"Паркирал си като ИДИОТ" !?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
"Паркирал си като ИДИОТ" !?
Да Ви питам нещо...по точно да споделя:
София, до Орлов мост, ул.Мизия, която отива надолу към канала(от Ив.Асен II)ако се сещате....
Няколко пъти ми се случва да паркирам върху тротоара, УСПОРЕДНО на кооперацията, като ОСТАВЯМ място за пешеходците разбира се и то доста(там тротоарът е мн.широк).Там не са сложили още колчета, като на другите улици наоколо, няма знаци и може би поради мн.широкия тротоар, всички живущи и др. си паркират.Проблемът е, че ме запушват, не мога да си тръгна от работа и вися по 20-30 мин.Самата улица е тясна и от двете страни паркират коли и на улицата и на тротоара.Чудно ми е защо идиотите спират на самата улица, успоредно до колите, които са върху тротоара и няма измъкване!На платното точно там не знам дали е разрешено паркиране, но по-големи бусове и камиони едвам минават.
Преди месец, чаках един калъф с Астра 20 мин.и след като дойде ме гледаше "умно"-нито извинявай нито нищо!Казах му че е много прост да спира така и че закъснявам да си взема детето от занималня, той пак НИЩО!?По принцип минавам със служебната кола по тази улица през деня по няколко пъти и забелязах, че този същият (както и много други)си спира така всеки ден .
Днес ми се наложи пак да спра върху тротоара, защото нямаше никъде другаде места.Тръгвам си след работа и гледам тоя същия урод пак там, залепен за колата ми и още куп други идиоти пред него и зад него!Почуквах по стъклата да се разпищи някоя аларма, но не стана..Астрата беше и предния път с вдигната ръчна, иначе щях да закача едно въже и да го издърпаме с колегите някакси до "Евлоги Георгиев"!
Избутах колата, която беше пред въпросната Астра малко и започнах едни страшни маневри напред-назад за да се промъкна през нишата широка не повече от колата ми, която се отвори, пролазвайки назад перпендикулярно на кооперацията.Съединителя му се е.а майката, бензин не знам колко изхарчих.... :bang_head: Минавах между 2-те коли буквално на по 3 см.
Е, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!
Накрая се нервирах толкова, че слезнах и му прекърших на осмица чистачката.По принцип не съм такъв, даже още ми е търсене малко и затова най-вече ми е интересно как бихте постъпили Вие!?
Сега аз трябва да съм мишката, която да престане да спира там, понеже ще има вендета срещу моята кола-гаранция!Защо трябва да е така, защо има толкова нахални и безочливи хора, които да си спират как им е кеф и за нищо да не ги Е.Е!????Един път му обясних като човек, че като спре до моята кола успоредно, аз няма как да изляза, а може по всяко време да ми се наложи да си ползвам колата и по спешност, нали!
Или вместо да се мъча с маневри трябваше да го чакам и не знам какво да го правя, след като веднъж съм му обяснил, че е прост и ме запушва!?
Смятам, че щеше да е излишно да се обаждам на кат, паяци и т.н в тази ситуация, понеже надали някой щеше да ме ОТРАЗИ!?
Та прав ли съм, или какво трябваше да направя според Вас?
П.П. Не знам дали си представяте точно кой как е бил паркирал, но не мога да приложа скица, щот не знам как!?
Малко съм обстоятелствен и го обясних надълго и на широко, но поне ми олекна!
София, до Орлов мост, ул.Мизия, която отива надолу към канала(от Ив.Асен II)ако се сещате....
Няколко пъти ми се случва да паркирам върху тротоара, УСПОРЕДНО на кооперацията, като ОСТАВЯМ място за пешеходците разбира се и то доста(там тротоарът е мн.широк).Там не са сложили още колчета, като на другите улици наоколо, няма знаци и може би поради мн.широкия тротоар, всички живущи и др. си паркират.Проблемът е, че ме запушват, не мога да си тръгна от работа и вися по 20-30 мин.Самата улица е тясна и от двете страни паркират коли и на улицата и на тротоара.Чудно ми е защо идиотите спират на самата улица, успоредно до колите, които са върху тротоара и няма измъкване!На платното точно там не знам дали е разрешено паркиране, но по-големи бусове и камиони едвам минават.
Преди месец, чаках един калъф с Астра 20 мин.и след като дойде ме гледаше "умно"-нито извинявай нито нищо!Казах му че е много прост да спира така и че закъснявам да си взема детето от занималня, той пак НИЩО!?По принцип минавам със служебната кола по тази улица през деня по няколко пъти и забелязах, че този същият (както и много други)си спира така всеки ден .
Днес ми се наложи пак да спра върху тротоара, защото нямаше никъде другаде места.Тръгвам си след работа и гледам тоя същия урод пак там, залепен за колата ми и още куп други идиоти пред него и зад него!Почуквах по стъклата да се разпищи някоя аларма, но не стана..Астрата беше и предния път с вдигната ръчна, иначе щях да закача едно въже и да го издърпаме с колегите някакси до "Евлоги Георгиев"!
Избутах колата, която беше пред въпросната Астра малко и започнах едни страшни маневри напред-назад за да се промъкна през нишата широка не повече от колата ми, която се отвори, пролазвайки назад перпендикулярно на кооперацията.Съединителя му се е.а майката, бензин не знам колко изхарчих.... :bang_head: Минавах между 2-те коли буквално на по 3 см.
Е, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!
Накрая се нервирах толкова, че слезнах и му прекърших на осмица чистачката.По принцип не съм такъв, даже още ми е търсене малко и затова най-вече ми е интересно как бихте постъпили Вие!?
Сега аз трябва да съм мишката, която да престане да спира там, понеже ще има вендета срещу моята кола-гаранция!Защо трябва да е така, защо има толкова нахални и безочливи хора, които да си спират как им е кеф и за нищо да не ги Е.Е!????Един път му обясних като човек, че като спре до моята кола успоредно, аз няма как да изляза, а може по всяко време да ми се наложи да си ползвам колата и по спешност, нали!
Или вместо да се мъча с маневри трябваше да го чакам и не знам какво да го правя, след като веднъж съм му обяснил, че е прост и ме запушва!?
Смятам, че щеше да е излишно да се обаждам на кат, паяци и т.н в тази ситуация, понеже надали някой щеше да ме ОТРАЗИ!?
Та прав ли съм, или какво трябваше да направя според Вас?
П.П. Не знам дали си представяте точно кой как е бил паркирал, но не мога да приложа скица, щот не знам как!?

Малко съм обстоятелствен и го обясних надълго и на широко, но поне ми олекна!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Re: "Паркирал си като ИДИОТ" !?
В джунглата важат законите на джунглата, ние сме си изветряло кухо племе, което скоро нищо няма да научи, така че просто бъди готов и не се изненадвай от нищо 

- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Сложи си теглич ако нямаш поне за мене решението е това не един и два пъти са ме запушвали и съм го ползвал
Като не знаят как да паркират и нямат елементарна култура няма друг начин и ми е писнало и на мене от тъпите бележки къде ги оставят по колите да им звъниш ми като няма място пред работата ше спреш другаде а не да запушиш някой

Като не знаят как да паркират и нямат елементарна култура няма друг начин и ми е писнало и на мене от тъпите бележки къде ги оставят по колите да им звъниш ми като няма място пред работата ше спреш другаде а не да запушиш някой

- titto
- старши ентусиаст
-
Zapa написа:В джунглата важат законите на джунглата, ние сме си изветряло кухо племе, което скоро нищо няма да научи, така че просто бъди готов и не се изненадвай от нищо
Да, за жалост е така и не знам как да реагирам вече, но понякога не ми издържат нервите и или ще ме приберат куките за някоя глупост, или трябва да съм мишка вечно!!!Пробвал съм с добро, но никога няма резултат!Трябва да има на кой да се оплачеш и да искаш съдействие, но в БГ-ГРЕДА!
Знам истински случай в Лондон, при който българин си паркира колата пред къщата на баба и дядо, като си пуска монетки за паркирането, те се обаждат, че им закривал гледката и идват полицаи до 3 мин. да се разправят кой прав, кой крив!?

Ей на това му се вика отзивчивост от инситуциите, а тук- Е, запушил съм те, КВО ДА НАПРАА, еми ще чакаш, браат, не ме е.еш!

--------------------------------------------------------------------------------------------
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Щом паркира често там, значи има работа - изчакваш го някой ден да те запуши(или някой друг) пак така и му обясняваш да си остави гсм-а на предното стъкло щом ще спира така.....и след това му обясняваш, че ако пак се повтори тая история ще му еб*ш майката
. Имам разни спомени от форума за истории с теб, колега, и мисля, че ще бъдеш способен да му "обясниш", така че да те разбере

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Една чистачка за астра струва 5-6 лв. Ти си изхабил повече бензин да маневрираш
Аз винаги се съобразявам къде паркирам. Ако няма място - не запушвам коли или гаражи.
Просто защото знам как аз бих реагирал.

Аз винаги се съобразявам къде паркирам. Ако няма място - не запушвам коли или гаражи.
- titto
- старши ентусиаст
-
Maverick_VS написа:Щом паркира често там, значи има работа - изчакваш го някой ден да те запуши(или някой друг) пак така и му обясняваш да си остави гсм-а на предното стъкло щом ще спира така.....и след това му обясняваш, че ако пак се повтори тая история ще му еб*ш майката. Имам разни спомени от форума за истории с теб, колега, и мисля, че ще бъдеш способен да му "обясниш", така че да те разбере
![]()
Е да де, ама длъжен ли съм да въртя телефони като спирам там?Все пак той е по в нарушение и ме запушва!?Защо аз никога не спирам така, че на някой да му е ГАДНО!?
А тия истории дето си ги чел...

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Ами не си длъжен, разбира се, но с глупаци е така - аз лично друг начин за оправяне не виждам 

- titto
- старши ентусиаст
-
Воденичаров написа:Една чистачка за астра струва 5-6 лв. Ти си изхабил повече бензин да маневрираш![]()

Прав си за чистачката, колегите ме изгледаха с укор, но много се нервирах, а колата не ми е виновна за да поеме повече щети-Пикасо на капака и т.н!Добре, че не се появи собственика, защото както казах не му е за пръв път...ако не бързах, добре, но дъщеря ми ме чака на студа....!Абе аз съм си за е.ане, друг път няма да спирам там за да не ме запушват, но по ме е яд, че те ще продължат да спират така и да пречат на хората да си изкарат колите!

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Club BMW написа:titto написа:............
Заглавието на темата много ти подхожда!
Всъщност...не познаваш колегата, за да отправят такива определения...затова - недей!
Тито - разбирам те много добре.
В повечето случай хората със ... сносни автомобили внимават къде и как паркират - за да няма щети по колите им - точно тези с изгнилите астри и автомобили в процес на полуразпад не ги е грижа изобщо...
Не одобрявам подобен род действия, но...при положение, че се случва за втори път...явно човека е или глупав или непукист (по-лошото!).
Аз често вдигам чистачката на колеги, който са ме запушили или ... затруднили доста, но до там...чудя се изобщо дали им светва някаква мъъъъничка лампичка в главата - дано...
- titto
- старши ентусиаст
-
Утре ще направя снимка на мястото да видите как паркират!
Разбира се, че моята кола няма да е там този път!

Разбира се, че моята кола няма да е там този път!

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Значи има два варианта:
Или с една пръчка му сложи кучешко лайно в дръжката на вратата и после му гледай сеира
... или просто му боцни гумата. Той като не се съобразява къде паркира, ти също не си длъжен да се
съобразяваш къде си пъхаш ножката
Или с една пръчка му сложи кучешко лайно в дръжката на вратата и после му гледай сеира

... или просто му боцни гумата. Той като не се съобразява къде паркира, ти също не си длъжен да се
съобразяваш къде си пъхаш ножката

Ми аз ще ти кажа к'во съм правил в такъв случай.
Всяка вечер след даскало се връщам по един и същи път(почти всяка).
Веднъж се връщам и минавам по една улица, където обикновено има коли от едната страна, но никой не паркира от другата, кара се бързо и ако запушат и другия тротоар си е битка за оцеляване на платното. Та връщам се аз, зима и лед, та на свободния тротоар паркиран един джип и няма никакъв възможен начин да се мине. Стъпвам на платното и т'ва ми беше грешката - така се лепнах, че после се чудех сам ли паднах. В същото време една засилена Жигулка спря на педя от мен. Ей таа няма да стане - паркинга по-надолу беше свободен, 'ма щото се вървят сто метра никой не спира там. Разсвирих алармата и опа - допласка се около 40-годишен индивид от женски пол, изживяващ се като жената на Чък Норис. Даже започна да заплашва, селяния от класа. Накрая си махна джипенцето смотано, щото случайно мина една патрулка и й обясниха как не е разрешено и даже е забранено спирането там.
На другия ден пак, след два дни пак там, бе там си спираше, аз спрях да се занимавам. Докато една сутрин за малко не залепиха детска количка на капака на една кола, понеже лелката не може да извърви 100 метра повече. С кубинката такъв шут му теглих, че се подби калника. Ако не съм бил прав да дойде да се оплаче. И мъжъ, с който заплашваше.
Всяка вечер след даскало се връщам по един и същи път(почти всяка).
Веднъж се връщам и минавам по една улица, където обикновено има коли от едната страна, но никой не паркира от другата, кара се бързо и ако запушат и другия тротоар си е битка за оцеляване на платното. Та връщам се аз, зима и лед, та на свободния тротоар паркиран един джип и няма никакъв възможен начин да се мине. Стъпвам на платното и т'ва ми беше грешката - така се лепнах, че после се чудех сам ли паднах. В същото време една засилена Жигулка спря на педя от мен. Ей таа няма да стане - паркинга по-надолу беше свободен, 'ма щото се вървят сто метра никой не спира там. Разсвирих алармата и опа - допласка се около 40-годишен индивид от женски пол, изживяващ се като жената на Чък Норис. Даже започна да заплашва, селяния от класа. Накрая си махна джипенцето смотано, щото случайно мина една патрулка и й обясниха как не е разрешено и даже е забранено спирането там.
На другия ден пак, след два дни пак там, бе там си спираше, аз спрях да се занимавам. Докато една сутрин за малко не залепиха детска количка на капака на една кола, понеже лелката не може да извърви 100 метра повече. С кубинката такъв шут му теглих, че се подби калника. Ако не съм бил прав да дойде да се оплаче. И мъжъ, с който заплашваше.
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4