Вече прекаляват
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Re: Вече прекаляват
Amitival написа:Ето какво мисля аз 1-во Полицията ни е толкова мижава че няма да обърнат внимание защото са скапаняци....незнаят къде се намират и нямаме закони в тая България обичана ....Аз ти предлагам следното върни им го по още по скапан начин бои или каквото ще да е че да знаят там да не пипат....аз имах проблем с котките на съседката 100 се разправяхме че ми се катерат по колата викахме и полиция а тя не си ги държи в дрора накрая ги застрелях с въздушна пушла в моя двор и всичко спрябои му е маиката по такива лаиненца

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Вуйчо Ваньо написа:Amitival написа:Ето какво мисля аз 1-во Полицията ни е толкова мижава че няма да обърнат внимание защото са скапаняци....незнаят къде се намират и нямаме закони в тая България обичана ....Аз ти предлагам следното върни им го по още по скапан начин бои или каквото ще да е че да знаят там да не пипат....аз имах проблем с котките на съседката 100 се разправяхме че ми се катерат по колата викахме и полиция а тя не си ги държи в дрора накрая ги застрелях с въздушна пушла в моя двор и всичко спрябои му е маиката по такива лаиненца
Хвала на такива граждани, трябваше да снимаш труповете и да ги разлепиш по дърветата, та всички котки, кучета, чинчили и секва друга зла гад, да е наясно, че не може да се еб@ва с теб. Дано след отстрела на вреден дивеч повече никога котка или друг биологичен вид не си помисли да ти доближи каляската, силно респектиран от безкомпромисните ти и адекватни мерки.
и аз така правя ще им е.а мамицата на скапаните животнотни мене ми писна да пребоядисвам !
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Много мразя,хора който посягат на животни.Като толкова ви пречат ,си слагайте колите в гаражи. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
exotique написа:що си мисля че въпросното бмв е бившето на зайо???
просто дълго време имам вземане-даване с квартални...
Беше Беше е думата..

SPEED_GABROVO написа:Много мразя,хора който посягат на животни.Като толкова ви пречат ,си слагайте колите в гаражи.
те заради некви ламарини са изтрещели тотално

www.bmwпрофесори-bg.net
jynkis написа:Тея гаражи да не растат по дърветата
Ако мнението ти е било без ирония, в което съм почти сигурен:
Ти... верно ли?!? Тея животни да не са кашони, че да ги унищожаваш, щото ти драскат колата?! А лайнетата, които пишат с ключове по колите, тях пак ли с въздушната?? Или макаров? Стига с тая злоба, всичко и всички са ви виновни, но вие сте прави винаги! После питаш тва държава ли е - не е, иди в чужбина да си трепеш животни, просто да видиш кво ще стане ако те разбере някой! Нищо лично, обаче тва мнение беше върховна тъпня, поне за мен.
П.П.: Не съм природозащитник и още по-малко се заяждам

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3