Подслушването...и изтеклите разговори на властта
Модератор: Общи модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Подслушването...и изтеклите разговори на властта
Аз нямам лично нищо против да си поговорим и за другаря Георги Първанов например, но не е това темата. Многократно съм писал, че този човек е забъркан в разни далавери, че на него никой не му търси обяснение и не му държи сметка и в този род. За апартаментите му, за пушките му, за бизнеса на синовете му.... Никой не смее да коментира тези неща, никоя медия, нито институция, само в Интернет. Слава Богу, че има хора, с гражданска позиция и някаква доза смелост, да пишат за тези неща и да ги изобличават.
А настоящата ситуация има и своите добри страни. Надявам се, че в българското общество има достатъчно интелигентни хора, които след всичко, което се случи и случва, вече могат да направят една по-трезва преценка за личността на г-н премиера и правителството. Оценка, която не е заслепена от харизмата на бат' Бойко. За мен такъв вече не съществува. Признавам, че този човек има дарба да комуникира и убеждава. Но да не забравяме нещо. Да не забравяме, кой е неговият учител, какво е правил в охранителния бизнес през 90-те г., какво е правил като главен секретар на МВР и т.н. Това е полезно. Полезно е да знаем какви хора ни управляват, биографията на един човек не започва в момента, в който влиза в политиката, а всичко останало изведнъж да изчезне и да се забрави. Полезно е да вярваме на делата, а не на сладките приказки. Приказки, които слушаме вече толкова години, а настоящият премиер и много сладкодумен и истинска медийна звезда. Но май по-скоро медиен балон, който за щастие се спука. Безрезервната подкрепа за този човек е вредна и лъжлива. Нужна е правилна преценка и анализ на действията му, преди да се заслужи едно доверие. Мисля, че българското общество ще стигне до този момоент, момент в който ще преценяваме политиците по свършеното, а не по това, което ни говорят.
А настоящата ситуация има и своите добри страни. Надявам се, че в българското общество има достатъчно интелигентни хора, които след всичко, което се случи и случва, вече могат да направят една по-трезва преценка за личността на г-н премиера и правителството. Оценка, която не е заслепена от харизмата на бат' Бойко. За мен такъв вече не съществува. Признавам, че този човек има дарба да комуникира и убеждава. Но да не забравяме нещо. Да не забравяме, кой е неговият учител, какво е правил в охранителния бизнес през 90-те г., какво е правил като главен секретар на МВР и т.н. Това е полезно. Полезно е да знаем какви хора ни управляват, биографията на един човек не започва в момента, в който влиза в политиката, а всичко останало изведнъж да изчезне и да се забрави. Полезно е да вярваме на делата, а не на сладките приказки. Приказки, които слушаме вече толкова години, а настоящият премиер и много сладкодумен и истинска медийна звезда. Но май по-скоро медиен балон, който за щастие се спука. Безрезервната подкрепа за този човек е вредна и лъжлива. Нужна е правилна преценка и анализ на действията му, преди да се заслужи едно доверие. Мисля, че българското общество ще стигне до този момоент, момент в който ще преценяваме политиците по свършеното, а не по това, което ни говорят.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Elesar74, съгласен съм с написаното и съм сигурен че боко няма да спечели изборите за втори път. Особенно след оставащите му 2-години които несъмнено ще запълнят само с още гафове и простотий. Накрая и последния глупак ще разбере, че този човек не може да управлява държава нито пък да подбере правилните хора които да го правят. Па било то дори и наш'та си малка и незначителна България.
Обаче не мога да приема дебилността на средностатистическия избирател. Ама наистина, бат'бойко не падна от небето. Той беше главен секретар, после кмет на столицата на България и за цялото това време не свърши нищо съществено и по-различно от предшествениците си. Говореше си типичните за него глупости, обвиняваше всичко живо че му пречи и само откриваше детски градини, спортни площадки и всяка запълнена дупка на пътя по телевизията. А, също говереше страшно, кълнеше се как ще накаже лошите и никога реално не го правеше. И хората все пак гласуваха за него. Решиха че отново може да "пробват". И сега просто са разочаровани, не разбират че това е тяхна грешка, че няма да дойде светец да оправи политиката и държавата, и че трябва да се избира най-малкото зло. А за тия 20 години се изредиха всички и въпреки цялата мизерия, на България се случиха и някои хубави неща. И смятам че не е трудно да се видят кои са те и кой ги постигна....
