:НАГЛИТЕ:от НСО
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: :НАГЛИТЕ:от НСО
а в сем кого развозваше 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Просто трябва да бъдем хора!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Е, цели 4 месеца не бяха блъскали никои.
Кортежът на премиера Бойко Борисов е причинил пътнотранспортно произшествие на път за Плевен, съобщи bTV. Няма пострадали и сериозни щети при инцидента, причина за който е било неправилно изпреварване от страна на автомобилите на НСО.
Припомняме, през септември кортежът на президента Георги Първанов бяха замесени в катастрофа, станала в района на ловешкото село Малиново. От Президентството коментираха, че катастрофа в близост до автомобилите на НСО действително е имало, но те не са участвали в нея.
През последните години станаха серия от инциденти с автомобили, охраняващи Георги Първанов, Бойко Борисов, Сергей Станишев и Симеон Сакскобургготски.
Най-тежките инциденти са от 2002г., когато военният аташе и консулът на Унгария загинаха при тежка катастрофа на АМ "Хемус" в посока Ботевград. Шофьорът им, служител на НСО, оцеля без тежки наранявания.
При друг инцидент, обаче, полковник от Националната служба за охрана загина след сблъсък с пътнически автобус по време на неофициалната визита на тогавашния македонски президент Борис Трайковски.
взето от News.bg
Кортежът на премиера Бойко Борисов е причинил пътнотранспортно произшествие на път за Плевен, съобщи bTV. Няма пострадали и сериозни щети при инцидента, причина за който е било неправилно изпреварване от страна на автомобилите на НСО.
Припомняме, през септември кортежът на президента Георги Първанов бяха замесени в катастрофа, станала в района на ловешкото село Малиново. От Президентството коментираха, че катастрофа в близост до автомобилите на НСО действително е имало, но те не са участвали в нея.
През последните години станаха серия от инциденти с автомобили, охраняващи Георги Първанов, Бойко Борисов, Сергей Станишев и Симеон Сакскобургготски.
Най-тежките инциденти са от 2002г., когато военният аташе и консулът на Унгария загинаха при тежка катастрофа на АМ "Хемус" в посока Ботевград. Шофьорът им, служител на НСО, оцеля без тежки наранявания.
При друг инцидент, обаче, полковник от Националната служба за охрана загина след сблъсък с пътнически автобус по време на неофициалната визита на тогавашния македонски президент Борис Трайковски.
взето от News.bg
Е то БТВ няма как да съобщи друго
Не казаха ли че ББ е лично е управлявал колата и при изпреварването е одраскал колата, излязъл е през прозореца и е ударил с юмрук по тавана на колата
Всъщност това го е направил човек от НСО, с кола (джип), която не е била част от кортежа на ББ - това е според Канал 1.
Продължават да бъдат нагли, шофьорът на одрасканата кола е жена и просто не ми се вярва по някакъв начин нарочно да е пречела на двете коли които са я застигнали на някакъв завой

Всъщност това го е направил човек от НСО, с кола (джип), която не е била част от кортежа на ББ - това е според Канал 1.
Продължават да бъдат нагли, шофьорът на одрасканата кола е жена и просто не ми се вярва по някакъв начин нарочно да е пречела на двете коли които са я застигнали на някакъв завой

Тънка е разликата с автомобилите и изискванията. Щото тоя дето кара го прави така, както му наредят. Как ще го опази си е лично негова работа(ако не съм прав, моля колегата, работел в НСО да ме поправи!). А тея комплексаро-селяндурници, наскоро обзавели се с джип-паркетник, си карат така, щото им е кеф, независимо от това чий живот застрашават.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
pkaramitev,
Аз съм возил/ или возили по-точно/ много пъти Б.Борисов.Седеше си спокойно а аз още по-спокен.
Преди доста години обаче.Още не беше известен.
За шофьрите от НСО -
проблема с кадрите е навсякъде очевидно.
Аз съм возил/ или возили по-точно/ много пъти Б.Борисов.Седеше си спокойно а аз още по-спокен.
Преди доста години обаче.Още не беше известен.

За шофьрите от НСО -
проблема с кадрите е навсякъде очевидно.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
http://www.dnes.bg/crime/2011/01/21/kor ... ent.109350
В момента, в който джипа ме изпреварваше, приближи максимално до мен, ожули ми врата - лявата на колата, огледалото се сви и се прибра навътре, показа се една ръка от прозореца, която удари с юмрук по тавана. Всичко стана за броени секунди, даже не можех да осъзная какво се случва, разказа Петрова.
В момента, в който джипа ме изпреварваше, приближи максимално до мен, ожули ми врата - лявата на колата, огледалото се сви и се прибра навътре, показа се една ръка от прозореца, която удари с юмрук по тавана. Всичко стана за броени секунди, даже не можех да осъзная какво се случва, разказа Петрова.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
преди месец някъде не мен пък ми се случи точно обратното,невероятно но факт!карах нощем,кофти време беше мъгла+дъжд и зад мен виждам сините и червени светлинки застана зад мен и понеже пътя беше само 2 ленти не можеше веднага да ме изпревари,видях че отсреща няма никои и му цъкнах десен мигач,с-класата веднага се иряза и като ме задмина цъкна аварииките да ми благодари!! нито ме притискаше да го пусна нито нищо,явно за пореден път се оказва че във всяко стадо си има мърша,и в нсо е така и с бмв-тата е така,така,че не виждам кво толкова се шуми и преекспонира
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Няма нищо преекспонирано в темата, освен случая, който ти си цитирал колега- щом са ти прецъкали с аварийки за благодарност на жест, който колегиално ти си направил- , а не обратното-значи са егати свестните пичове
Пък ний да не можем да го оценим това, брей че сме тъпи 

