за софия, софиянците и още нещо
Модератор: Общи модератори
Re: за софия, софиянците и още нещо
akula написа:пичове, май само сондьора и steen разбраха какво искам да кажа... жалко.
мерси на колегата acho rs за пожеланието.
пак ще го кажа, дано ме разберете, та да знаете следващия път като (не) гласувате за тоз или онз кандидат кмет да не се юркате много. щот някой идва от прованса да учи в СУ или УНСС ама знаете ли къде се изучиха щерките на С. Софиянски?- там с кметска заплата не можеш и да припариш. питам, щот познавам хора гласували за Софиянски, заради довода бил "Софиянски". той "пусна" метрото... което беше 65% готово през 80те години.
та проблема в софия е слабия мениджмънт най- общо казано, а не че, идват хора от провинцията.
аааа, илюминатите викаш... тия копелета мръсни
баце дано мине тая дандания с местенето по бързо, че е ужас, знаеш как е...
и наистина жалко, че само неколцина те разбраха, а останалите "кореняци" си показаха....

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Не е важно от къде си. Прибирам се в малкия провинциален град, в крайния квартал и О
Майничката от по-големия град запушило пътя и 20 мин никъв го няма, поне толкова чаках.
Ако и някой сега разпознае някой.........

Ако и някой сега разпознае някой.........

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Каквото е отношението на София към провинцията, такова е и на Западна Европа към Източна...
Това, че някой е дошъл в София, за да се развива в кариерата или да прави бизнес, според мен само му прави чест. Това, че София се пълни с идиоти си е проблем на нацията.

Това, че някой е дошъл в София, за да се развива в кариерата или да прави бизнес, според мен само му прави чест. Това, че София се пълни с идиоти си е проблем на нацията.
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Толкова хубаво го е написал колегата акула в първото мнение и след него потоп, ама българска работа, ти му говориш оно си рупа... 10 страници простотии.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Май всичко ще свърши с хепи енд в тази тема
И понеже много хора се зачудиха дали Софиянци мразят провницията или БГ мрази софиянци - човека ако е боклук си боклук навсякъде - в селото ще мрази градчанчетата в града ще иде и след 2 години ще мрази "чубаните" . Ако си нормален човек , изобщо не трябва да те напряга кой от къде идва а това дали е "човек" отвътре .... хайде , напускам темата

И понеже много хора се зачудиха дали Софиянци мразят провницията или БГ мрази софиянци - човека ако е боклук си боклук навсякъде - в селото ще мрази градчанчетата в града ще иде и след 2 години ще мрази "чубаните" . Ако си нормален човек , изобщо не трябва да те напряга кой от къде идва а това дали е "човек" отвътре .... хайде , напускам темата

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
akula написа:пичове, май само сондьора и steen разбраха какво искам да кажа... жалко.
...
Не си прав- доста повече хора те разбраха, но когато 2-ма кореняк софиянци + 1-2-ма провинциалист тръгнат с рогата напред е по-забавно да им гледаш сеира и да се забавляваш колко са ограничени някои хора... Тоя тип теми винаги са ми били забавни и ги следя с интерес

- Huku
- ПотенЦял
-
аз също искрено се забавлявам-таshак да става 

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
ms написа:akula написа:пичове, май само сондьора и steen разбраха какво искам да кажа... жалко.
...
Не си прав- доста повече хора те разбраха, но когато 2-ма кореняк софиянци + 1-2-ма провинциалист тръгнат с рогата напред е по-забавно да им гледаш сеира и да се забавляваш колко са ограничени някои хора... Тоя тип теми винаги са ми били забавни и ги следя с интерес
Баш пък ти ще ми кажеш дали съм ограничен!

- ms
-
-
TPAKTOP написа:Баш пък ти ще ми кажеш дали съм ограничен!
Не помня на някой конкретно в тази тема да съм казал, че е "тъп, ограничен, идиот, малоумен, селяндур" и други такива... Но не мисля да ти давам насока как да се чувстваш- щом си решил, че "ограничен" се отнася за теб може и да имаш основание, знам ли

- Huku
- ПотенЦял
-
играта загрубе 

- ms
-
-
Бегай бе, сега ще ме почнат- не стой на пътя на куршумите... Аз съм готов- сложил съм бронежилетката, каската и съм залегнал зад масата и компания ми прави едно пищовче... Ама водно, че пари за друго няма

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
ms написа:akula написа:пичове, май само сондьора и steen разбраха какво искам да кажа... жалко.
...
ms написа:TPAKTOP написа:Баш пък ти ще ми кажеш дали съм ограничен!
Не помня на някой конкретно в тази тема да съм казал, че е "тъп, ограничен, идиот, малоумен, селяндур" и други такива... Но не мисля да ти давам насока как да се чувстваш- щом си решил, че "ограничен" се отнася за теб може и да имаш основание, знам ли
КОнкретно не си има си доста атакуващ пич!
ms написа:Прав си, гледано от твоята камбанария...
Ама ей ти един бърз прочит от моя гледна точка:
Идвайте да почивате тук, не ми пречите... Ама НЕ идвайте с 200лв. (я има, я не)в джоба за 1 седмица ваканция, НЕ цапайте, НЕ се дръжте като селяндури (ние знаем, че сте) или поне се опитвайте да не ви личи много...
Чудя ви се що идвате на море като нямате кинти на басейн из София да отидете, що се набутвате на високите цени и никаквото обслужване тук- нали уж сте столичани, би трябвало да сте поне малко над средното ниво на интелигентност... Ама не- идвате "на море"...
И определено нямам нищо против вас (с редки изключения), ама ми лазите по нервите редовно...
Звучи почти същото нали... И е също толкова вярно колкото и твоето...
ПС: Не ми се оплаквайте "Мръсно е, пренаселено е, пълно е с олигофрени и т.н."... Що си мислите, че тук е много по-различноНе е, същата гадна история е само дето хората са 2-3 пъти по-малко, а терена е 10 пъти по-малък... За капак и работата която има тук е в пъти по-малко.
Решението е просто- като не ви харесва хващайте си парцалите и си търсете другаде работа... Ей толкова е просто, ама не искате, налиКато не искате си сядайте на задника и не занимавайте другите с простотии.
Евала фараоне!

- ms
-
-
TPAKTOP написа:Евала фараоне!Ти ще казваш кой къде ще ходи и за колко и кой е ограничен! Никого не обиждаш нали? ДА не мислиш че всички могат да си позволяват да харчат по 200лв на ден?! Аз ако бях ограничен нямаше да съм тук където съм сега! Влизаш в темата и искаш да покажеш че и Варна има проблем с прешълците как сте онеправдани и т.н. ами оправяй се! Нямам какво да ти кажа! Явно не сме на твоето ниво!
Сладур, ти пак не си разбрал явно нищо от темата... Ти хубаво ми цитираш мнението, ама си изпуснал контекста в който е написано- лек пропуск, не голям... Кратка версия да ти дам:
Софиянци псуват работещите от провинцията- аз по същият начин мога да псувам тъпите туристи... Обаче не пускам тема "Мразя тъпите шопи...", нали... То и тая тема далеч НЕ беше "Мразя тъпаците от провинцията дето ми подбиват заплатата...", ама натам тръгна

Както съм казал вече- нищо против никой нямам (не броим мангалите и някои определени шопи, ама те не се броят), работете дето ви е кеф, почивайте където искате (аз ще гледам да ме няма- мразя навалицата), не ми пречите изобщо... Но това важи само при едно условие- да НЕ се държите като селяндури и да се съобразявате с елементарни правила... Щом аз се опитвам да не се държа като олигофрен (трудно ми е- докарвам го до полуидиот, но поне опитвам) като не съм вкъщи, значи и другите могат...
А ако някой се почувствал засегнат от някой обиден епитет който съм използвал- негов проблем, спасявайте се...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
ms написа:TPAKTOP написа:Евала фараоне!Ти ще казваш кой къде ще ходи и за колко и кой е ограничен! Никого не обиждаш нали? ДА не мислиш че всички могат да си позволяват да харчат по 200лв на ден?! Аз ако бях ограничен нямаше да съм тук където съм сега! Влизаш в темата и искаш да покажеш че и Варна има проблем с прешълците как сте онеправдани и т.н. ами оправяй се! Нямам какво да ти кажа! Явно не сме на твоето ниво!
Сладур, ти пак не си разбрал явно нищо от темата... Ти хубаво ми цитираш мнението, ама си изпуснал контекста в който е написано- лек пропуск, не голям... Кратка версия да ти дам:
Софиянци псуват работещите от провинцията- аз по същият начин мога да псувам тъпите туристи... Обаче не пускам тема "Мразя тъпите шопи...", нали... То и тая тема далеч НЕ беше "Мразя тъпаците от провинцията дето ми подбиват заплатата...", ама натам тръгнаПроблемът НЕ Е само в хората, а и много зависи от кметове, правителства и който още се сетиш- ей това си изтървал още в началото на темата, видял си една част от картинката, изтървал си общият план...
Както съм казал вече- нищо против никой нямам (не броим мангалите и някои определени шопи, ама те не се броят), работете дето ви е кеф, почивайте където искате (аз ще гледам да ме няма- мразя навалицата), не ми пречите изобщо... Но това важи само при едно условие- да НЕ се държите като селяндури и да се съобразявате с елементарни правила... Щом аз се опитвам да не се държа като олигофрен (трудно ми е- докарвам го до полуидиот, но поне опитвам) като не съм вкъщи, значи и другите могат...
А ако някой се почувствал засегнат от някой обиден епитет който съм използвал- негов проблем, спасявайте се...
Ами тогава като защитаваме една и съща теза какъв беше смисъла да спорим?