Вече прекаляват
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Вече прекаляват
An4oOo написа:Ууу няма оправия в таа държава баси.. Или ще са някви гангстерски истории или като в моя случай завист.. Прибрах се от чужбина преди 4 месеца.. преди 3 си купих кола.. отидох 1 вечер нагости в един приятел и таман си даваме наздраве.. и ми звъни телефона... сестра ми пищейки се опитва да ми каже нещо ма недочаках..само чух "татко".. викам си отиди... скочих като попарен.. хубаво че аверчето имаше кола.. за 3 мин бях пред нас и заварвам баща ми навън полуадекватен разкървавен по 1 тениска натиснал 1 келеш да не мърда и друг гледам се пъне към него, но един комшия се опитва да го държи.. човек на 50 години сънен.. няма как да се справи с 2ма 20 годишни пияно-дрогирани отрепки.. Падна ми пердето на мене само като видях гледката... Крайния резултат беше..баща ми с пукната вежда и натъртвания, майка ми и сестра ми с мега уплахата... Бимата с строшен мигач..единия от онея (бивши приятели с които израстнах но в последствие се отдръпнах щото наркотиците ги повлякоха.. да не повлекат и мене) с счупена ръка, нос и други кръвонасядания, 2рия подобно ама и зъби му липсваха... много ги бихме!! И за какво била цялата работа?! Щото "кво като Ангел си бил купил БМВ?!" Явно дрогата им е дошла в повече и единия от тях почнал да крещи под терасата ми обидни приказки към семейството ми след което е почнал да блъска по колата.. тя се е разпищяла и в паниката майка ми чува и буди баща ми.. Човека скача навън по тениска оня го вижда и го напада и после знаете.. Само ме е яд на майка ми че го е събудила а не ми се е обадила директно. След тази случка колата спи на паркинг и аз спя и ходя нагости спокойно. Пред полицаите беше самозащита или нещо такова. Радвам се че имам готини комшии които още преди полицаите да ме питат им "обясниха" кво е станало. Но все пак и приятелите на правилните места са предимствоВече упрепките даже не минават и пред блока..
![]()
Колега извинявай че споделих и моята несгода в твоята тема но исках да ти покажа че не си само ти
Ако искаш да си решиш проблема но нямаш нужните връзки, ако ти потърсят после отговорност те съветвам, да си паркираш вече колата на платен охраняем паркинг (незнам колко са в София, но тука в Варна аз давам 30 лева за 30 календарни дни) да отидеш с няколко приятели на по бира две, а през това време някого когото те не познават да им "обясни" за какво става на въпрос, за да може да си чист от цялата работа защото "к*рвите" кожата си не менят.. Ще отидеш да ги биеш ти, после ще си изкарат медицински и познай после с тея жалби какво те чака...
Наистина много кофти, още повече че са намесени и роднините ти и са преживяли стрес и уплаха заради тия смешни наркоманчета. Тука в квартала има доста гаражи от тези каменните ще се поинтересувам дали някой не дава под наем и ще я вкарам там.

6-то са ми ясни за това най вероятно няма да се ходи в полицията.. Повече от сигурен съм че имат вземане даваме и ще е така докато имат облага от тях и после ще ги тикнат зад решетките всичките до един. Поне аз така си мисля, иначе има начин и доста сериозни хора които могат да направят така че дори да се затрие организацията им, и това не е никак трудно просто хората които могат да го направят в момента са на много неудобна позиция. Главните ги съдят и са в затвора вече година и полувина без доказателства за деянията им ги държат и делото си седи на едно место и се тъпче едно и също нещо всеки път, но ако се разсекрети делото и излезе пред медийте ще бъдат пуснати. А пък всички други момчета са под... ей че ми излезна от акъла, един вид всички до един се следят нон стоп за провинения от всякакъв вид.Та колеги мисълта ми беше, че не е речено не е сторено.. но и аз съм много зелен и малък отскоро във въпросната групировка и си е казано за да получиш трябва да дадеш. А наистина ми се иска да им се върне, никога не съм имал нещо против тях... аз съм на праинципа кой както може да си искарва парите мене това не ми пречи, могат прават пари само мен да не ме закачат.

