Колеги, моля ви за малко помощ относно агенция за имоти
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги, моля ви за малко помощ относно агенция за имоти
Става въпрос за агенция за недвижими имоти ГЛОБУС - РИАЛ ЕСТЕЙТ. Нищо не мога да намеря за нея из нета, освен офертите й. Намислили сме да се изнасяме от Софията и да се ориентираме къмто с. Нови Хан.
http://www.globusestate.imot.bg/apages. ... 1095055619
За това става въпрос.
Дотук добре, комплексите - ок. Обаче хал хабер си нямам дали самата фирма е читава, че напоследък много започнати и недовършени комплекси, строежи и т.н. Имам уверението, че апартаментите ще са готови до месец декември т.г. Част от комплекса е вече готова и има хора които вече са в жилищата си.
Предлагат ми 30% първоначална вноска, остатъка е на месечни вноски за 10 години с фиксирана лихва 9,75% и то при положение, че сделката се сключи до края на март.
Та, каква е хавата около самата фирма?
http://www.globusestate.imot.bg/apages. ... 1095055619
За това става въпрос.
Дотук добре, комплексите - ок. Обаче хал хабер си нямам дали самата фирма е читава, че напоследък много започнати и недовършени комплекси, строежи и т.н. Имам уверението, че апартаментите ще са готови до месец декември т.г. Част от комплекса е вече готова и има хора които вече са в жилищата си.
Предлагат ми 30% първоначална вноска, остатъка е на месечни вноски за 10 години с фиксирана лихва 9,75% и то при положение, че сделката се сключи до края на март.
Та, каква е хавата около самата фирма?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Колеги, моля ви за малко помощ относно агенция за имоти
Не искам да ми приемаш отговора за самата истина но навремето и аз ги разглеждах! До колкото се запознах със самия комплекс нещата са доста сериозни! Мисля че вече има живеещи хора в някой от кооперациите но все пак не ти гарантирам! А на времето имаше и друг начин на плащане още в началото за който смятам че вече има някакви пари вкарани в бъдещите строежи но всичко зависи от самия строител все пак!

питай в господари на ефира за всеки случай дали са чували за тях 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Като видя разни довършителните работи с ламинат от 6лв, стълбището с плочки от 8лв и парапети от черно желязо няма как да не си направя някакви изводи за качеството на материалите вложени при грубия строеж.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Колега, комплекса е до побит камък, т.е. се подминава и Нови Хан, и се вижда в полето, до него няма нищо, мисля един два блока от комплекса са готови/напълно/ ...Можеш спокойно да отидеш да хвърлиш едно око, но мисля нещата там са в застой.
Също комплекса е от самостоятелен тип, смисъл, че после сигурно ще има бая суми на месец за поддръжка.
Тази фирма тва го почна, ако не се лъжа, 2008ма и аз имах мерак за там, но се отказах още тогава. + че срока им беше 2г, а като гледам ще им трябват още доста време да го завършат.
p.p. http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5& ... f1=details
Също комплекса е от самостоятелен тип, смисъл, че после сигурно ще има бая суми на месец за поддръжка.
Тази фирма тва го почна, ако не се лъжа, 2008ма и аз имах мерак за там, но се отказах още тогава. + че срока им беше 2г, а като гледам ще им трябват още доста време да го завършат.
p.p. http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5& ... f1=details
Последна промяна Сондьора на 25 Яну 2011, 17:42, променена общо 1 път
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
колега, едва ли някой може да ти даде конкретен отговор. аз бих хванал някой адвокат да прегледа документите, който ти предлагат, както и да проучи каква е тая фирма- къде е регистрирана, кога, кой я притежава, какви сделки има, дела, запори и т.н. за нас звучи сложно, но за свестен адвокат това е гаргара. и той може да да ги прецени и да каже : ОК са, или : бегай бързо и надалеко.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
TPAKTOP написа:Не искам да ми приемаш отговора за самата истина но навремето и аз ги разглеждах! До колкото се запознах със самия комплекс нещата са доста сериозни! Мисля че вече има живеещи хора в някой от кооперациите но все пак не ти гарантирам! А на времето имаше и друг начин на плащане още в началото за който смятам че вече има някакви пари вкарани в бъдещите строежи но всичко зависи от самия строител все пак!
Ами бях уверен, че вече наистина има хора които вече живеят там.
bum_bum написа:Като видя разни довършителните работи с ламинат от 6лв, стълбището с плочки от 8лв и парапети от черно желязо няма как да не си направя някакви изводи за качеството на материалите вложени при грубия строеж.
Ако се стигне до сделка, ще искам да взема жилището на шпакловка. Не ми е притрябвал ламинат от 6лв.

Сондьора написа:Колега, комплекса е до побит камък, т.е. се подминава и Нови Хан, и се вижда в полето, до него няма нищо, мисля един два блока от комплекса са готови/напълно/ ...Можеш спокойно да отидеш да хвърлиш едно око, но мисля нещата там са в застой.
Района ми е познат и то много добре. Аз точно това търся - спокойствие и чист въздух. Но, май ще е най-добре да ида на място и да хвърля едно око

akula написа:колега, едва ли някой може да ти даде конкретен отговор. аз бих хванал някой адвокат да прегледа документите, който ти предлагат, както и да проучи каква е тая фирма- къде е регистрирана, кога, кой я притежава, какви сделки има, дела, запори и т.н. за нас звучи сложно, но за свестен адвокат това е гаргара. и той може да да ги прецени и да каже : ОК са, или : бегай бързо и надалеко.
За това не бях се сетил. Благодаря за съвета

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
тъй де, колега не си струва да пестиш от адвокатски хонорар 100-150 лв, при положение, че ще платиш х хиляди евро.
мястото е малко криво, аз на твое място бих се замислил за ихтиман, има мангасар, но града не е лош, а по магистралата си за нула време. ти си знаеш де, успех.
мястото е малко криво, аз на твое място бих се замислил за ихтиман, има мангасар, но града не е лош, а по магистралата си за нула време. ти си знаеш де, успех.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Аз съм ходил лично по работа в този комплекс и мога да те посъветвам да отидеш на место - има офис на инвеститора , строи се и втора или трета фаза , доста чужденци са собственици на апартаменти .
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Утре ще разпитам за тях един достоверен източник, колега!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
10 мнения
• Страница 1 от 1