К'во ви скапва най-много???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Avensis 2.2 D-4D
Мечтае да кара: E90 335d

Re: К'во ви скапва най-много???

Мнение от Vashev » 19 Яну 2011, 22:11

Безскрулният ми нагъл шеф ми разваля кефа от иначе любимата ми работа...
AVENSIS 2.2 D-4D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 19 Яну 2011, 22:17

Тъпотията и скуката

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 19 Яну 2011, 22:57

В момента мизерията по улиците(това се сещам), нови пътища за 6 месеца вече си родили ямички, навсякъде пясък и кал. Вчера си размишлявах, преди да дойде зимния сезон "слушах" подготовката на фирмите имащо правото да го "борят", нали има некъв течен препарат за размразяване ама нали бил колко по-скъп,....та ще си ползваме пясък и луга,....е огледайте се за последствията ""асфалта"" на швейцарско сирене, бурдюрите и плочките също, пясък навсякъде, и какво , караме и вървим в тоя лунен пейзаж, плаща се за чистене и метене, плаща се за къррррпене и подмяна на всичко това ,........ама нали пясъка и лугата ейфтини....,...не знам къде сбъркахме... :paranoid:
Иначе всекидневно работата си взима своето...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 19 Яну 2011, 23:00

drevnia написа:Тъпотията и скуката

+ :yes: няма по скапващо от тях :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 19 Яну 2011, 23:12

като почна да мисля....
и чакането....лелееее даже като се замисля за него и откачам :mhihi:
но и за тия неща си има лекарство :weed:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 19 Яну 2011, 23:27

_65536_kb_sec_ написа:жените :kuku:

Мъжете :| :evil: :kuku:

Също така: Несправедливостта, неблагодарността, предателството, неразбирането, еднообразието, бездушието, песимизма, дупките по пътищата, мръсотията навсякъде, бедността и естествено :bchug: :smoke: и безсънието :kuku: има още сигурно, но не се сещам сега, щот съм скапана :ranting: :mhihi: :banghead:
Последна промяна Apassionata на 19 Яну 2011, 23:49, променена общо 1 път
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 19 Яну 2011, 23:33

Apassionata написа:

Мъжете :| :evil:

Също така: Несправедливостта, неблагодарността, предателството, неразбирането, еднообразието, бездушието, песимизма, дупките по пътищата, мръсотията навсякъде, бедността и естествено :bchug: :smoke: и безсънието :kuku: има още сигурно, но не се сещам сега, щот съм скапана :ranting: :mhihi: :mhihi: :banghead:

Ти пак ли :winky:

Стига сте се съсипвали за глупости, мен това също ме съсипва, като видя, че хората които харесвам и обичам се предават :nono:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Яну 2011, 23:36

Apassionata написа:

Също така: Несправедливостта, неблагодарността, предателството, неразбирането, еднообразието, бездушието, песимизма, дупките по пътищата, мръсотията навсякъде, бедността и естествено :bchug: :smoke: и безсънието :kuku: има още сигурно, но не се сещам сега, щот съм скапана :ranting: :mhihi: :mhihi: :banghead:

Ти ме подсети - всъщност , това което ме скапва най-много е неблагодарността - когато някой , било той приятел , "гадже , роднина не ти оцени какво правиш за него - е това наистина може да ме скапе , не за друго ами защото просто не може да направиш нищо за да го промениш :|

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 20 Яну 2011, 4:24

acho.rs написа:
Apassionata написа:

Ти ме подсети - всъщност , това което ме скапва най-много е неблагодарността - когато някой , било той приятел , "гадже , роднина не ти оцени какво правиш за него - е това наистина може да ме скапе , не за друго ами защото просто не може да направиш нищо за да го промениш :|

Ачо, +1!
Изображение
E34, E38

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 20 Яну 2011, 4:37

Неизвестното и чакането ме мачкат зверски .........и разбира се монотонността
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от longboy » 20 Яну 2011, 10:13

1. След месец упорита работа, да взема заплата, наполовина на това, което трябва да получавам.
2. Да ми се развали колата, да знам какво и е, да мога да си я оправя, но поради липса на време и гараж, да съм принуден да я дам на някой майстор, дето ще свърши работа колкото да отбие номера, че и да си платя за това.
3. Когато тръгна с ентусиазъм да правя нещо, но колкото по-голям е ентусиазмът ми, толкова повече дребни пречки излизат и накрая вече съжалявам, че съм се захванал.
Има и още, сигурно, но на прима виста това са нещата, които ме скапват.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 20 Яну 2011, 13:30

madpetio написа:Като седя един месец в Италия или Австрия и най се скапвам като се прибера и видя "държавата" ни :banghead:
Тъпаците по пътищата ни те ме скапват напоследък!
Скапват ме високите цени на горивата... и все се питам как в България 1кг. Брашно от СофияМел струва 1.20лв в магазина,а в Италия 0.35цента?

Същите неща!
Като се заприбирам в БГ и винаги в главата ми се върти една фраза от филма 300: "Spartans, tonight we'll dine in hell".
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 20 Яну 2011, 13:45

Нищо не ме скапва повече от простите хора! Работя с клиенти, през мен минават по 80-150 човека на ден, в някои случаи и повече и сигурно 10-20% от тия казват "Добър ден" и "Довиждане". Това са елементарни неща мама му стара и хора на всякаква възраст го пропускат. Може да ви се стори деболия, ама ако ще и 5 висши да има и 20 бона заплата да взима не ми ли каже "добър ден" или какъвто и да е поздрав за мен това си е прост човек. И това го правят и майки с деца и хора на 40-50-60 години. Какво ще научат децата си като те не могат да кажат добър ден??? :bang: Всичко друго ме скапва с пъти по-малко, ако трябва да го сравня с това елементарно възпитание. Не ми пречат толкова и задръстванията и дупките и данъците ....

Потребител
Аватар
Кара: ше Опел, но сега...
Мечтае да кара: Boeing 747
Детайли за колата: Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата.

Мнение от Dourden » 20 Яну 2011, 14:06

От известно време съм супер смазан и изнервен и мисля че това идва от нагативизма на хората охоло мен. "Колко било зле всичко в държавата. Как няма кой да ни оправи... ". ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ те си ни оправят най-редовно и ние сме си виновни за това.
Та гадното негативно мислене ме скапва най-много!!!
Изображение

е36 си е е36

Предишна

Назад към Извън Темата