Съвет за избор на радар детектор.
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет за избор на радар детектор.
Може би темата е за друг раздел, но не намерих подходящ и реших да я пусна тук. Поне моето БМВ е Е36.
Покрай едно спиране от патрулка съм решил да си купя радар детектор. Бих дал около стотина лева. Разгледах и попаднах на следните модели:
FUZZBUSTER FB-3500
COBRA ESD-8200
COBRA ESD-7100
Cobra ESD7400
WHISTLER XTR-130
Whistler DE1733
Кой модел бихте ми препоръчали, с оглед на това как се представят на пътя. Наясно съм, че това са нисък клас и не са перфектни, но повече пари не ми се дават.
П.С. Според вас... Когато ме спряха катаджиите, карах с над 80 градско. След няколко минутни разправии и обяснения ме пуснаха, без да им давам пари, нито пък ми писаха акт/фиш. Обаче видях как на един лист (на гърба на тетрадка с много драсканици по листа) ми записаха ЕГНто и номера на колата. В патрулката видях камера, но не беше спряна на моя снимка, та според вас, защо ми записаха данните?
Покрай едно спиране от патрулка съм решил да си купя радар детектор. Бих дал около стотина лева. Разгледах и попаднах на следните модели:
FUZZBUSTER FB-3500
COBRA ESD-8200
COBRA ESD-7100
Cobra ESD7400
WHISTLER XTR-130
Whistler DE1733
Кой модел бихте ми препоръчали, с оглед на това как се представят на пътя. Наясно съм, че това са нисък клас и не са перфектни, но повече пари не ми се дават.
П.С. Според вас... Когато ме спряха катаджиите, карах с над 80 градско. След няколко минутни разправии и обяснения ме пуснаха, без да им давам пари, нито пък ми писаха акт/фиш. Обаче видях как на един лист (на гърба на тетрадка с много драсканици по листа) ми записаха ЕГНто и номера на колата. В патрулката видях камера, но не беше спряна на моя снимка, та според вас, защо ми записаха данните?
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Re: Съвет за избор на радар детектор.
Нито един от изброените по-горе не бих си взел. Ще се видиш в чудо от писукания за щяло и нещяло, което е най-дразнещо. Посъбери някой лев за по-висок клас нов или втора употреба. Удобна функция е да изключваш ненужните честоти. От whistler първият който става е 1793SE. Cobra не искам да коментирам.
'...engage your brain before difflocks...'
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
6inline написа:Нито един от изброените по-горе не бих си взел. Ще се видиш в чудо от писукания за щяло и нещяло, което е най-дразнещо. Посъбери някой лев за по-висок клас нов или втора употреба. Удобна функция е да изключваш ненужните честоти. От whistler първият който става е 1793SE. Cobra не искам да коментирам.

Snooper 3Zero !!! (ама е малко по-скъп)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
titto написа:6inline написа:Нито един от изброените по-горе не бих си взел. Ще се видиш в чудо от писукания за щяло и нещяло, което е най-дразнещо. Посъбери някой лев за по-висок клас нов или втора употреба. Удобна функция е да изключваш ненужните честоти. От whistler първият който става е 1793SE. Cobra не искам да коментирам.![]()
Колко струва защото и аз се интересувам..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Научи се да караш малко по-хитро и няма да имаш нужда от тия джаджи, хеле пък от най-евтините, дето повече пречат отколкото да помагат 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
boksioraE39 написа:titto написа:![]()
Колко струва защото и аз се интересувам..

300лв. от Ибей, тук май ги има в "Спорт Депо" в Бизнеспарка

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Maverick_VS написа:Научи се да караш малко по-хитро
Какво имаш в предвид? Не всеки път може да си в колона и да те крият, примерно. Когато се случи примерно рано сутрин да си единствената кола на пътя, почти без насрещни които да ти примигнат, какво правиш? Караш 2 часа с 90 км/ч ли?

- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
n_e_o написа:Maverick_VS написа:Научи се да караш малко по-хитро
Какво имаш в предвид? Не всеки път може да си в колона и да те крият, примерно. Когато се случи примерно рано сутрин да си единствената кола на пътя, почти без насрещни които да ти примигнат, какво правиш? Караш 2 часа с 90 км/ч ли?
Каква колона бе бате, аз ако съм в колона и всички се пържим с по 80-90 пак мене ме спират, не другите

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
n_e_o написа:Maverick_VS написа:Научи се да караш малко по-хитро
Караш с 110 така че да може да си говорите с г-да полицаите евентуално

9 мнения
• Страница 1 от 1