за софия, софиянците и още нещо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: за софия, софиянците и още нещо

Мнение от klintan66 » 25 Яну 2011, 15:03

Huku написа:надявам се природата да си направи естествения подбор.

и такива като теб да изчезнат ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 25 Яну 2011, 16:27

klintan66 написа:
Huku написа:надявам се природата да си направи естествения подбор.

и такива като теб да изчезнат ...

виж как с тебе се разбираме с по едно изречение
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 25 Яну 2011, 17:02

Егати смешната тема . Що ви били пълни казаните , що хората правили мизери . Все селяните ви виновни .

Как няма да са ви пълни казаните след като на 5 -8 етажни блока се падат по 2 мизерни контейнера ? Що улиците ви били мръсни , че каде са ви кошчетата , кой ги чисти ? 3-4ма мизерни мангала дето се чешат мъдите по цял ден ли ? Айде после селяните ви виновни ....

Давам ви пример .

Тука що няма пълни казани ?
Елементарно , щото всеки пред къщатата си има собствен контейнер и тоя същия контейнер се изпразва всяка седмица . Улиците вярно не навсякаде са чисти , ама къде има повече кошчета в Лондон или в София ? Тука редовно има такива дето убират фасовете и лайната от земята , и най-важното кошчетата се изпразват редовно не 1 път в месеца както е в СФ .
И не ми излизайте с номера че тука била богата държава и имали пари за хигиена . Ми не всеки месец се плащаш данък от порядака на 300лв да ти изпразват кофите и да са ти чисти улиците .
Изображение

ПотенЦял
Аватар

Мнение от Huku » 25 Яну 2011, 17:48

vvaskoo написа: И не ми излизайте с номера че тука била богата държава и имали пари за хигиена . Ми не всеки месец се плащаш данък от порядака на 300лв да ти изпразват кофите и да са ти чисти улиците .

300лв. на месец за боклука ли плащаш че май не разбрах?
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vvaskoo » 25 Яну 2011, 17:54

Huku написа:
vvaskoo написа: И не ми излизайте с номера че тука била богата държава и имали пари за хигиена . Ми не всеки месец се плащаш данък от порядака на 300лв да ти изпразват кофите и да са ти чисти улиците .

294.685лв ако трябва да съм точен . И не аз ами всички го плащат :yes:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Яну 2011, 18:09

pampo написа:^ Нали, а аз попаднах точно днес на него, доста парадоксално : )
Забравете този безсмислен спор София-провинцията. И бъдете позитивни : )

ако се върнеш на втора страница на темата също случайно ще попаднеш и на моя пост и филмчето. филма наистина е страхотен и показва столицата от най-хубавата и страна ,което ,разбира се не е самата истина.... :yes:

ПотенЦял
Аватар

Мнение от Huku » 25 Яну 2011, 18:14

vvaskoo написа:294.685лв ако трябва да съм точен . И не аз ами всички го плащат :yes:

е и тука ако плащаш толкова на месец не ше ти излизват кофите секи ден ами и друго ше ти излизват.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Яну 2011, 18:15

vvaskoo написа:
Huku написа:

еми точно де,не е богата държавата ами всеки месец всички плащат кат попове няма голяма разлика,и точно защото в ук.си имат закони и се прилагат стриктно и повечето неща са измислени и уредени ви е толкова чисто,а не щото англичаните са супер примерни и чистоплътни!още повече там ква сте такава гмеж от цял свят не е истина и ако само 1месец не повече фирмите не си вършат работата на 100% ами тука на 60% примерно ще тънете в същия боклук като тук,ама там е така с малката разлика че не са били 500г под иго и още 50г. в комунизъм
просто сме още в началото на пътя да бъдем истински еврпоеици, и не върви да се сравняваме с англия,германия и тн.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 25 Яну 2011, 18:27

аз смисля че на всякъде е така тук там има някой "райски кътчета" :mhihi: ,но главния проблем е Държаватааа.Тя е виновна за това ,а ето ги и последиците :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 25 Яну 2011, 18:29

SKISA написа:ако се върнеш на втора страница на темата също случайно ще попаднеш и на моя пост и филмчето. филма наистина е страхотен и показва столицата от най-хубавата и страна ,което ,разбира се не е самата истина.... :yes:

Явно съм го пропуснал, иначе я почнах цялата, както и да е. Филмчето наистина показва най-приятната част от София, но ако се съсредоточим в подобряване, не само в упреци нещата ще започнат да придобиват такъв вид и в "реалния живот" : ))