Разберете го най-накрая. Политиката е мръсна работа дори и в най-големите демокраций, тези хора които се занимават с нея и го правят добре никога не са чисти като сълза. Но някои от тях имат потенциал, опит и образование да вършат работата, да управляват, да назначават правилните хора и да движат машината напред. А други - не. Просто са посредствени и това лесно се вижда. Или пък греша, ако почти целия народ е обременен от 45 години комунистически морален упадък, няма как да го отличи и проумее?
Все пак мисля че на българският народ просто му трябва време за да се осъзнае и развие като част от европейската общност и култура. Проблема обаче е че това време се измерва поне в няколко поколения и ние сме обречени да търпим сегашната профанизация. Или всеки да се спаси индивидуално. За голямо съжаление това е горчивата истина. Ние неминуемо пропуснахме и ще продължаваме да пропускаме шансовете с които разполагаме за бързо възстановяване.
Обаче не мога да приема дебилността на средностатистическия избирател. Ама наистина, бат'бойко не падна от небето. Той беше главен секретар, после кмет на столицата на България и за цялото това време не свърши нищо съществено и по-различно от предшествениците си. Говореше си типичните за него глупости, обвиняваше всичко живо че му пречи и само откриваше детски градини, спортни площадки и всяка запълнена дупка на пътя по телевизията. А, също говереше страшно, кълнеше се как ще накаже лошите и никога реално не го правеше. И хората все пак гласуваха за него. Решиха че отново може да "пробват". И сега просто са разочаровани, не разбират че това е тяхна грешка, че няма да дойде светец да оправи политиката и държавата, и че трябва да се избира най-малкото зло. А за тия 20 години се изредиха всички и въпреки цялата мизерия, на България се случиха и някои хубави неща. И смятам че не е трудно да се видят кои са те и кой ги постигна....
Разберете го най-накрая. Политиката е мръсна работа дори и в най-големите демокраций, тези хора които се занимават с нея и го правят добре никога не са чисти като сълза. Но някои от тях имат потенциал, опит и образование да вършат работата, да управляват, да назначават правилните хора и да движат машината напред. А други - не. Просто са посредствени и това лесно се вижда. Или пък греша, ако почти целия народ е обременен от 45 години комунистически морален упадък, няма как да го отличи и проумее?
Все пак мисля че на българският народ просто му трябва време за да се осъзнае и развие като част от европейската общност и култура. Проблема обаче е че това време се измерва поне в няколко поколения и ние сме обречени да търпим сегашната профанизация. Или всеки да се спаси индивидуално. За голямо съжаление това е горчивата истина. Ние неминуемо пропуснахме и ще продължаваме да пропускаме шансовете с които разполагаме за бързо възстановяване.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не знам, обаче по- милозвлив и нерешителен премиер аз не съм виждал. Ясно, че се прави на големия добър "Супер-Бойко" обаче няма куража едно нещо да го довърши докрай-сутрин излизат с някоя глупост, народа се шашка, следобед се оказало, че няма да се изпълни това решение на кабинета и накрая само циркаджилъци за зяпачи и нищо реално като промяна-поне аз не съм видял. Верно е, че се случват и хубави неша, както едни колега по- горе каза, но те са плод на дългогодишен труд на много хора, нищо, че сегашните управляващи определено им се ще да се кичат с чужди лаври и да правят помен с чужда баница.
Никой не мое ма връне на селу!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ше падна от смях ако покрай целата дандания или след некой друг огромен гаф като се издъни бойко и правителството му станишката и червените земат властта отново....!!! толкова е късопаметен нашия сънародник, че просто вече ми е смешно ,а не страшно....
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
SKISA написа:ше падна от смях ако покрай целата дандания или след некой друг огромен гаф като се издъни бойко и правителството му станишката и червените земат властта отново....!!! толкова е късопаметен нашия сънародник, че просто вече ми е смешно ,а не страшно....
По-скоро хората да се откажат да гласуват и Доган да има 25-30 процента заради електората му от роби. Не гласуваш и Доган печели ...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Elesar74 ,
и защо никой не смее да говори срещу Първанов?
Както виждаш и тук не е "интересен" повече от един ред.
Скиса,
Ще се смеем с бая зор
и защо никой не смее да говори срещу Първанов?
Както виждаш и тук не е "интересен" повече от един ред.
Скиса,
Ще се смеем с бая зор

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
То и височеството навремето го посрещнаха като месия на бял кон, ама после се оцапа положителният му и идеализиран образ
Причината поради която много хора избраха Бойко ще е същата, която ще го събори от властта-а именно разочарованието на хората и желанието да сложат някой друг "спасител", който да ги "оправи". Във всеки случай само с гонене на рейтинги и рязане на лентички не става, трябва и акъл.

Никой не мое ма връне на селу!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Ако питаш мен, медиите в България са поръчкови и обслужват президента по един или друг начин. Един журналист (Иво Инджев) се опита да съобщи информация за апартаменти, подарък от стр. предприемач Манджуков и се видя какво стана, човека загуби работата си. Не уволен, но принуден да напусне под натиск. А тогава BTV излязоха с едно нищо и никакво обяснение за случая и до ден днешен никой не си е направил труда, да провери изнесената от Инджев информация дали е истина или не. Много добре си спомням случая, защото гледах редовно предаването му "В десетката". Премълчаването и неправенето на нищо е характерно за нашите медии, но и за българската прокуратура. Която въобще не се заинтересува от горната информация, нито от подобни на нея последвали във времето. Сякаш нищо, никъде и никога не е станало. Президента е като една "свещенна крава". През 1998 г. той крещеше НАТО: Вън, но странно как си смени убежденията. Дванадесет г. след това сме наясно, че имаме за президент, фигура от ПГУ на ДС, както и 88 служители, назначени от същия този президент на външни посланнически постове. Това обаче изглежда не притеснява масата българи. Което е своего рода симптом, докъде се е демократизирало това общество, щом може да избере такъв човек на най-високия пост в държавата, за цели два мандата. По едно време се завъртя в медиите изречението: България, Руския троянски кон в ЕС. Не е тайна, че президента е най-силния лобист за реализацията на руските енергийни проекти у нас. Това е свързано с много пари и с много интереси. Защо обаче президента на една суверенна държава, член на ЕС, лобира толкова силно за проекти, които дори не са български, те са руски? Това дори не му е в правомощията. Има изнесени стенограми, от 2008 г., разговори с Путин, как се поемат ангажименти от негова страна и т.н., което е абсолютно против правомощията му по Конституция. Какъв е неговият интерес от това и това не е ли предателска позиция, спрямо българските интереси? Изглежда у нас никой не се притеснява от това, България да е руския троянски кон в ЕС. Аз лично смятам, че президента играе една двойна игра, той на първо място иска да прокарва интересите на Кремъл в България, после собствените си лични такива. Тук няма място за българските интереси. А българските интереси са демонополизиране на пазара на енергийни суровини и диверсификация на доставките. Има много инфо за деянията на президента, стига някой да се интересува, ще намери. Показателно е , че от доста време нашия президент не е канен на запад от Калотина, но честичко отскача до Москва. Да не забравяме, че като главнокомандващ, той контролира външното и военното разузнаване, две много силни служби. Много анализатори виждат в настоящата криза пръста на Първанов, дестабилизиране на правителството, падане на кабинета, служебен кабинет и една много вероятна тройна коалиция отново. В която може да има място и за АБВ. Ще видим.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
И още , и още ...
И аз помня случая с Иво Инджев, идентичен да кажем с този на Цветанов.
Само дето никой във форума не го нарече "онова смешно човече" примерно ...пък и сега не го нарича.
Както и комисионната на Доган ...и него никой не го нарече тъп.
Да и те действително не са смешни и тъпи а страшни и умни щом успяват в целите си и никой копче не смее да каже ...
Странно но факт!
И аз помня случая с Иво Инджев, идентичен да кажем с този на Цветанов.
Само дето никой във форума не го нарече "онова смешно човече" примерно ...пък и сега не го нарича.
Както и комисионната на Доган ...и него никой не го нарече тъп.
Да и те действително не са смешни и тъпи а страшни и умни щом успяват в целите си и никой копче не смее да каже ...