Никой не мое ма връне на селу!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ами не съм 100% съгласен,тези коли на нсо на месец сигурно навъртват стотици хиляди км. та няма нищо необичаино да става инциденти на пътя,случват се постоянно всеки ден гледам кви лумпени има по улиците,в никакъв случаи не ги защитавам келеши има навсякаде и в нсо и с бмв,опел и тн. просто се кара нон стоп и е нормално да се случват инциденти а когато има и жестове закани и тн.наистина става грозно
точно за това когато ми благодари с аварииките останах супер очуден наи малко това очаквах от него(по скоро нищо не очаквах,да ме мине със 160-180 просто) понеже и тук и по вестниците ги изкарват наи голямите джигити на пътя,а едно от малкото ми преки впечатления,не от вестници тв. и тн. е съвсем друго
точно за това когато ми благодари с аварииките останах супер очуден наи малко това очаквах от него(по скоро нищо не очаквах,да ме мине със 160-180 просто) понеже и тук и по вестниците ги изкарват наи голямите джигити на пътя,а едно от малкото ми преки впечатления,не от вестници тв. и тн. е съвсем друго
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Пътувам нон-стоп командировки и съм виждал господата от НСО в какви ли не ситуации.В повечето случаи карат "на живот и смърт", като, че ли са Богопомазани!Защо е това демонстриране???Само да не каже някой, че наистина има толкова основателна причина за ненормалното им каране!?При задръстване в града, разбирам-бързат за срещи и т.н, но извънградско на широк път без интензивно движение, не може ли да изчакат няколко секунди и тогава да предприемат изпреварване?Дори и някой да ги забави малко, с тези коли после на правото ще навакса...Имам познати от шофьорите в НСО и мога да кажа, че от тях половината са връзкари-НЕМОЖАЧИ, а една малка част са наистина "родени"да карат, с бензин в кръвта, сраснати с автомобила и т.н!!!
Карам с 110 по второстепенен път(София-Варна), застигат ме на лампи точно преди завой, пускам десен мигач и карам едва ли не в банкета, като нарочно не намалявам скороста за да не ги забавя в завоя.Едната им кола си изпреварваше през целия завой!След това идва право, господата ме изпреварват хаотично шарейки ДЕМОНСТРАТИВНО ляво-дясно засичайки ме и ми ръкомахат през джама!?
Еми е..те си пу.ката майна!!!Защо не идваше отсреща бай Гошо с Камаза, да ги питам кой ще ги пази тогава, или сигурно щяха да ме резнат през вратите към банкета!?
Както са процедирали при случая с тази девойка, ме навежда за пореден път на мисълта, че следващия път може напрво да избутат някой човечец от пътя.Отговорете си на въпроса, ако причинят смърт по този начин, дали ще има осъден шофьор на НСО!?
Карам с 110 по второстепенен път(София-Варна), застигат ме на лампи точно преди завой, пускам десен мигач и карам едва ли не в банкета, като нарочно не намалявам скороста за да не ги забавя в завоя.Едната им кола си изпреварваше през целия завой!След това идва право, господата ме изпреварват хаотично шарейки ДЕМОНСТРАТИВНО ляво-дясно засичайки ме и ми ръкомахат през джама!?

Както са процедирали при случая с тази девойка, ме навежда за пореден път на мисълта, че следващия път може напрво да избутат някой човечец от пътя.Отговорете си на въпроса, ако причинят смърт по този начин, дали ще има осъден шофьор на НСО!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Спомням си като малък се връщаме от почивка, баща ми си кара, но изведнъж нави рязко волана на дясно и излезе в банкета, в този момент 5-6 А8ци и w140-ки буквално прелетяха покрай нас. Това не е нормално според мен. Няколко години по-рано на познат на баща ми ауди 80 б3 му го бяха направили на купе, по същия начин човекът си кара и изведнъж се озовава на десетки метри в страни от пътя в близката нива. Има пък едни мушмороци, които за 50на лв. на година членуват в Асоциация ли е сдружение ли е на Българските Командоси, дават им ламаринена значка и стикер за кола - на тях също не им е лесно
.

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
А дали тая стрина не е карала на зиг-заг по платното без да знае че отстрани на колата си има огледала
Аз една не можах да я изпреваря от Мало Бучино до Перник,защото си шареше по платното да избягва всяка дупчица без да погледне и 1 път в огледалата
И се чудя защо обсъждате неща за които си нямате понятие защо и как се случват?(без 1,2-ма)

И се чудя защо обсъждате неща за които си нямате понятие защо и как се случват?(без 1,2-ма)
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Е колега ти явно си бил там и си видял как точно е станало...за разлика от нас, които не сме били очевидци на инцидента и по тази причина са ни простени неточностите 

Никой не мое ма връне на селу!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Именно!Защо съдите хората без да сте били там и без да знаете нищо по въпроса,а и по принцип