Тичате ли?
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Re: Тичате ли?
((:BuKcu:)) написа:acer написа:, на ден по 2 шоколода + друго ядене и никво килце прираст
Аз съм в момента такаПрез последните 3 дена, ям по 2 шоколада на ден + друго ядене
И нито килце отгоре
Има нещо нередно някъде
Любов

Понякога човек се чувства много лек в такива моменти...
Поне така съм чувал

Aз тъкмо отивам да си направя мача

E34, E38
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
justboy написа:((:BuKcu:)) написа:acer написа:, на ден по 2 шоколода + друго ядене и никво килце прираст
Аз съм в момента такаПрез последните 3 дена, ям по 2 шоколада на ден + друго ядене
И нито килце отгоре
Има нещо нередно някъде
Нередното е че ядете шоколади "кума лиса"

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
((:BuKcu:)) написа:acer написа:, на ден по 2 шоколода + друго ядене и никво килце прираст
И нито килце отгоре
Има нещо нередно някъде
При мен лично, от шоколад не качвам килограми, но като почна едни пасти, торти, кексове и т.н. може да стане много брутално

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Вие ме разбихте
Аз играя футбол 3-4-5 пъти в седмицата и не мога да завъртя 5 обиколки на стадиона, а вие правите по 7-8км на ден
Вярно, че съм 90 кила, но не съм чак толкова тежък...

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
Phil написа:Вие ме разбихтеАз играя футбол 3-4-5 пъти в седмицата и не мога да завъртя 5 обиколки на стадиона, а вие правите по 7-8км на ден
Вярно, че съм 90 кила, но не съм чак толкова тежък...
Футбола и тичането за здраве са малко различни.
Едното е моментно максимално натоварване,а другото е постепенно към по-високо/умерено/ (според зависи кой как бяга).Хвани се някой ден да тичаш с нормално темпо и след известно време и ти ще тичаш "великите" 5-10км.Ако имаш хъс и си си го навил на пръста и 200 кила да си няма да има значение.
п.п да не кажеш тоя па леката категория,аз като тичам (уяден) съм към 86-7кг
Трябва да си направим един маратон

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Абе прав си да ти кажа...при футбола предимно е спринтове на къси разстояния, след което сваляш темпото или спираш за да си починеш...но въпреки това все си мислех, че като играя толкова много ще държа и на кросчета... определено не е така 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
И на футбол тичам много, имам приличен старт като за 96-97 кг... на 184 височина.
На бягане за издържливост... съвсем... без да преувеличам, не са ми проблем 10-11 км без почивка, само да си подхвана темпото и дишането...
Футбол 140 минути на много високи обороти, на малък терен за 6 срещу 6, бягам и напред в атака и назад в защита, всеки път... издържам 120 минути... последните 20 просто ми се схващат прасците от изнемогване.
На бягане за издържливост... съвсем... без да преувеличам, не са ми проблем 10-11 км без почивка, само да си подхвана темпото и дишането...
Футбол 140 минути на много високи обороти, на малък терен за 6 срещу 6, бягам и напред в атака и назад в защита, всеки път... издържам 120 минути... последните 20 просто ми се схващат прасците от изнемогване.

E34, E38
В момента случайно попаднах на един сайт с доста полезни статиики, от които една за маратонките за тичане...
http://www.bb-team.org/articles/3836_ud ... z1BiOBik3u
...И разбрах колко грешно съм действал и с колко грешни маратонки съм тичал (точно обратните на препоръчителните
) и се чудех постоянно защо толкова бързо се уморявам, защо толкова бързо ме заболяват прасците и т.н. До този момент винаги съм се чудил на такива маратонки и съм ги смятал за крайно грозни (справка - adidas running shoes), поне повечето, но ето къде било разковничето
Винаги съм тичал с тънка подметка, тъй като съм любител на такива маратонки като цяло, но за тичането не стояли баш така нещата...
Дано е бил полезен и за други
...И разбрах колко грешно съм действал и с колко грешни маратонки съм тичал (точно обратните на препоръчителните

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Не се уморяваш от маратонките да знаеш
Аз тичам с маратонки за футбол и съм доста доволен

Аз тичам с маратонки за футбол и съм доста доволен
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
В момента работата ми не позволява тичане(шофьор съм),по цял ден въртя геврека из европата.
Но преди да се захвана с тази професия 12 години тренирах лека атлетика и направих голямата грешка да спра изведнъж.
Само за месец от 65кг станах 80.
Скоро ми се наложи да тичам и даже аз се учудих че не се изморих,а разстоянието беше около 2 км.
Когато мога и имам време с удоволствие тичам.
Но преди да се захвана с тази професия 12 години тренирах лека атлетика и направих голямата грешка да спра изведнъж.
Скоро ми се наложи да тичам и даже аз се учудих че не се изморих,а разстоянието беше около 2 км.

Когато мога и имам време с удоволствие тичам.

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
Biogame написа:
Аз така прекъснах плуване 7г и 5г тренирах стрелба

За маратонките найки имат серия за тичане,все едно тичаш по облаци,нечовешко удобство,но ценита са от 150лв на горе.А тичането с ниска подметка изправя свода и после още проблеми(ортопедични стелки процедури за възтановяването му и тн)Отделно колкото и тъпо да звучи човек се измаря повече ,при някой хора ги боли кръст,капачки и тн.С две думи човешки болежки...
Аз тичам с най-обикновени маратонки, но понеже идва пролетта и ще започвам да тичам на въздух, не само на пътеката, какво мислите за HEAD Running shoes 1110?
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
някой да е пробвал с такива http://www.google.bg/imgres?imgurl=http ... 29,r:2,s:0
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:В момента случайно попаднах на един сайт с доста полезни статиики, от които една за маратонките за тичане...
...И разбрах колко грешно съм действал и с колко грешни маратонки съм тичал (точно обратните на препоръчителните) и се чудех постоянно защо толкова бързо се уморявам, защо толкова бързо ме заболяват прасците и т.н. До този момент винаги съм се чудил на такива маратонки и съм ги смятал за крайно грозни (справка - adidas running shoes), поне повечето, но ето къде било разковничето
Винаги съм тичал с тънка подметка, тъй като съм любител на такива маратонки като цяло, но за тичането не стояли баш така нещата...

Маратонката за тичане си е от голямо значение, ако искате да тичате правилно и безопасно.
Аз лично съм с диагноза "Бекерова киста" на дясното коляно от 2005 г. Спрях тичането за 5 години. Първо намалих килограмите с 10 и чак тогава почнах да тичам. Тичам с adidas running и за сега нямам никакви оплаквания. А по между другото с маратонки за тичане не се наметкваш в локвите - изпробвано е

Не си правете експерименти с тялото си. Тичайте с маратонки за тичане, играйте футбол с маратонки за футбол, играйте баскет с кецове и т.н., ако нямаше смисъл от всички спортни обувки, всички щяхме да спортуваме с кубинки.
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
barabqga написа:някой да е пробвал с такива http://www.google.bg/imgres?imgurl=http ... 29,r:2,s:0
с тях освен сърф и джет да карам за друго едва ли стават
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5