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Натрошете ги ве колега, обаче не участвай ти лично в млатенето, прибирай колата да не стои навън и тва е. Кви полиций кви 5 лева..... осакатяване да не могат да правят поразий после, така ще направиш услуга и на бъдещи потърпевши от тия гадове.
- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 m43 318i e39 528i
- Мечтае да кара: m3 e36/e38 760
Колега те като разхварлят изквартала, а ти подбиваш бизнеса с какво ли се занимаваш ти?Тва си е твоя рабута ,но нали знаеш ,че сблъсък на интереси води до точно тия неща които са ти направили.Или се оправяш с тях или не се занимаваш с тях.други варианти няма.И да питаш и да не питаш колегите какво да правиш пак ще направиш това което си решил
Аиде поздрави 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Поредната тема от ненормален тинейджър
Дилъри,мутри и те така

Дилъри,мутри и те така

stefkata1990 написа:Колега те като разхварлят изквартала, а ти подбиваш бизнеса с какво ли се занимаваш ти?Тва си е твоя рабута ,но нали знаеш ,че сблъсък на интереси води до точно тия неща които са ти направили.Или се оправяш с тях или не се занимаваш с тях.други варианти няма.И да питаш и да не питаш колегите какво да правиш пак ще направиш това което си решилАиде поздрави
Ами колега там е въпроса че те са филмирани болни мозъци които си мислят че аз продавам това което те продават, обясних им най нормално и им се заклех че аз наркотик какъвто и вид да е бил той не съм опитвал пък камоли да продавам. Ще ти кажа колега и от къде идват техните смешни съмнения!!! Запознати са много добре че съм футболен фен, членуващ в фракция на Левски която е известна с разпространение на наркотици. Ето от там идва цялата работа. Лятото даже въпросните идеотчета ме наредиха на 6-то и посред бял ден, с ацки много хора от които и познати, ме зграбчиха цивилни пред очите им и ме закараха в 6-то. Разпитваха ме съблякоха ме целия. Естествено нищо не намериха.. извиниха ми се питаха ме дали познавам дилъри аз отказах да говоря защото знаете на там какво следва пряк свидетел като се образува дело и т.н а аз не искам да се занимавам с такива неща както по горе в предишните постове обясних. Изложих се пред хората кой знае какво са си помислили..... Казах им също на тия че предпочитам да ми правят акции и да ме нареждат на ушаците, отколкото да ми правят други мизерии, но следващия път който ме закарат в раионното за нищо и ми накърняват достойнството ще повдигна обвинение срещу тях и ще ги осъдя.Аз съм чист пред съвеста си и не се притеснявам от нищо, макар че незнам дали знаете колко са гадни смешните ни корумпирани органи на реда и винаги могат да влезнат в злом в дома ти и да ти подхвълят някой пакет и ето пак си зад решетките... държава ли е това питам аз..

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
(bubsa) написа:Поредната тема от ненормален тинейджър![]()
Дилъри,мутри и те така
........и много минджи.... упсссс.... тва де.... нинджи

Сяяяя...... и аз живея в Лагера и честно казано до ся не съм забелязал кои знае какви золуми

По моя кола за последно бяха посегнали в далечната 1999г. .... бяха счупили една отверка в ключалката.
От друга страна под прозорците ми има една Е36-ца ,която седи от няколко месеца на улицата с 4 резервни гуми в багажника и до ся никои не и е посегнал......
Тъй ,че все си мисля ,че при колегата се е получило...... каквото почукало.... такова отворило

п.п. Ако въпросната Е36-ца е на колега от форума да вземе да ми драсне едно ЛС и да приберем гумите поне на сигурно място....... да не дърпаме дявола за опашката

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

Hito написа:(bubsa) написа:Поредната тема от ненормален тинейджър![]()
Дилъри,мутри и те така
........и много минджи.... упсссс.... тва де.... нинджи![]()
![]()
![]()
Сяяяя...... и аз живея в Лагера и честно казано до ся не съм забелязал кои знае какви золуми![]()
По моя кола за последно бяха посегнали в далечната 1999г. .... бяха счупили една отверка в ключалката.
От друга страна под прозорците ми има една Е36-ца ,която седи от няколко месеца на улицата с 4 резервни гуми в багажника и до ся никои не и е посегнал......
Тъй ,че все си мисля ,че при колегата се е получило...... каквото почукало.... такова отворило
п.п. Ако въпросната Е36-ца е на колега от форума да вземе да ми драсне едно ЛС и да приберем гумите поне на сигурно място....... да не дърпаме дявола за опашката
Ето заради такива изказвания, се чудех дали изобщо да пускам темата във форума. Ахъъъм от Лагера си казваш, и никога не си чувал за Илян Варсанов и Инжинера който втория е в затвора. Защо ли ми се струва че много добре си запознат с тия ми ти хорица... ще кажа за още един случай, съсед живеещ до моята врата с БМВ Е39 на който постоянно му драскаха колата краднаха му страничните огледала, на няколко пъти. И след всяко оставяне пред блока колата се налагаше да сваля стъклата.Човечеца и дипломиран интелигентен и доста умен и след като си я пребоядиса, се премести при баба си. Живее в квартала от 91-година, 2 години след като семейството ми и аз се нанесохме в блок 20 до детската градина

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
jynkis написа:Ето заради такива изказвания, се чудех дали изобщо да пускам темата във форума. Ахъъъм от Лагера си казваш, и никога не си чувал за Илян Варсанов и Инжинера който втория е в затвора. Защо ли ми се струва че много добре си запознат с тия ми ти хорица... ще кажа за още един случай, съсед живеещ до моята врата с БМВ Е39 на който постоянно му драскаха колата краднаха му страничните огледала, на няколко пъти. И след всяко оставяне пред блока колата се налагаше да сваля стъклата.Човечеца и дипломиран интелигентен и доста умен и след като си я пребоядиса, се премести при баба си. Живее в квартала от 91-година, 2 години след като семейството ми и аз се нанесохме в блок 20 до детската градинаКОЛЕГА. Мисля че след като толкова ви бърка в очите на някой колеги мислещи че на тях не може да им се случи без никакви причини ще помоля темата да бъде заключена.... аман от разбирачи
![]()
Колега стегни се малко

Говориш ми за някви герои които бяха известни през деветдесетте години....... тогава когато ти си бил роден и едва ли имаш някви реални спомени от онез времена

п.п. На нашия вход имаше няква бележка че се дава гараж под наем......
Утре ша видя номера и ще ти го пусна на ЛС

Великите умове обсъждат идеи.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Че той Илиянчо Версенов оправя асансйори вече ве... атдавна му мина мерака да продава материал, в тая схема отдавна има нови играчи. Добре, че влезе в правия път момчето, че другите си заминаха отдавна.....
dbanchev написа:Че той Илиянчо Версенов оправя асансйори вече ве... атдавна му мина мерака да продава материал, в тая схема отдавна има нови играчи. Добре, че влезе в правия път момчето, че другите си заминаха отдавна.....
Абе в правия път ама май само за пред хората,днеска вечерта го видях да му се отчитат кученцата с една А-класа броди по квартала.

що си мисля че въпросното бмв е бившето на зайо???
просто дълго време имам вземане-даване с квартални...

- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Едно време на запад знаете ли какво е било наказанието за откраднат кон ?
Е, в нашия случай става въпрос за по около 150 коня:bang:
............. -когато получат такова наказание вече няма никога никъде и нищо да могат да пипат!

Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
Ето какво мисля аз 1-во Полицията ни е толкова мижава че няма да обърнат внимание защото са скапаняци....незнаят къде се намират и нямаме закони в тая България обичана ....Аз ти предлагам следното върни им го по още по скапан начин бои или каквото ще да е че да знаят там да не пипат....аз имах проблем с котките на съседката 100 се разправяхме че ми се катерат по колата викахме и полиция а тя не си ги държи в дрора накрая ги застрелях с въздушна пушла в моя двор и всичко спря
бои му е маиката по такива лаиненца

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Amitival написа:Ето какво мисля аз 1-во Полицията ни е толкова мижава че няма да обърнат внимание защото са скапаняци....незнаят къде се намират и нямаме закони в тая България обичана ....Аз ти предлагам следното върни им го по още по скапан начин бои или каквото ще да е че да знаят там да не пипат....аз имах проблем с котките на съседката 100 се разправяхме че ми се катерат по колата викахме и полиция а тя не си ги държи в дрора накрая ги застрелях с въздушна пушла в моя двор и всичко спрябои му е маиката по такива лаиненца
Сега как ще те нахранят затова, че си убил котетата

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3