Атентатът в Русия
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Атентатът в Русия
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=753512
Бахти гадовете, жалко за хората!
Бахти гадовете, жалко за хората!
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Атентатът в Русия
Наистина жалко за хората защото реално това са невинни жертви!
Сега последствията - руснаците ще нахлуят в Северен Кавказ ще съборят един град и всичко е квит! колкото и грубо да звучи така се действа там!

Сега последствията - руснаците ще нахлуят в Северен Кавказ ще съборят един град и всичко е квит! колкото и грубо да звучи така се действа там!

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Тва нали знаете че надали кавказец го е направил, по-скоро рибятата искат да налазят кавказ
жалко за невинните
жалко за невинните
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
TPAKTOP написа:Наистина жалко за хората защото реално това са невинни жертви!![]()
много точно написано...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
От 2 часа съм пиян...Брат ми днес трябваше да пътува до Москва...В петък си извади визата...Направо не ща да знам...
Откровенно казано според мен такива гадове само осоляване на земя, в стар римлянски стил, ги оправя!
Откровенно казано според мен такива гадове само осоляване на земя, в стар римлянски стил, ги оправя!
Без страх, без спирачка!
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
MatriX_Fucked написа:От 2 часа съм пиян...Брат ми днес трябваше да пътува до Москва...В петък си извади визата...Направо не ща да знам...
Надяваме се че не е тръгнал?!

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Не, времето го спря...А аз му давах зор още днес да е там...

Без страх, без спирачка!
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
MatriX_Fucked написа:Не, времето го спря...А аз му давах зор още днес да е там...![]()
Късмет! Всяко зло за добро! Като миналата година в Бразилия двама французи бяха изтървали полета който се разби в океана! Абе дано сме живи и здрави пък другото само ще се нареди!

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Така, е! Обаче въпроса е, че в един момен си викаш - Москва, ок - супер, мегаполис, един от най-скъпите градове в света, Болшой театър, Кремъл, трето-пето, в следващия момент - това...А и преди няколко години Лондон и Мадрид...Света си е*а мамата...
Без страх, без спирачка!
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
MatriX_Fucked написа:Така, е! Обаче въпроса е, че в един момен си викаш - Москва, ок - супер, мегаполис, един от най-скъпите градове в света, Болшой театър, Кремъл, трето-пето, в следващия момент - това...А и преди няколко години Лондон и Мадрид...Света си е*а мамата...
АЗ бях в Манчестър когато бяха опитите с течни бомби но не бях на самото летище! Но като си тръгнах след 3-4 дена направо ме събякоха гол на летището!

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
TPAKTOP написа:Късмет! Всяко зло за добро! Като миналата година в Бразилия двама французи бяха изтървали полета който се разби в океана! Абе дано сме живи и здрави пък другото само ще се нареди!
... и имаше една жена, дето изтървала полета, после се прибирала по алтернативен начин и малко преди да пристигне в града-дестинация катастрофирала и пак "хванала пътя"....

Иначе... те руснаците щото си мислят, че там никой няма да им посегне... и ето...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
alx написа:TPAKTOP написа:Наистина жалко за хората защото реално това са невинни жертви!![]()
много точно написано...
Те, по начало, на руснаците не им тряят такива работи...примери бол..
п.п. Поне е за тва ми е кеф, някой път, че съм си тук, такива простотии не стават....
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Mollov написа:TPAKTOP написа:Късмет! Всяко зло за добро! Като миналата година в Бразилия двама французи бяха изтървали полета който се разби в океана! Абе дано сме живи и здрави пък другото само ще се нареди!
... и имаше една жена, дето изтървала полета, после се прибирала по алтернативен начин и малко преди да пристигне в града-дестинация катастрофирала и пак "хванала пътя"....![]()
Иначе... те руснаците щото си мислят, че там никой няма да им посегне... и ето...

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Жалко за хората
,както каза колегата по горе руснаците едва ли ще оставят нещата така... 

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2