е извършил всичко това. Това въобще не е невероятно. Прокуратурата в момента няма никакво основание за експретизи, защото ако е имало подслушване, то именно оттам трябва да е разрешено, да има заведен регистър и т.н. Какво се правят на незнаещи и неосведомени? В нета разни хора са правили опити да разберат доколко са автентични тези записи. Вижте сами: http://www.bivol.bg/home/item/733-bip-bip.html
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 19 Яну 2011, 12:45

klintan66 написа:Сега чета нещо за вот на доверие ....
Искам да падне ББ и повече ни за срс-та ще чуете ни за далавери ...
Дето се вика няма да има. :winky: както преди него нямаше :mhihi:
Може би "консултации" да, ама това нищо няма да е ...
И да не забравите да се хвалите после как сме се оправили и колко всичко е ок!

Колега тези които агитират за ново правителство със сигурност ще се оправят ако като падне това. Всички които някога по някакъв начин са се облагодетелствали от това, че БСП са били на власт, а те са много без съмнение, сега са много нещастни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 19 Яну 2011, 16:53

bioz написа:
klintan66 написа:Сега чета нещо за вот на доверие ....
Искам да падне ББ и повече ни за срс-та ще чуете ни за далавери ...
Дето се вика няма да има. :winky: както преди него нямаше :mhihi:
Може би "консултации" да, ама това нищо няма да е ...
И да не забравите да се хвалите после как сме се оправили и колко всичко е ок!

Колега тези които агитират за ново правителство със сигурност ще се оправят ако като падне това. Всички които някога по някакъв начин са се облагодетелствали от това, че БСП са били на власт, а те са много без съмнение, сега са много нещастни.

Ако някой е комунист по род и убеждения или ДПС-р по род и убеждения ...на мен ми е ясно и го разбирам.

Проблема е,че електората на БСП и ДПС е твърд а хората в чийто ръце е възможноста да променят нещо се клатят като тръстики.
Лесно се манипулират и променят убежденията си.

В случая ми е очеизваждащо, че когато тройната коалиция беше на власт критиките срещу нея бяха нищожни на фона на тези сега.
Тогава всякаш всичко беше идеално.
За мен просто ББ не е симпатичен на мъжете и затова е плют ....естествен подбор!

Ако сега съм на 18 години и попадна на тази тема ще реша,че по-лоши от ГЕРБ няма и естествено като не съм от електората на ДПС ще гласувам за кой? БСП !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Яну 2011, 17:09

е кажи ,че аз съм комунист или депесар по род и убеждение и ше се обеса на първия стълб.....

Потребител
Аватар
Кара: e 36 325tds

Мнение от mikodivaka » 19 Яну 2011, 17:51

acer написа:бсп имат толкова млади хора на събиранията, че само в пловдив ако се емнат ще се съберат 50,000,
инфото ми е от една мацка , дето е вътре и просто не знаете хора с какво образование, какви работи и връзки имат...! иии, ама грам не ги бръсне вие как живеете, а си гледат интереса

-бг получи положителна оценка от различни международни финансови и првителствени организации за правилна посока на развитие за първи път по времето на ГЕРБ. друг факт е че изловиха не малко престъпници. цветан цветанов имал 6 апартамента, а доган?! доган ако си продаде всичките имущества, ще си купи няколко острова,

супер много се учудвам как някои хора мислят при факта, че бсп и дпс скапаха държавата. Деля ги на два типа, такива дет се прават на луди и имат пряки облаги и такива дет плюят само за спорта, щот цял живот някой им е виновен за неуспехите.

