вирус в фейсбуйк
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
вирус в фейсбуйк
Има някакъв проклет вирус който се разпространява чрез съощения в фейсбуйк, някой да се е борил с него?
Много ме нервира вече

Много ме нервира вече

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: вирус в фейсбуйк
Какво прави въпросното нещо , днес съм получил най - малко 60 лични и не съм забелязал нищо до сега 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Ей за това не ги използвам тия работи!
Това фейсбуйкнякаъв нов модел на Buick ли е или по-скоро фейслифт? 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Може би говори за чата. Аз получавах и аз такива съобщения, ама спряха
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
тва не е вирус а приложение, на което сте дали разрешение да публикува разни работи чрез чата ви, на приятелите ви ,които са онлайн
един приятел беше направил тая грешка и постоянни като вляза и ми пращаше нещо...човека си направи нов акаунт и всичко е ок
внимавайте на какво давате разрешение...аз почти всичко игнорирам
един приятел беше направил тая грешка и постоянни като вляза и ми пращаше нещо...човека си направи нов акаунт и всичко е ок

внимавайте на какво давате разрешение...аз почти всичко игнорирам
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Аз тази клюкарщина наречена Фейсбук мисля да спра да я ползвам вече.Имам чувството че хората нарочно се снимат за да си качват снимките във фейса ,за да може някой да им ги коментира....

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
bivola написа:Какво прави въпросното нещо , днес съм получил най - малко 60 лични и не съм забелязал нищо до сега
точно това прави,получих съобщение от позната във феиса,въобще не се усъмних че може да е вирус, някъв линк беше.и от там като се почна на няколко души яко спам почнах да им трупам постоянно съобщения а аз даже не съм влизал.на тях им дава все едно влизам пращам нещо и излизам.
после админите ли във феиса не знам ми блокираха акаунта за ден два,получих съобщение че съм жертва на някъв вирус и ме опънаха на един тест много интересен за да си възобнова акаунта,и това беше

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
kiko написа:bivola написа:Какво прави въпросното нещо , днес съм получил най - малко 60 лични и не съм забелязал нищо до сега
точно това прави,получих съобщение от позната във феиса,въобще не се усъмних че може да е вирус, някъв линк беше.и от там като се почна на няколко души яко спам почнах да им трупам постоянно съобщения а аз даже не съм влизал.на тях им дава все едно влизам пращам нещо и излизам.
после админите ли във феиса не знам ми блокираха акаунта за ден два,получих съобщение че съм жертва на някъв вирус и ме опънаха на един тест много интересен за да си възобнова акаунта,и това беше
Не , бе колега , празник ми е днес за това получавам толкова много съобщения , не че е вируса

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Не е това, получаваш съобщение от някой приятел с линк да видиш клип, който съответно неможеш да отвориш, защото"уж" ти е стар флаш плеъра на експлорера, съоветно автоматично ти се отваря лик с данлоуд за флаша и ако го стартираш както са направили на един от компютрите ми си готов.
Троянски кон и някакъв червей който прави мизерии забранява рани неща и нонстоп иска да сканира разни работи, абе голяма досада е., махнах го.
Троянски кон и някакъв червей който прави мизерии забранява рани неща и нонстоп иска да сканира разни работи, абе голяма досада е., махнах го.

BMWgiunter написа:Аз тази клюкарщина наречена Фейсбук мисля да спра да я ползвам вече.Имам чувството че хората нарочно се снимат за да си качват снимките във фейса ,за да може някой да им ги коментира....
е това е цаката ''преди се снимахме за спомен а сега за фейса''

Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
10 мнения
• Страница 1 от 1