Странно но факт!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Самият Доган нарече мераците на Първанов за енергийните проекти "мегаломански". Но слабо се чу. Дори Доган не беше цитиран "силно" от медиите, щом говори срещу президента. Нашия президент, е нещо като символ на безхаберието, нищо неправенето и злоупотребата с власт. Мога свободно да ви кажа, че г-н Първанов е пръв приятел с кмета на нашата община(червен феодал 5-ти мандат) и идва лов в нашето горско стопанство, в забранен за лова на диви свине сезон и си стреля човека и убива на воля. Прокуратурата в града е сезирана за явното нарушение на закона, а прокурора отказва да образува досъдебно производство по чл. от закона отменен преди 7 г.!? Еми какво да кажа? Вярвам, че ако г-н президента се махне от този пост, това ще е в ущърб на много хора. Но той не е глупав. Той за това прави партия, иска изпълнителната власт, като президент не може да прави много (освен да нарушава Конституцията), има предимно представителни функции. И как да прокара пътя към партията си, нали трябва да прескочи ГЕРБ. Какви хора са около президента, само Цвятко Цветков ще спомена, член на ВС на БСП и бивш служител на ДС. Колко от кадрите на бившата тройна коалиция и колко бивши служители на ДС са в държавните институции, службите? ГЕРБ идвайки на власт, не смени тези хора, нямаше лустрационен принцип, нито нещо подобно. ГЕРБ сами заложиха тази бомба, оставяйки част от кадрите на предишното управление в определени служби., подводничари. Тези записи все отнякъде са изтекли, някой е дал разпореждане, някой е разпоредил изпълнението, някой се еразписал за тези СРС-та някъде. Но това не се казва, не се огласява, прокуратурата си прави пас, пробутва пред обществото някакви фишеци които нищо не значат.....Както каза Иван Костов(с риск да ме набият), война е. Напълно го споделям. Обаче виждам че Бойко Борисов не го споделя, сърди се, че го занимават с глупости. Още живее с мисълта, че е над тези неща, той има друга работа. Колкото по-бързо слезе на земята, толкова по-добре за всички.
Много е жалко, че някои колеги са позволили пропагандата на комунистическите тайни служби да им промие мозъка. Това беше целта на Държавна сигурност- да настрои българите срещу властта като направи този фалшив запис съставен от стотици отделни думи, сглобени нарочно, за да излезне накрая , че г-н Борисов настоявал да спрат проверка и правел чадър над някой си Мишо Бирата което не отговаря на истината На всички е ясно, че на Мишо Бирата е помагал не Бойко, а му е помагал двойния агент-руски и турски Георги Първанов!!! Свидетел на това е финансовия министър!!! Той може да го потвърди!
Но дори и да има грам истина в това, в което се съмнявам и каквото и да е управлението, каквото и да прави то аз винаги ще го подкрепям поне докато комунистите и руските подлоги са далеч и докато г-н Костов не се е разграничил категорично от него. Към момента имам доверие на г-н Борисов и съм доволен от него.
Който не разбира да чете внимателно! Държавна сигурност в момента се оглавява от триото Алексей Петров-Георги Първанов- Яне Янев. Тя работи за възстановяване на комунистическия режим на Тройната коалиция и за възстановяване на зависимостта ни от Русия!!! Няма нищо по-лошо от това!!! Господ да ни пази, ако това се случи. Тази терористична структура трябва да бъде ликвидирана. Единствено г-н Костов знае как да се справи с това чудовище, и до няколко години като вземе властта ще ги пратим в историята.
Не се хващайте на номерата. Незаконните подслушвания са дело на агенти на Държавна сигурност, за да компрометират г-н Цветанов най-вече.
А що се отнася до напълно законните подслушвания нямам нищо против това да има подслушване, нека да ни подслушват и да ни контролират и така да се борят с престъпността. Лошо ли е?
Кой се страхува от подслушванията и е против -? Не виждате ли!!! Страх ги е само комунистите-руски мекерета. Страх ги е комунистите, защото ще излезнат скоро на бял свят плановете им за сваляне на законната власт по нелегален начин. Ние знаем какви са методите им. Дали на Позитано 20 не готвят отново взривяване на църкви и жп линии за дестабилизиране на държавата и сваляне на кабинета на г-н Борисов? За нищо на света не бива да им дававаме да успеят!
Но дори и да има грам истина в това, в което се съмнявам и каквото и да е управлението, каквото и да прави то аз винаги ще го подкрепям поне докато комунистите и руските подлоги са далеч и докато г-н Костов не се е разграничил категорично от него. Към момента имам доверие на г-н Борисов и съм доволен от него.