не съм фен на никой, нооо бат бойко не е толкова крадлив, колкото си мислите, не питайде от къде знам

И защо забравяте най-важното че повечето от тия специалисти,полицаи,прокурори и съдии са назначени от кой?
Сетете се сами! От както Бойко е на власт не е имало конкурси в мвр тогава какъв очаквате да е крайния резултат?
Българинът НАИСТИНА ИМА ОБИДНО КЪСА ПОЛИТИЧЕСКА ПАМЕТ и неможе да събере 2и2 + това вие кво очаквате да станем Англия за 2 години? Смешно!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 19 Яну 2011, 18:09

SKISA написа:е кажи ,че аз съм комунист или депесар по род и убеждение и ше се обеса на първия стълб.....

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
с теб сме се разбрали
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 19 Яну 2011, 18:15

klintan66 написа:За мен просто ББ не е симпатичен на мъжете и затова е плют ....естествен подбор!

:kuku: :mhihi: Къде намеси естествения подбор с това дали някой е симпатичен или не другиму :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 19 Яну 2011, 18:41

Maverick_VS написа:
klintan66 написа:За мен просто ББ не е симпатичен на мъжете и затова е плют ....естествен подбор!

:kuku: :mhihi: Къде намеси естествения подбор с това дали някой е симпатичен или не другиму :mhihi: :mhihi:

Що се се смееш?
Външния вид и начина на изразяване все едно нямат отношение на изборите?Те са даже отделна наука ...пиар или перла беше? :wave:
Я ти ми кажи ако някой те плесне по врата/или има потенциал да го направи/ дали ще го харесваш?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Яну 2011, 18:55

Правителството дойде на власт по една вече изпитана схема,нова партия,никакви програми и огромни обещания,така дойде симеон,така дойде и бойко,те това е истината,и понеже народа се лъже лесно...
Освен това бай бойко дойде с "наказателен" вот,а не щото е много убаФ и програмата му беше "баси_програмата",просто не искахме турците пак да са във властта,е това убягва на сегашните власт имащи-управляващи,че те получиха кредит на доверие и в рамките на 6 месеца трябваше да го върнат,щото никой реално не ги познаваше,и да го върнат на народа,а не в ЕС,щото всека дума им е "в ес ни похвалиха за това,в ес ни потупаха за онова",следващият път ес да ги избере...
Ето му и последното изказване,по повод вота на доверие,укорява хората че го занимават с глупости,а не отидат да видят как днес пак отворил отсечка,магистрала тракия,говори и за някакакъв завод за преработка на отпадъци...ма аз не знам за такъв,говори и за околовръсното и метрото...баси,тоя човек е постройл всичко...само че пенсионерите са със замразени заплати и имаме 141% ръст на фалитите на фирмите...
Сега само оправдания за предишните,ето сега -цитат:
Борисов: Дянков е свидетел, Първанов се обади

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 19 Яну 2011, 19:02

Да бе, точно това оправдание ми се струва малко като - ма другарко той ми каза. Ти нали си министър-председател и си много здрав, к'во ти пука кой ти казва да го направиш? Да си го направи той със своята власт!
За наказателния вот съм съгласен.
Дали народа би го избрал отново - според мен да.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 19 Яну 2011, 19:09

klintan66 написа:
Maverick_VS написа:

Що се се смееш?
Външния вид и начина на изразяване все едно нямат отношение на изборите?Те са даже отделна наука ...пиар или перла беше? :wave:
Я ти ми кажи ако някой те плесне по врата/или има потенциал да го направи/ дали ще го харесваш?

Така де, ама външният вид, изразяването и шамарите по врата не са естествен подбор :winky: ! Естественият подбор беше свързан с еволюцията и приспособяването, ако си спомням правилно биологията :mhihi: . Дано не еволюираме в такива типажи като Бойко само :mhihi: :mhihi: :mhihi:! Та затова ми беше и смехът :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 19 Яну 2011, 22:00

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 19 Яну 2011, 22:04

Тоя на Бойко очаквах да го изкарат манипулиран, че иначе ставаше страшно (и то не у нас, а в Брюксел :winky: ), ама как имат очи да изкарат и този на Странджев манипулиран, като човека си излезе и каза, че ги е говорил тези работи :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата