Подслушването...и изтеклите разговори на властта
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Подслушването...и изтеклите разговори на властта
http://www.bivol.bg/home/item/733-bip-bip.html
По- подробно инфо по тази тема, за който се интересува
По- подробно инфо по тази тема, за който се интересува

Никой не мое ма връне на селу!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Елизар,
много си сладкодумен
Казал е, аз съм сигурен даже ...но Вие ме учудвате ,че очаквате друга реакция...
1.Първанов има ли бизнес?Човека хоро игра но не подаде оставка...Апартаменти не получи ли подарък? За него ако се пусне тема ...няма да е интересно като за ББ.
2 Доган има ли?
3 Царя има ли?
4.Премянов има ли? / тук очаквам коментар .../
...
...
...
Тези хора имат влияние върху хора на възлови позиции поне два пъти по-голямо от ББ
Хайде малко за тях за си поговорим да видим поне интерес има ли?
много си сладкодумен

Казал е, аз съм сигурен даже ...но Вие ме учудвате ,че очаквате друга реакция...
1.Първанов има ли бизнес?Човека хоро игра но не подаде оставка...Апартаменти не получи ли подарък? За него ако се пусне тема ...няма да е интересно като за ББ.

2 Доган има ли?
3 Царя има ли?
...
...
...
Тези хора имат влияние върху хора на възлови позиции поне два пъти по-голямо от ББ
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
klintan66 написа:Елизар,
много си сладкодумен![]()
1.Първанов има ли бизнес?Човека хоро игра но не подаде оставка...Апартаменти не получи ли подарък? За него ако се пусне тема ...няма да е интересно като за ББ.![]()
2 Доган има ли?
3 Царя има ли?
...
...
...
Това е истината-Бойко не е стока, но на фона другите си е цвете.
Всичко краде,важно и за нас да има...че предишните се оляха.
ПС Най-много ме дразни Слави Трифонов и редколегията. Такъв лицемер е тоя селянин и събрал там една шепа лизог*зци. Но Сашо Диков ги нареди хубаво като им гостува лятото.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
klintan66 написа:Елизар,
много си сладкодумен![]()
1.Първанов има ли бизнес?Човека хоро игра но не подаде оставка...Апартаменти не получи ли подарък? За него ако се пусне тема ...няма да е интересно като за ББ.![]()
2 Доган има ли?
3 Царя има ли?
...
...
...
Да бе, ясно е, че всичките имат, и то може и повече от Бойко да имат, може и по-големи мошеници от него да са, и повече да са крали...ама нали именно това говореше преди да вземе властта - "гласувайте за мен, че не съм като другите, дето 20 години са крали България"

vanci88 написа:Това е истината-Бойко не е стока, но на фона другите си е цвете.
Интересно мнение!
Бойко не е стока, но щом при неговото управление може да се облагодетелствам, няма проблем....
И аз не съм фен на Слави, но предаването му на 14.01.2011 г., беше обективно и може би затова те дразни!
- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Club BMW написа:vanci88 написа:Това е истината-Бойко не е стока, но на фона другите си е цвете.
Интересно мнение!
Бойко не е стока, но щом при неговото управление може да се облагодетелствам, няма проблем....
И аз не съм фен на Слави, но предаването му на 14.01.2011 г., беше обективно и може би затова те дразни!
Имах предвид да остава и за народа...
Предаването от 14ти не съм гледал....но просто Слави има огромни икономически интереси и отдавна се говори за негови връзки с подземния свят. Каузата на това шоу е мъртва...парите променят всички! Много им се иска да се покажат в духа на хъшове, но вече просто не става.
ПС Не може само критика и не може само хвалене - ако има само от едното значи липсва обективизъм!
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 1:24, променена общо 1 път
- vanci88
- ентусиаст
-
Valentin_Peev написа:vanci88 написа:Club BMW написа:vanci88 написа:Това е истината-Бойко не е стока, но на фона другите си е цвете.
Интересно мнение!
А сега какво има за народа - магистрали и цигари без бандерол!
Нали при Доган имаше повече :Д
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 1:24, променена общо 1 път
- vanci88
- ентусиаст
-
Valentin_Peev написа:vanci88 написа:Valentin_Peev написа:vanci88 написа:Club BMW написа:vanci88 написа:Това е истината-Бойко не е стока, но на фона другите си е цвете.
Интересно мнение!
А сега какво има за народа - магистрали и цигари без бандерол!
Нали при Доган имаше повече :Д
Аз съм твърдо против Доган, Сер-Гей, ама разгледай малко по-нагоре има една тема “Търси/предлага работа” и си прави изводите!
Прочети малко за икономическата криза,последици и възстановяване. Виж и на колко процента спад на БВП отговаря 1 процент ръст на безработицата. Тука вече се изказа малко стил Бойко... все някои му е виновен...
Истината е,че като няма алтернатива няма и смисъл да ги сваляме от власт.
Най-много да се получи нещо като тройната коалиция или пък агент Гоце да ни управлява.
Грешка на Бойко е,че угажда на всички - здравната и пенсионна реформа трябваше ударно да се направят...но нали се пази от загуба на електорат!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ми като има криза (каква криза- я вижте Фидосова само, или печалбата на Цецка Винетката....)- кой го би Бойко да се изхвърля с лъжливи предизборни обещания, че ще увеличи заплати и ще подобри живота на хората? Като виждаш, че тоя държавен пост не ти е лъжица за устата- не се захващай и не лъжи хората, не е срамно. Ама като си се хванал на хорото- ще го играеш, нормално е много хора да имат претенции към него, нали за това са го избрали и плащат данъци, а не да му гледат гьонсурата и да се прави на големия мачо и в същото време да няма кураж за нищо градивно.
- vanci88
- ентусиаст
-
saleen написа:Ми като има криза (каква криза- я вижте Фидосова само, или печалбата на Цецка Винетката....)- кой го би Бойко да се изхвърля с лъжливи предизборни обещания, че ще увеличи заплати и ще подобри живота на хората? Като виждаш, че тоя държавен пост не ти е лъжица за устата- не се захващай и не лъжи хората, не е срамно. Ама като си се хванал на хорото- ще го играеш, нормално е много хора да имат претенции към него, нали за това са го избрали и плащат данъци, а не да му гледат гьонсурата и да се прави на големия мачо и в същото време да няма кураж за нищо градивно.
Е да ама като искат да затворят БАН - се реве. Да затворим болници - реват. Пенсионна реформа реват.... е не може и душата в рая и к*ра до края....
- saleen
- старши ентусиаст
-
Да затвори парламента колега, да видим ще реве ли някой
Или Сибанк...но тогава в крайна сметка той ще реве 

- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Ако допусна, че аудио записите са фалшиви, то не мога да пропусна началната реакция на Танов и Странджев, че диалога и смисъла на разговорите е истина, въпреки че след известно мълчание Танов се отметна. Във всяка европейска държава, след подобен скандал правителството пада, там хората си имат достойнство.
Честно казано гласувах за ББ, защото предните и по-предните...крадяха. Сега виждам, че не е трябвало да гласувам за никой- еднакви са.
Имам отговор на въпроса "Ако се махне ББ кой ше дойде - комунистите ли, ДПС ли или ...":
Ако поне един премиер досега беше вкаран в затвора, дали Костов, Станишев, Царя или ББ... след това дори и най-големия престъпник да вземе властта (каквато е практиката от 20г), щеше да го е страх и да ограничи краденето и контрабандата.
Факт е, че с една средна заплата в момента човек може да си купи по-малко хляб, сирене и бензин от преди, което за жалост означава, че дали заради кризата или не, в момента се опитваме да достигнем стандарта на живот, който сме имали при предишните корумпирани и крадливи комунисти, демократи, царедворци...
Честно казано гласувах за ББ, защото предните и по-предните...крадяха. Сега виждам, че не е трябвало да гласувам за никой- еднакви са.
Имам отговор на въпроса "Ако се махне ББ кой ше дойде - комунистите ли, ДПС ли или ...":
Ако поне един премиер досега беше вкаран в затвора, дали Костов, Станишев, Царя или ББ... след това дори и най-големия престъпник да вземе властта (каквато е практиката от 20г), щеше да го е страх и да ограничи краденето и контрабандата.
Факт е, че с една средна заплата в момента човек може да си купи по-малко хляб, сирене и бензин от преди, което за жалост означава, че дали заради кризата или не, в момента се опитваме да достигнем стандарта на живот, който сме имали при предишните корумпирани и крадливи комунисти, демократи, царедворци...

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Djelebov написа:Ако допусна, че аудио записите са фалшиви, то не мога да пропусна началната реакция на Танов и Странджев, че диалога и смисъла на разговорите е истина, въпреки че след известно мълчание Танов се отметна. Във всяка европейска държава, след подобен скандал правителството пада, там хората си имат достойнство.
ТАКА Е !!! В Европа освен, че хората имат достойнство и сами си подават оставката след какъвто и да е скандал било то и,че ги снимали като са ходили на пеперудка то там НИКОЙ няма да ги търпи да са безочливи или нагли - направо с голямата лопата ще ги наринат!!!
А тук освен кокошкари никой друг не влиза в затвора - ако си някой или просто имаш пари да си платиш то никога няма да влезеш каквото и да си направил!
Инъче такива дребни крадци и измамници всеки ден ги осъждат по бързата процедура на макс затвор за провинението!!!