Куриерски услуги от врата до врата в Англия
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Куриерски услуги от врата до врата в Англия
Харесал съм си нещо дребно от Англия през е-бей. проблема ми е обаче, че продавача в Англия не изпраща пратки зад граница. Някой сблъсквал ли си е с подобен проблем? може ли да ми препоръча куриер, който да го вземе от там и да го прати по пощата към БГ? (като естествено цената на услугата да не е няква бесна цифра)
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Куриерски услуги от врата до врата в Англия
Европът.
Имат услуги директно от АНглия купувати носят ,доставката беше 0.8 лири на кило или нещо такова.
едни джанти идват 80 90 лева.
Имат услуги директно от АНглия купувати носят ,доставката беше 0.8 лири на кило или нещо такова.
едни джанти идват 80 90 лева.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Виж в платените обяви. Има колега, който предлага тази услуга срещу заплащане. Ползвал съм услугите му и всичко си беше наред. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Eкoнт също предлагат подобна услуга. Купуваш и пращат до техен адрес в Англия и от там ти го препращат към Бг.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Много благодаря на всички отзовали се! ще пробвам с Еконт (по-точно ще питам за цената)
my mods:
http://www.gabco.org/ ползвам тези и съм доволен, 0.90л е на кг. после ако решиш пращат по еконт за страната и така
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
8 мнения
• Страница 1 от 1