Който не разбира да чете внимателно! Държавна сигурност в момента се оглавява от триото Алексей Петров-Георги Първанов- Яне Янев. Тя работи за възстановяване на комунистическия режим на Тройната коалиция и за възстановяване на зависимостта ни от Русия!!! Няма нищо по-лошо от това!!! Господ да ни пази, ако това се случи. Тази терористична структура трябва да бъде ликвидирана. Единствено г-н Костов знае как да се справи с това чудовище, и до няколко години като вземе властта ще ги пратим в историята.
Не се хващайте на номерата. Незаконните подслушвания са дело на агенти на Държавна сигурност, за да компрометират г-н Цветанов най-вече.
А що се отнася до напълно законните подслушвания нямам нищо против това да има подслушване, нека да ни подслушват и да ни контролират и така да се борят с престъпността. Лошо ли е?
Кой се страхува от подслушванията и е против -? Не виждате ли!!! Страх ги е само комунистите-руски мекерета. Страх ги е комунистите, защото ще излезнат скоро на бял свят плановете им за сваляне на законната власт по нелегален начин. Ние знаем какви са методите им. Дали на Позитано 20 не готвят отново взривяване на църкви и жп линии за дестабилизиране на държавата и сваляне на кабинета на г-н Борисов? За нищо на света не бива да им дававаме да успеят!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ние не сме президентска република,ние сме...бе бананова,и поради тая особенност първанката е никой,вее си кефа на лево и десно,не върши работа за 5 пари и се показва по телевизора (даже има некакъв лаф,че вицето му се съмняват че е жив,щото никой не го е виждал напоследък),така че к'во да говорим за първанов,говорим за хората които определят живота на народа и същите тея хора постоянно обясняват как им се радват от ес и как гледат на собствения си народ като на донори на данъци и как постоянно некой се появява по телевизора и обвинява че народа не си е платил за това или онова...Последното е че ако имаш имотец,ама постоянно си се осигурявал на минимална заплата...е ,пиши имотеца заминал в полза на държавата-на печелившите-Честито
vanci88 написа:SKISA написа:ше падна от смях ако покрай целата дандания или след некой друг огромен гаф като се издъни бойко и правителството му станишката и червените земат властта отново....!!! толкова е късопаметен нашия сънародник, че просто вече ми е смешно ,а не страшно....
По-скоро хората да се откажат да гласуват и Доган да има 25-30 процента заради електората му от роби. Не гласуваш и Доган печели ...
И какво следва ако спечели Доган?Имаш ли виждане по въпроса?
Не забравяйте и друго:
1.Единствено Доган декларира комисионна над 1 млн.лв.
2.Единствено Доган предложи пълна лустрация в държавата от структорите на ДС,което оначава и той да подаде оставка.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
road666 написа:vanci88 написа:SKISA написа:ше падна от смях ако покрай целата дандания или след некой друг огромен гаф като се издъни бойко и правителството му станишката и червените земат властта отново....!!! толкова е късопаметен нашия сънародник, че просто вече ми е смешно ,а не страшно....
Не забравяйте и друго:
2.Единствено Доган предложи пълна лустрация в държавата от структорите на ДС,което оначава и той да подаде оставка.
Бойко спечели едни 10% повече на изборите благодарение на изказване на Доган. Тази комисионна никой не знае за какво точно я е взел-философ по образование. Ако Доган спечели избори митингът пред НС ще започва от Плиска.
vanci88 написа:road666 написа:vanci88 написа:SKISA написа:ше падна от смях ако покрай целата дандания или след некой друг огромен гаф като се издъни бойко и правителството му станишката и червените земат властта отново....!!! толкова е късопаметен нашия сънародник, че просто вече ми е смешно ,а не страшно....
Не забравяйте и друго:
Бойко спечели едни 10% повече на изборите благодарение на изказване на Доган. Тази комисионна никой не знае за какво точно я е взел-философ по образование. Ако Доган спечели избори митингът пред НС ще започва от Плиска.
Прав си за митинга,че ще започва от Плиска,но това е защото се създава мнение ,че Доган бил много лош.Въпроса ми беше в друга насока,Доган хипотетично дали ще управлява България по-зле от Бойко Борисов например?
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166