А до колегата отгоре и всички, които мислят като него искам да кажа, че държавата най-често е съставена от хората, които живеят в нея. И докато всеки търси вината другаде и никога в себе си нещата ще бъдат все същите. Та нали именно тея хора стават политици и именно те са отговорни от една страна за това, което се случва. От друга страна са отговорни и всички останали, които са задължени да се грижат за собствения си град и държава, не само за стотина квадрата до входната си врата...
Последна промяна pampo на 25 Яну 2011, 18:33, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vvaskoo » 25 Яну 2011, 18:33

kiko написа:
vvaskoo написа:
Huku написа:

еми точно де,не е богата държавата ами всеки месец всички плащат кат попове няма голяма разлика,и точно защото в ук.си имат закони и се прилагат стриктно и повечето неща са измислени и уредени ви е толкова чисто,а не щото англичаните са супер примерни и чистоплътни!още повече там ква сте такава гмеж от цял свят не е истина и ако само 1месец не повече фирмите не си вършат работата на 100% ами тука на 60% примерно ще тънете в същия боклук като тук,ама там е така с малката разлика че не са били 500г под иго и още 50г. в комунизъм
просто сме още в началото на пътя да бъдем истински еврпоеици, и не върви да се сравняваме с англия,германия и тн.

Не сравнявам БГ с УК щото просто няма смисъл . Просто изказвам мнението си по темата . И не мисля че си плащаме като попове за боклука , £130 на месец далеч не са много за работата която вършат . И кво общо има игото и комунизма ? Всичко е до нашите "управници" не до селяните в СФ
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 25 Яну 2011, 18:47

Понеже темата скоро ще замине в кофата, заедно с всичката простотия която се изписа в нея, ще си кажа мнението и аз:

Според мен са виновни ИЛЮМИНАТИТЕ!!!!
И заговорът на масонското общество да превземе света на принципа разделяй и владей!
След което ще пуснат ония ми ти атлантиди, дето спят в Андите и ще направят нов естествен подбор!!
А планетата Нибиру идва, с което ще заличи всички селяни и граждани!
Това е истината!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 25 Яну 2011, 18:57

vvaskoo написа:
kiko написа:
vvaskoo написа:
Huku написа:

Не сравнявам БГ с УК щото просто няма смисъл . Просто изказвам мнението си по темата . И не мисля че си плащаме като попове за боклука , £130 на месец далеч не са много за работата която вършат . И кво общо има игото и комунизма ? Всичко е до нашите "управници" не до селяните в СФ

:yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 25 Яну 2011, 18:58

пичове, май само сондьора и steen разбраха какво искам да кажа... жалко.
мерси на колегата acho rs за пожеланието.
пак ще го кажа, дано ме разберете, та да знаете следващия път като (не) гласувате за тоз или онз кандидат кмет да не се юркате много. щот някой идва от прованса да учи в СУ или УНСС ама знаете ли къде се изучиха щерките на С. Софиянски?- там с кметска заплата не можеш и да припариш. питам, щот познавам хора гласували за Софиянски, заради довода бил "Софиянски". той "пусна" метрото... което беше 65% готово през 80те години.
та проблема в софия е слабия мениджмънт най- общо казано, а не че, идват хора от провинцията.

аааа, илюминатите викаш... тия копелета мръсни
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 25 Яну 2011, 19:06

akula написа:пичове, май само сондьора и steen разбраха какво искам да кажа... жалко.
мерси на колегата acho rs за пожеланието.
пак ще го кажа, дано ме разберете, та да знаете следващия път като (не) гласувате за тоз или онз кандидат кмет да не се юркате много. щот някой идва от прованса да учи в СУ или УНСС ама знаете ли къде се изучиха щерките на С. Софиянски?- там с кметска заплата не можеш и да припариш. питам, щот познавам хора гласували за Софиянски, заради довода бил "Софиянски". той "пусна" метрото... което беше 65% готово през 80те години.
та проблема в софия е слабия мениджмънт най- общо казано, а не че, идват хора от провинцията.

аааа, илюминатите викаш... тия копелета мръсни

Ами съжалявам наистина! Аз бях един от първите който те нападна! :oops: Извинявам се! :bchug:
А за илюминатите искрено се съмнявам че имат вина като цяло! Ако мързелът не беше налегнал маите и си бяха направили календара като 20" джанта а не толкова малък можеше края все пак да не дойде! В интерес на истината маите са предсказали идването на Борисов като кмет като са отбелязали въпросния цикъл с пукнатина от ритник с обръщане типично и за Чък Норис но до колкото съм запознат той все още не се е кандидатирал за кмет на столицата!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата