Чък тейлър алл стар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Чък тейлър алл стар

Мнение от acer » 21 Яну 2011, 13:19

къде мога да ги намера в пловдив? вариант е и да си ги поръчам от ебай, ноо не знам дали ще ми бъдат удобни, само класическия модел търся, може и от софия идвам ви на гости от време на време :D
Изображение
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Чък тейлър алл стар

Мнение от Kroki » 21 Яну 2011, 13:32

Онзи ден бях в Сердика и имаше магазин на Конвърс или нещо такова и вътре имаше подобни модели :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 21 Яну 2011, 13:36

Винаги съм се чудел от къде е тръгнала модата с платненинките :shock: Едно време ги ползвахме за час по физкултура, пък сега гледам фйешан станали :puke:
Нищо лично към никой, просто си изразявам мнението към платненките, все пак темата е отворена :yes:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 21 Яну 2011, 13:48

тваа са кецове за ценители, за никой левис,адидас и т.н не бих ги заменил- удобни, леки, прохладни, стилни, ама не тези от илиенци де :lol:
а историята е тръгнала, както се подразбира от легендарния баскетболист чък тейлър, който създава своя линия и тия кецове се превръщат през 1920 в хит на пазара и до ден днешен остават най-продаваните и + тва са евтини в сравнение с боклуците на пума, имам 3 чифта и не съм особенно доволен от качеството, едните се скъсаха на 3-тият месец, а на другите кожата им остана деформирана като ги намокрих на 2 седмици оргианль от "мола"
Последна промяна acer на 21 Яну 2011, 14:00, променена общо 8 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 21 Яну 2011, 13:50

В МЕТРО ги имаше като бях последения път преди 5-6 месеца. Друг е въпроса като модел, ама всеки с вкуса си.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Яну 2011, 14:06

Във филма "Аз робота" ,Уйл Смит си поръча такива,беше голяма реклама

http://www.dailymotion.com/video/x4kl4b ... -smith_ads

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 21 Яну 2011, 14:18

ето и батко уилл знае кво е удобно :mhihi:

пс. тая е по-хубавата адд http://www.youtube.com/watch?v=A0HP8SYc_w4

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 21 Яну 2011, 17:22

Да, разбрах още с първия коментар след моя :yes: :bchug: Както се казва, разни хора - разни идеали :bchug:
Преди бях фен на Puma, но спряха хубавите модели и почнаха нЕкви гадни... Сега съм сменил няколко модела от серията Goodyear на Adiddas, тъй като най-ми допадат... Други маратонки не могат да ме грабнат толкова :dunno:
Сега съм си набелязал Sparco маратонки, но ми идват скъпо за момента и ще е по-нататък...
Мисля, че е време да спрем с Офф-а, разбрахме се, а сега кажете на колегата къде от Пловдив може да си ги купи :yes: :bchug:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 22 Яну 2011, 14:29

Аз като малак си мечтаех за lotto b1 и Lotto b2, но бях 3-4 клас и кой ще ми даде 200лв тогава за тях, едните се правеха и на сандал. Някой може ли да намери снимка на тези модели ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 27 Яну 2011, 21:24

к'во стана колега намери ли ги ?

случайно ги видях одеве в тоя сайт http://www.3suisses.bg/bg/shop/tovar/ra ... 00145.html

ако се сметне за реклама нека бъде изтрито мнението ми :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Яну 2011, 21:31

uCnaHeTcA написа:Винаги съм се чудел от къде е тръгнала модата с платненинките :shock: Едно време ги ползвахме за час по физкултура, пък сега гледам фйешан станали :puke:
Нищо лично към никой, просто си изразявам мнението към платненките, все пак темата е отворена :yes:

Ти не бъркай "китайските кецове" както им викаха навремето с Конверс Ол старс. Едното е другото точно толкова, колкото осмака БМВ.
На мен тия класическите също не ми харесват, но имам на други марки подобен модел точно 4 броя черни :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 27 Яну 2011, 22:42

нее в пловдив не мога да ги намера, ама си харесах от коженките :mhihi:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 28 Яну 2011, 21:08

Vra4anin написа: ...

Колега, аз модела на Рийбок от снимката си го купих през 92-ра, и след 15 години носене ги изхвърлих ... ЗДРАВИ!
Сега по темата: Конс'а си го купих от Англия по спомен за около 20 GBP ...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318ис
Мечтае да кара: //М-Без Значение

Мнение от guns3 » 01 Фев 2011, 0:27

Този магазин продават Converse още от края на 90те-ако не се бъркам!!! Но аз лично съм си пазарувал от тях!!
http://www.imaxsport.com/footwear/bg/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 01 Фев 2011, 0:42

Във мол София, Инетрспорт има баш маратонки от 90-те даже са пожълтели, изкарали са ги отпред като намалени :mhihi: не знам от къде са ги дръпнали, но бая са седяли :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата