ПОЛИЦА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
Re: ПОЛИЦА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ
ms написа:Николай Занчев написа:Малко със закъснение но по темата да питам този срок който е 15 дневен след датата на падежа примерно ми изтича днес 24.01.2011 и имам 15 дни в който мога да си платя вноската това означава ли че през тези 15 дни Гражданската ми е валидна?
Валидна е, но куките се заяждат...
това не е точно така. В този период няма застраховка и полицаите могат спокойно да напишат акт. Тези 15 дни са реверанс, ако не можеш да я платиш точно на деня на падежа и за да не се набутваш наново с първа вноска и да плащаш пак гаранционни фондове и повече пари.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Pepinho написа:ms написа:Николай Занчев написа:Малко със закъснение но по темата да питам този срок който е 15 дневен след датата на падежа примерно ми изтича днес 24.01.2011 и имам 15 дни в който мога да си платя вноската това означава ли че през тези 15 дни Гражданската ми е валидна?
Валидна е, но куките се заяждат...
това не е точно така. В този период няма застраховка и полицаите могат спокойно да напишат акт. Тези 15 дни са реверанс, ако не можеш да я платиш точно на деня на падежа и за да не се набутваш наново с първа вноска и да плащаш пак гаранционни фондове и повече пари.
поредната глупост, този 15-дневен срок е законово установен, не е някаква махленска прищявка...
дори през тези 15 дни, след датата на падежа, настъпи ПТП, застрахователя носи отговорност.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Тия полици ги четете както дяволът-евангелието 

Никой не мое ма връне на селу!
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Стикера може и да не си го залепил на предното стъкло, но полица задължиелно трябва да я носиш.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
saleen написа:Тия полици ги четете както дяволът-евангелието
шефе, аз лично с това се занимавам и за разлика от останалите не пиша наизуст.

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3