CS сървър и поредната тарикатщина
Модератор: Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
CS сървър и поредната тарикатщина
Искам само да изразя своето възмущение от въпросните сървъри (www.iPlay.bg) за игра на CS. Бях перманентно баннат поради това, че се опитвам да вляза в един от техните сървъри, а след това модераторите ме нахраниха и ми затвориха темата. А, да .. Написаха ми да си ПЛАТЯ, за да ми махнат бана - СМС на стойност 4.80лв. Т.е. с прости думи - Искат ми пари, за да премахнат нещо, което не съм правил.
Знам, че има много колеги, които убиват време в CS-а и за това реших да споделя моментния си АФЕКТ от любимата ни "българщина".
Знам, че има много колеги, които убиват време в CS-а и за това реших да споделя моментния си АФЕКТ от любимата ни "българщина".
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Re: CS сървър и поредната тарикатщина
играй в man1a.com има флексче няма хакери има доста добри играчи 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
nase7o написа:играй в man1a.com има флексче няма хакери има доста добри играчи
Не съм умрял да играя CS точно тук, но просто да ти искат пари без да си направил нещо.. Чудя се как да им уредя една данъчна проверка на тия пичове, за да не си повярват много..

Runnaway написа:nase7o написа:играй в man1a.com има флексче няма хакери има доста добри играчи
Не съм умрял да играя CS точно тук, но просто да ти искат пари без да си направил нещо.. Чудя се как да им уредя една данъчна проверка на тия пичове, за да не си повярват много..
трудно..
what a helluva ride
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Не вярвах, че все още има и други луди като мен да цъкат CS на "дърти" (за игри де
) години
! Преди, в гимназията, бях много луд и много болен на тая тема, вече поразцъквам през сесиите само, когато се застоявам по-дълго вкъщи и се чудя какво друго да правя освен четенето
. Не знам вие от колко време цъкате, ама аз го играя откакто излезе, т.е. бета 6.1 май беше
и awp-то имаше мерник, а оптиката му беше зелена
и постепенно това си остана единствената ми игра на компа. Ееех в кои времена ме върна с тая тема
Иначе боли те фара за тия глупаци/изнудвачи - цъкай си в мания, стават добри масаки

Иначе боли те фара за тия глупаци/изнудвачи - цъкай си в мания, стават добри масаки

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Поразрових се малко и я намерих темата http://forum.iplay.bg/viewtopic.php?f=88&t=4059
иначе преди държах верига сървъри и понякога наистина тоя античийт слага измислени банове, но явно те още не го знаят това. Може да си е помислило, че им флудиш сървъра
.
П.С и аз играя там и не ме е банвало за такава глупост за сега

иначе преди държах верига сървъри и понякога наистина тоя античийт слага измислени банове, но явно те още не го знаят това. Може да си е помислило, че им флудиш сървъра

П.С и аз играя там и не ме е банвало за такава глупост за сега
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Най-емблематичните сървъри от гледна точка на идиотщини са Опти-лан сървърите
Бяха перфектни преди да започнат да продават админски права за слап/слей за 5лв. на месец 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
и аз играя в "АйПлей", но постоянно има хакери, рядко има админи, а и нещо се сбъгяса последния месец и не показва парите....
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Аз играя в http://addictedcss.com Рядко има лекенца с хак има и доста добри играчи. Аз играя само Gungame де...вече нямам нерви за стандартния CS
Иначе го играя още от бета5 версията...тогава Щаер-а го нямаше още, а М-ката имаше оптика 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
И аз цъкам,единствено CS, като иам време 
айде дайте да пойграме заедно в некои сървър

айде дайте да пойграме заедно в некои сървър

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Абе да ви питам, на CS 1.6, като го инсталирам и не ми излизат надписите и въобще немога да го играя ;( на x64 битов winddows 7 съм. Помощ!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
И аз "цъкам" CS...чисто и просто за удоволствие.Имал съм пререкания в 2-3 сървъра(даже искаха да идват в нас
да ма бият
),но повечето админи не си гледат работа или изобщо не влизат.А това със СМС от 5лв за да си админ 

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Заповядайте в ескома там е екстра постояно има админи и няма хакери. Може и клан да си напрайм на хората от форума

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Аз също цъкам по 4-5 пъти в годината... Не съм някакво Про просто е така цъкам за кеф в повечето случаи много падам ама е имало случаи когато много ми върви и ги бия 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...